53

Анонимен

преди 13 години

Наистина, тия журналисти тенденциозно ги пишат тия заглавия, за да им погледнем пълната липса на смислени новини и не назовават статиите както трябва - г-да журналисти обучавате народа и политиците как да лъжат по-умело, жалки сте!Още малко ще излезе че горката жена трябва да го осъди тоя собственик. не ни занимавайте с човешки *** - по-скоро отидете и търсете отговорност на институциите, които не се грижат тия деца да останат при тия родители, които могат да ги научат само на престъпления

52

Тотю Младенов

преди 13 години

Горките ***! Отишли са мирно и тихо да берат тухли и метал, дай Боже и алумин, а тя взела, че стената паднала. Това си е направо трудова злополука.В Столипиново пък застреляли в главата от същата порода с 30-35 регистрации в полицията (куките не знаят точно колко, то след определена бройка няма и смисъл да ги смяташ).На къде отива България, ще остане съвсем без население!

51

Контра - Атака

преди 13 години

Ямболско дребосъче ... стига се бара за късото пишле,ами вземи най-после та предложи нещо, срещу *** напаст !!!

50

въпрос

преди 13 години

А те какво са правили в необитаемата сграда, да събират метал и тухли? Сега сигурно собственика ще излезе виновен.

49

Натам сме тръгнали

преди 13 години

До 53."Контра-Атака" не е за лудницата! Той говори това, което мислят повечето българи. Докога ще плащаме, за да се размножават ***? И то в разрез със законите на страната! Явна педофилия се превръща от *** в доходоносен занаят. Ако продължава така, рано или късно ще осъмнем в държава, окичена със свастики. Защо трябва да се стига дотам?

48

jmi4ko

преди 13 години

Ееее ....брала брала ......и набралаааа все така да им се случва на тухложелязоберачите :)

47

Питайте!

преди 13 години

Тази постройка си е имала собственик.Дали са го питали ще разреши ли да събират от неговата собственост метал и тухли?Или просто са си отишли на грабеж,защото на тях им е позволено?Докога държавата ще търпи всеки не-*** и собствеността му да бъдат със статут на плячка за ***?Предлагам: Всеки да постави въпрос на депутата от своя избирателен район - колко незаети работни места за нискоквалифициран труд има в момента в района му и калко са ***,които лапат наготово соц.помощи?

46

Edi

преди 13 години

"Брала" си тухли жената...

45

Николай

преди 13 години

Контра-Атака, ти си за лудницата бе братоооо

44

ДА

преди 13 години

*** ЩЕ СА МНОГО ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ.ЩОМ НЯМА ОБРАЗОВАНИЕ,ЩОМ НЯМА ПОСТОЯННА РАБОТА И ЩОМ НЯМА ЖИЛИЩЕ НА *** ДА СЕ ОТРЕЖАТ МЪДУРИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ РАЗРАСТВАТ НЕСРЕТНИЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ДОПУЩА ТОВА ДА ХРАНИ ,ДА СТРОИ КЪЩИ НА МАГАЛИ ,А НЕ ЗАЩИТАВА ПОСТРАДАЛИТЕ БЪЛГАРИ ОТ *** МРЪСНИ И ВОНЯЩИ,НО МНОГО ЖЕСТОКИ И БЕЗРАЗСЪДНИ НАПАДЕНИЯ НАД СТАРИ И НЕМОЩНИ ХОРА ПО СЕЛАТА.

43

Контра - Атака

преди 13 години

Другари Българо-убийци Борисов и СидеровДокога с парите от нашите данъци, ще хрантутите експлозивно размножаващите се *** *** ?!!!!!!!!!!!!!!!!МТП = Майчинства, Детски и Помощи1) МДП - само след навършена възраст на майката от поне 16 г. 9 мес.2) МДП - само за родители, завършили успешно поне 8-ми клас3) МДП - само до 3-то ражданеИ ... всичко ще е О.К.Що мълчиш к'т п*тка бе Ямболско *** ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Контра - Атака

преди 13 години

А бе що не им спрете помощите и детските и им дайте по 2 декара земяКоято да бъде изорана и посята от държавата, с каквото *** пожелаятИ после да си гледат посевитеРаботят - ядат, не работят - ***

41

:)

преди 13 години

Това са част от рисковете и особенностите на "брането" от ромския етнос.

40

Анонимен

преди 13 години

не ни занимавайте с *** историии не скривайте, че това са ***!!!!

39

PPP

преди 13 години

Докато събирали метал и тухли... Така ли събира метал бе? Ако аз започна да "събирам" метал ще ме вкарат в затвора. А за *** е събиране и няма наказания... В случая ние българите сме дискриминирани а не ***! В *** държава живеем мамка му...

38

copy

преди 13 години

Предлагам редакция на заглавието: Роми (***) премазани, крадейки тухли и метал от вилна зона.Крайно време е да започнете да назовавате нещата с имената им, четейки заглавията хората остават с грешно впечатление.90% от битовите драми, социални извращения, изоставени, продадени и изнасилени деца, бракове на по 13 години и т.н. са циганкси номера. Трябва да ги дават по анимал планет.

37

aMorph

преди 13 години

"Ние не крадем, ние си берем" - Берете си... всички да ви наберат до есента и да ви нема... *** ***!

36

Анонимен

преди 13 години

Няма да се учудя , ако вземат та осъдят собственика на сградата за причиняване смърт по непредпазливост.

35

jasemi

преди 13 години

Калчефф,моля не обиждай животните:))))

34

онбашията

преди 13 години

брането на гъби по-безопасно май