181

Анонимен

преди 13 години

Беше забавен,стана ми смешен, след това досаден, а сега ми е направо противен...

180

Б...

преди 13 години

Беше смешен известно време,но вече взе да става дооооста досаден и започва да ми писва от него:(

179

Я ,МАРШ БЕ,......

преди 13 години

......ТРАВЕСТИТ , СМОТАН !Я, ХОДИ ДА ДУХАШ НА "ПОМАКО-ТРАКТОР", ОТ ДС/ДАНС И БКП!

178

gost

преди 13 години

тогава да направим подписка по неговия модел и върнем жан виденов на власт.какво ще кажете.да действаме че куцо и сакато да избяга от българия.

177

Анонимен

преди 13 години

Правилно, не политически театър, а нискобюджетен филм с жанр научна фантастика с елементи на траги-комедия е бг политиката.

176

Гошо Горския

преди 13 години

Анонимен 192......виждам че "много добре анализираш" ситуацията и това как ще се развият нещата....само не ми е ясно как партията на която симпатизираш би се справила с БАТАКА които е дробен 20 години?? всеки може да плюе....ама на кои му стиска да излиже наплютото.....Ако идеята ти е да спечелиш симпатизанти във форума които да ти сложат някои друг плюс....това е друга работа...иначе всичко за което си писал го е имало и ще го има винаги....

175

Анонимен

преди 13 години

Ей така, докато си говорите:"Срещу сумата от 1 464 464 лв. без ДДС (или 1 757 356.8 лв. С ДДС) ДЗЗД България Травъл 2010, включващ фирмите Медиа Планинг Груп ООД, Сиенсис АД и Скрийн брадърс ООД, изпълни обществената поръчка за доразвиване на официалната туристическа страница на България bulgariatravel.org и създаване на мултимедиен каталог на туристически обекти, атракции и маршрути"Ето как изчезват парите от бюджета.

174

Анонимен

преди 13 години

Валтер Швимер, бивш геренален секретар на Съвета на Европа обяви, че ще сформира международен екип, който ще подкрепя Янев, защото вярвал, че политиката му е достойна за подкрепа. Г-н Швимер също така е член на бюрото на ЕНП. Е нали уж ЕНП подкрепяше Бойко. Нали знаете, че това означава само едно - И Европа разкри какво предсавлява Б.Б.

173

Анонимен

преди 13 години

"Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев. В периода 19941997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов Пашата изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма Ипон.

172

Анонимен

преди 13 години

Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

171

Хетфиелд

преди 13 години

***! На някой други ги разправяй тези неща! Това си е чисто порно, ама всички знаем сексуалните му пристрастия на този П.дал.

170

Алексей П.

преди 13 години

Яне ти си един *** !!! т.е. кукла на конци ха-ха-ха...

169

Анонимен

преди 13 години

Не е театър, цирк е!

168

do 188

преди 13 години

Яне бегай от тука с твоите гнусотии

167

7 654 496Българи

преди 13 години

Яне ще прави сватба,а на тиквата жената е избягала при собственика на СВИЛОЗА,защото и омръзнало да използва вибратори!Е,КОЙ Е ГЕЯ?

166

mmm

преди 13 години

voting.treeoftheyear.org/ За да отчетем вашия глас, моля, последвайте линка в писмото, което изпратихме до вашата електронна поща. ..гласувайте за българското дърво в конкурса : Европейско дърво на годината !

165

ten4o

преди 13 години

qne e mnogo bolen,ludnizite ve4e ne gi vzemat...

164

МЮМЮН

преди 13 години

Нали си избрахте мутра за премиер,къф е проблема сега да си изберете и гей за премиер.

163

Анонимен

преди 13 години

Тоя е голям изхвъргач. Като падна Жан Виденов заплатата ми беше 7 долара и нямаше нищо по магазините. *** той тогава май е бил още малък и не повни до къде ни докара майчицата партия. И здравеопазването е в кома не от вчера май ами комай пак от Жан Виденово време че до сега.

162

Булдозера

преди 13 години

До АнонименЯне не е бил нито КОМУНИСТ, нито МУТРА.Бойко Борисов е бил и ДВЕТЕ.Изводите да си направи всеки сам, според наличието на сиво вещество в черепната си кутия."""""""""""""""""""""""""""Не Янка е просто е мазен, гнусен *** на Трактора.