63

До мнителен

преди 13 години

до 61Маре Яне си е най читав, ама не ви изнася на вас управляващите корумпета ... и истината боли, болиии

62

бойко

преди 13 години

до 68 не мислите

61

Анонимен

преди 13 години

NE SA VINOVNI GOCE GI E NAKARAL

60

Анонимен

преди 13 години

Колко сте *** -плюете, а не мислите, че точно от ДАНС могт да вписват по1инали хора или депутати - откъде яневите хора ще им имат ЕГН?И какво лошо има депутатите да са 100?Ама плюете ли, плюете. Еми плаюайте разходките на 240 по света - тетка Цецка сте я пратили хаджийка да става, Боко и дружина ги разходихте първо до Бразилия, после до Япония!

59

Яне-Дупедане

преди 13 години

Нали вчера Яне каза,че именно ДАНС са на негова страна и щели да му изнасят информация за напред. Клоуна не знае какво говори. Само празни приказки,само заплахи,оставки-назначения.... хахах ЦИРК е тази смешна Партия, която май не е партия защото на 2 рата седмица се разпадна в парламента!

58

до мнителен

преди 13 години

И мен ме преследава една дама пред НДК да се подписвам, уж за намаляването на броя на депутатите на 100.. пък то си беше Яневата за нова конституция. Но заблуждаваше хората и това също е манипулация. И какво ще стане, ако има референдум и народа каже "не". Аз ще съм един от тези?...Защото по важни за държавата промени политиците трябва да имат единодушие и могат да я променят винаги с квалифицирано мнозинство???

57

гад великов

преди 13 години

Тоя великов ша излезе сериозно богат от тоя парламент, сериозно припечелва с мърсотия,..... а може и в сериозна крачка да е фанат за гушата, по мафиотски ....да, дааа вързан е сериозно, а и е долна душичка......

56

maroki

преди 13 години

Така е когато лудите не са затворени.

55

мнителен

преди 13 години

Очевидно за всички Янето не е съвсем добре и се нуждае ако не от болнично лечение, то поне от консулт със съответния специалист. От друга страна ми направи впечатлине: 1- Скороста с която се проведе подписката на Янчо; 2. Бързината с която намериха "фалшиви" подписи и личности; 3. "Фалшивите" бяха на депутати, активисти и общински съветници на ГЕРБ. Който е чел за събитията пре- 1935-1937 год. в СССР, сигурно си спомня за някои похвати на т.н. "Баща на народите". Та такива работи ......

54

Анонимен

преди 13 години

Ako towa se okaje verno , Borisov, Cwetanov i Co, zaminavat na le4enie v Sibir

53

57

преди 13 години

Що от опит ли ги назнайваш тия неща :) И подписката с уволнението на Станишев ли беше така направена :))) Абе гербушки ще си кажете вие всичко и без бой :))) *** болшевишкото формирувание :)

52

Анонимен

преди 13 години

Ехеее, така много яко бе, пробутваш фалшива подписка, и като те пипнат властите, ги обвиняваш, че те са я фалшифицирали. Ми утре аз може да отида в магазина с една столевка фалшива, и като ме хванат ченгетата, да ги обвиня, че те са я фалшифицирали, а е била истинска. Нали се сещате какъв ще е резултата ако го направя? ;) Тоя пендермунгел за *** ли ни има? А като чета коментарите, не липсват *** и да му повярват :)

51

AZ

преди 13 години

Смях , абсолютен смях. Нека запазим тишина за да може Яне да си чува ехото. Явно то го крепи в трудни моменти и му добавя някаква мъжественост която при него като цяло е в дефицит. Хвала на нашата държава и на нас самите, че даваме възможност да ни представляват подобни клоуни , а и на всичкото отгоре да ги хрантутиме и да ги обличаме в скъпи маркови черни костюми. ХВАЛА.........!!!

50

Анонимен

преди 13 години

Оу, *** си защитават отрочето. Ако 10 % от подписите в на Янето подписката са автентични, значи е постижение. СЪмнявам се и 10 000 човека да са я подписали. Останалото е лесно - избирателните списъци ги има в интернет ;)

49

Анонимен

преди 13 години

Ами то компетентните органи ги виждаме как работят :))). Това което се прави за няколко дни те за да го потулят им трябват месеци и години :). Видяхме как си свършиха работата и спрямо Галеви, и спрямо Маргините и спрямо Трактора :). Първите и вторите резонно оправдани, а за третия предстои :) Хвала на тия "компетентни органи" :) Не случайно последното желание на Садамчо беше да го разследват и съдят в България. Вече сигурно щяха да са го оправдали, вместо да го бесят :)))

48

Анонимен

преди 13 години

Тодор Великов допълни, че в подписката са били записвани данни на хора, които са взети от полиците им в застрахователни компании: Може да се предоставени от някой недобросъвестен служител на тази застрахователна компания. Все пак нека оставим компетентните органи да работят по този въпрос".

47

Колт - 47

преди 13 години

Ми то цялото ДАНС е сбирщина бандюди дето бранят основно техните и на спонсорите си интереси :). Странно що Тиквуна си трае. Нали като дойде на власт и изязоха първите ДАНС-гейт истории много отговорно тръбеше наляво и надясно, че при следващи подобни случай на теч на информация направо ще ги закрие. Сега обаче и думичка не обелва за това :). Значи смятай с кво го държат :))) Тия изнесените записчета са само една много малка част от далаверите на Тиквун и олигарсите около него :)

46

Колт - 46

преди 13 години

Виж това не е *** на баба ти, че с няколко СРС-та да се катурне :))). А ние политическата криза си я имаме, а икономиката е в колапс и за съжаление нещата отиват на там както каза Костич - икономиката ще заспи, та няма да се събуди повече. Алтернативи винаги има, но винаги е най-тъмно преди изгрева. Янето премиер няма как да стане. Това, че българина е *** е ***, но не чак дотолкова. А за зависимите правителства аз не виждам разлика със сегашното и предишното. А ако след като излязоха доказателствата за истинското лице на Тиквата бяхме хора на място просто щяхме да го капичнем и да изискаме да бъде сформирано с техния мандат експертно надпартийно правителство. Но понеже сме овце ще си платим сметката за овчедушието

45

Анонимен

преди 13 години

Прочетете интервюто на Великов и Железчев в Нюза.Интересни неща казва за Янето и подписката....

44

чичо

преди 13 години

НЯМА ТАКОВА НЕЩО-----ПОРЕДНИТЕ ГЛУПОСТИ НА ЕДНО БЕЗПОЛОВО МЕКОТЕЛО И ВЛЕЧУГО