31

Силвия

преди 13 години

Ей тая гад вече е за електрическия стол!!!Какъв изверг трябва да си да пребиеш до смърт собственото си 5 годишно момиченце?!?Аз също имам дъщеря на 5,но никога не съм я "БИЛА",има по цивилизовани методи за възпитание.А ако не дай Боже някой и посегне...Бога ми-ЩЕ ГО ЗАСТРЕЛЯМ!!!И като няма да си гледате децата-ПРОСТО НЕ ГИ ПРАВЕТЕ!!!Един презерватив струва 0.20 стотинки....Живота на детето-безценен!

30

da

преди 13 години

*** RABOTA ... DREBNI PRESTAPLENIQ ... MIZERIQ .... MNOGO *** ... i seloto e cigansko daje koito e minaval ot tam znae !

29

ами ....може

преди 13 години

Може ако е от *** там е ежедневие даже и по тежки неща им правят ама питай хелзинския комитет нали са им адвокати

28

яро

преди 13 години

как може да дадеш живот на едно малко същество и после да му го съсипваш ,не мога да разбера.... *** :(

27

hahah

преди 13 години

ТОВА Е ИЗРОЩИНА ДА ПРЕБИЕШ ДЕТЕТО СИ, А И МАЙКАТА ГО Е ПРИКРИВА ,ЗА ДА НЕГО ВИДИ ПОЛИЦИЯТА. ТОЗИ ЧОВЕК НАЙ МАЛКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН.

26

anonimna ot chujbina

преди 13 години

tova sa sledstviya na psihicheskite otkloneniya koito v balgariya sa neizbejni. I veche v zavisimost ot mantaliteta koy otkadeto mu izbie. Ribata se umirisva ot glavata, a balgariya ot parlamennta

25

Спасете детето!

преди 13 години

Който върне детето на тези изверги е убиец. Спасете детето!

24

ЦИГАНИЗАЦИЯ

преди 13 години

Такива шокиращи новини станаха ежедневие и за пореден път пак ще пишат в чуждите вестници как българина пребива собственото си дете.Никаде не пише че този гадняр е ***.Кога най-после ще им отнемат правата като РОДИТЕЛИ на такива родители,ТЕ СА ЗА ЗАТВОРА.Това тук вече не е България ,а ***.

23

В

преди 13 години

И майката зле и бащата зле, а пък лапето най-зле .... БГ реалност

22

Андрей

преди 13 години

От къде па разбрахте че са ***?

21

Honorik

преди 13 години

Бащата в затвора,където се надявам ще го научат как да се държи с едно дете.Това си е чиста жестокост,която трябва да бъде наказана.Ако едно дете се провини,можеш да го накажеш по много начини,но без да го увреждаш физически и психически.Майката също трябва да бъде наказана.Щом се е опитала да прикрие побоя,тя е съучастник.

20

Анонимен

преди 13 години

не знам откъде взехте че този *** е от ромски произход, хо разбирам че докато сте малки ви бият бащите ви, а като пораснете октоподите, наглите, и разни други ***, ситуацията не е добра!от много коментари няма да се оправи работата.

19

alice_in_wonderland

преди 13 години

*** работа

18

11

преди 13 години

*** са най-страшната чума за България! Придошли са с османските нашественици и ще трябва нова освободителна война, за да се махнат от иначе хубавата ни, но оглозгана от тях страна. Всичко зависи от нас.

17

Мето

преди 13 години

Абе защо не работи функцията отговори? Предишният ми пост беше отговор на 8.

16

до нервна

преди 13 години

Успокой се - докато ги има *** - ще ги има тези новини. Свиквай.И ще стават повече, защото и ние се превръщаме в ***.Това е мечтата на Б.Б. ....

15

Мето

преди 13 години

Аз разбрах, че не са им го взели, а те са го изоставили. И мръсните *** ходят да се мазнят на детето...отвратителна работа. Направо ми се повръщаше, като ги гледах. Според мен е наложително изоставянето на деца да се обяви за тежко престъпление. Насилието над деца също. Никой не може да ме убеди, че насилниците родители и тези, които изоставят бебета на по няколко дни не са престъпници. И тук умствената ограниченост и беднотията (мързела) не трябва да са оправдание и да се толерират.

14

нервна

преди 13 години

Е не,дотук от сутринта няколко новини с главни герои ***.Админите,що верно не си откриете една рубрика "Акция - ***",и да ги сортирате там,че да не ги четем всичките.Нема смисъл,щото се повтарят - кражби,побоища,изнасилвания, пиянски запой,малолетни родилки,изоставени бебета, и пак отново,и отново.Все едно и също.

13

baceto

преди 13 години

Да му се не види днес *** истории нямат край,май наистина станахме малцинство далеч преди 2050г.

12

Nobody

преди 13 години

Тея с пищовите от Столипиново нямат ли път натам....?