16

прокоба

преди 13 години

Горкият Златю! Не случи на наследници. Още приживе те самите го обраха...

15

Анонимен

преди 13 години

Изобщо няма да показвам на децата си Златю Бояджиев!Смятам, че ще са наследеле от мене доър вкус.

14

lUser

преди 13 години

мене ме е срам да се нарека българин вече...***, днеска Златю, утре Майстора, други ден Вешин... после ше ги показваме на децата си в разни книги, щото видиш ли некой ги е задигнал преди това.

13

G.K.

преди 13 години

Kartinite koito sa "otkradnati",a izobshto ne sa bili zastrahovani,zna4i ne stryvat koi znae kolko mnogo pari,samo v sanishtata na rodninite iavno stryvat 300 000 evro...

12

do №4

преди 13 години

Тези картини НЕ са част от наследството на велик художник Всъщност са част от наследство, но не на България или аз и ти, а САМО на сина му. Един вид не виждам какво да скърбя, че на някой му откраднали картините, колата или жената. В крайна сметка да ги беше застраховал, или сега да си продаде къщата в Марково и ще има да си купи 3 пъти по толкова картини на баща си.. А и е възможно да са продадени картините, възможно е да ги нарисува пак..

11

Анонимен

преди 13 години

всеки нормален човек дава ценните си картини в галерия, където му ги охраняват и застраховат за сметка на галерията, а и хората могат да ги видят, когато си ги държиш в мазето най-много мишките да ги видят, докато ги ядат

10

Гошо Тъпото

преди 13 години

Няма ...страшно,нали синът му Бояджана е...художник,ще ги прерисува;или вече го е...направил и крадците са задигнали неговите...творби.

9

Анонимен

преди 13 години

Такова безхаберие

8

$

преди 13 години

Как може да държиш такива картини без застраховка и без СОТ! Пълно безумие!!!!!!!!!

7

Tракийски

преди 13 години

Точно демокрация го наричам. Това, че сме страхливи, незантересовани от собственото си бъдеще и се държим като *** си е наш проблем , преди да е проблем на държавата . Там където има роби има господари. Такава държава се оправя от будни граждани , а не от емигранти и кибици . Всичко, което прави е да говорим, а после се чудим защо я няма неволята да ни оправи държавата, която лошите били развалили . Ние сме лошите . Комата ни вече трябва да свърши - или да умрем или да се събудим .

6

Ох,

преди 13 години

Не е чудно крадците сами да върнат т.нар. картини.Когато установят, че не могат да им вземат в чужбина повече от 100 евро за всичките накуп, защото са подражателни и на равнище студент в художествена академия.В България винаги е имало и добри художници, но мафията около Людмила Некултурната още диктува социалната оценка.

5

е

преди 13 години

До ТракийскиТова демокрация ли го наричаш. Това е див червен капитализъм приложен на простоват, ограничен и страхлив народ.

4

Тракийски

преди 13 години

Тези картини са част от наследството на велик художник . Нещо с което трябва да се гордеем. Политизирай си други теми. Да но ги намерят , независимо как . И спрете с глупостите за мръсната и гадна държава . Живеем в демокрация - ние сме държавата . Зад всяка лайнарщина на държавата стоят наши съграждани , а не невидима сила.

3

Христо

преди 13 години

Картините са обявени за издирване по Шенгенската информационна система (ШИС), ще бъде уведомен и Европол, обявиха от полицията в Пловдив.До няколко дни са ги намерили , за да се види колко добре се работи в името на (ШИС), натягане трябва бай Вълчо.

2

Анонимен

преди 13 години

честито значи на печелившите-крадлива и *** държава .

1

гуньо

преди 13 години

"Къщата няма жива охрана, не е свързан със СОТ, а платната не са застраховани." Е,това ако не е "Ела вълчо изяж ме" здраве му кажи.