216

Борислав

преди 13 години

През балканската война ,от 1400 уръдия,1200 са български.100 сръбски и 100 гръцки,това говори на какво ниво са били комшийте?

215

ves666

преди 13 години

chetete iztoriata sarbi ,che ste nacionalisti e iasno no i negramotni oshte poveche.

214

Венелин

преди 13 години

Много е лошо, в две войни да те спукат от бой, ама да ти падне джакпота съюзниците ти да ги спечелят! Но късмета не е вечен...

213

хех:)

преди 13 години

маке...я питай тия от хасково дали искат да се отцепят? бъркаш манталитета на турците и албанците.А да не коментираме, че не виждам как самата Турция ще го позволи-едно от първите условия да си член на ЕС е да си се отказал от териториални претенции-квото било-било. От друга страна ако се откажат от ЕС и Хасково тръгне да се цепи, ще се намесят от Брюксел. Въобще имахме шанс първи от района(ако оставим Гърция настрана) да влезем в ЕС.

212

mk:

преди 13 години

ste se otcepi i haskovo ot BG a srbija ste go priznae kato drzava kato napraniha nasite bugari

211

Шабан

преди 13 години

Прости като *** ,чалгари,интриганти,лицемери,мързеливци,***,нахали,предатели....и т.н.=Сърби

210

полуграмотни

преди 13 години

супериорност или превъзходство?

209

...

преди 13 години

ОТДЕЛИ ЛИ СЕ КОСОВО ОТ СЪРБИЯ? ОТДЕЛИ СЕ. КОЙТО ГЛЕДА ЧУЖДОТО (БЪЛГАРСКОТО) НАКРАЯ ГУБИ И СВОЕТО... А ЧЕ СЪРБИТЕ СА НЕОБРАЗОВАНИ ТВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ.

208

Анонимен

преди 13 години

победители друг път хубаво че бяха австро унгария иначе Белград щеше да е в българия вече.а вечните им помагатели русия иначе гола вода но за харватия по мога да твардя че са били добри войни .България се била със всичките си съседки в един момент и ги е победила ако на сърбия това се случи ще изчезне от картата.Всичко лошо дето направиха на братя си Българи ще им се връща защото господ гледа дано поискат прошка от нас и бог ще им прости както и ние .нали знаете раната се ликува но обидата не.

207

az

преди 13 години

Сърбе на върбе !erepublik/en/referrer/urban_boyПомогнете на България в играта !

206

Анонимен

преди 13 години

А ако Отоманската империя не се беше разрушила сега щяхме да сме най-развитата и част, с най-висок жизнен стандарт и не на три, ами на 5 морета! АКО, обаче! :-)))

205

boris

преди 13 години

Не е така,България избързва зараи лакомията на фирмите

204

Анонимен

преди 13 години

Не така!България се съюзява с Хитлер не от гъзолизничество,задето е по-силен,ами защото единствен той се е съгласил да и върне несправедливо отнетите от антантата територии през първата световна.Нима това е лошо?Ако бяха спечелили сега България щеше да е на едно ниво с Германия и щеше да просперира и процъфтява.Вместо това - 45 години комунистическа *** и още 20 години -посткомунистическа.А,и още нещо-не съм фашага.Просто историята трябва да бъде обективна.

203

историк

преди 13 години

това се вика гордост.не казвам че е добре обаче не става винаги да се навежда глава.випреки това и всички тези воини сърбия и българия са на едно ниво днес с малки изключения.ако българия имаше толкова воини сега и авганистан щеше да е по напред

202

Анонимен

преди 13 години

Blagodarenie na tova opulchvane, srubskite gradove prilichat na lunen peizaj (izkljuchenie - Belgrad).. i ne zabravqi vse pak, che dokato cqla Evropa se davi v kruv, milioni hora gubqt blizkite si, gradove bivat izravneni sus zemqta ot nemcite, a po-kusno i ot amerikancite, to bulgarski deca po tova vreme ne sa zagivali ot bombi i granati!!! i ti tova go smqtash za losho?!?

201

историк

преди 13 години

сърбите не празнуват падение на косово,а идеята да се опълчиш на по силния,както и в 1 световна воина,както и при 2,и при бомбардировките.Това е разлика между двата народа.Българина винаги иска да е с по силния,било хитлер,било братушки било сега нато

200

Gruio

преди 13 години

Поздрави на всички твои роднини от женски пол!

199

стефко

преди 13 години

тъй ли, жоре попниколов? :D

198

giorgos papanikolaou

преди 13 години

Славяните.....Тежките комплексари на европа!!!!!!!!!!

197

сТyDeHT

преди 13 години

Драги "А"Не зная защо си такъв хейтър, но не виждам никакво плюене освен може би заглавието, но подобно би отивало и при условие че се отнася за нас или за която и да е друга държава. Единствено може би на тази статия би отивало да е в секция "Миш - Маш", но това е друга тема. Та не се изказвай за френската революция, защото въпроса е неточен. Фреските революции могат да бъдат разделени на три етапа, като периода е около 60 години....Нека всички да бъдем по - позитивно настроени.