656

mucqrlcvfv

преди 13 години

fmKofX <a href="zjjxruqzghty/">zjjxruqzghty</a>, [url=sywvkxdcmrdt/]sywvkxdcmrdt[/url], [link=pttktewvaoro/]pttktewvaoro[/link], iiictpovnocz/

655

Анонимен

преди 13 години

а бе скрий се бе умствено изостанал и най добрата техника ти дадат пак си *** оня вашия пандур /селски стражар / като му е добър телефона за какво е набирал ЕГН та да не мойразличиш егн от телефонен номер смятай какъв овчарлък има по върховете дано се смилят ни земат ората

654

???

преди 13 години

лол и тоя изперка тотално братче хахахха

653

Анонимен

преди 13 години

абе тоя наистина ли си вярва на глупостите си

652

левскар

преди 13 години

България трябва да наложи общите правила за външен граничен контрол по суша, море и въздух, както и да повиши полицейското и съдебното сътрудничество с останалите страни членки. Друго предварително условие е страната да демонстрира, че прилага защита на личните данни и е създала Шенгенска информационна система, обща база данни, създадена от страните членки. България трябва също да въведе биометрични паспорти. След няколко опита за даване на държавна поръчка на компания за изработване на паспортите процесът отново замря през април. Откакто стана членка на ЕС преди две години, България е използвала едва 1,4 % от близо 161 млн. евро помощи от ЕС, предназначени за необходимата подготовка, предаде миналия февруари софийският вестник Дневник.В статията на Дневник бе цитиран също и директорът на Генерална дирекция Правосъдие, свобода и сигурност на ЕК, Джонатан Фол, който е заявил, че в приготовленията на България има многобройни пропуски и че трябва да бъдат посрещнати още редица предизвикателства.

651

левскар

преди 13 години

Когато и ние ,като Румъния арестуваме за един ден 77митничари 115гранични полицаи и им повдигнем обвинения,а не хванали 15 души ама ,защото Румунците им казали.А иначе съм сигурен ,че тик 2/3 незнаят Какво е Шенген и каква е ползата от него.

650

възмутен

преди 13 години

Цветанов, отдавна трябваше да си аут! Приказките за предишното правителство омръзнаха и вече не хващат дикиш! А шестте апартамента са налице, недекларираните ти доходи и имоти - също, попълването на декларацията ти с невярно съдържание, неправомерното ти използване на СРС и т.н. и т.н. На цялата тази помия имаш наглостта да се изправяш пред хората и ни лук ял, ни лук мирисал! Срам ме е от този министър! Срам ме е от наглостта и от това, че е без капка морал и достойнство!

649

Дюлгер Танас...

преди 13 години

Шефче, ако има нещо да помагаме, казвай, риш... Аз таковата, с маламашката и мистерията и преди 14 март ше я опукам...

648

ЗОРО

преди 13 години

С КАКАВО ЩЕ ВЛЕЗНЕМ В ШЕНГЕН С ТВОИТЕ ОТКРАДНАТИ 6 АПАРТАМЕНТА

647

AAA

преди 13 години

Tozi nabeden politic naistina li e tolkova prost? Moje li da mu kazvat direktno, che " moje i godini da se otloji priemaneto v Shengen", a toi da kazva - "Nie shte sme gotovi na 14 Mart"? I ako ne sme gotovi? Togava shte ima li posledstvija it tova izkazvane?

646

Яко до 678

преди 13 години

В тоя космодрум ще има ли нещо за измазване?

645

някой

преди 13 години

Това е нищо!Аз пък мога да построя космодрум от който да излитат ракети и совалки в космоса, но ми пречи ... международното положение.

644

Анонимен

преди 13 години

e i kogato ni vzemat v sengena bai ivan i baba petrana s kakvo se se oblagodenstvat ili ste q karat po starumu to sengena e samo za prestis

643

Анонимен

преди 13 години

Подготвяйте се,почти всички страни от ЕС ви казаха,че не ви искат.Вие се подготвяйте,Цветанов.Готови можеше да бъде,ако упрявляваше Костов.С вас нищо не е готово и май никой няма да ви приеме никъде,освен на майната си-там със сигурност!

642

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

"Към 14 март всички процедури за техническата готовност на страната ни за присъединяване към Шенген ще бъдат приключени" Пробелма Цвъцьо не е в техническите процедури а в умствените и физическите, а там изоставаш . Какво да се прави не ти е по силите.

641

цеко сифоня

преди 13 години

нема шенген за цеко сифоня

640

Анонимен

преди 13 години

Към 31 януари 2011 г. от всички 159 мерки и 117 са изпълнени, 15 мерки са с предстоящ за изпълнение, а 27 мерки не са изпълнени. От тях 12 мерки са по-скоро неизпълнени.........? и 15 са по-скоро изпълнени...........? ПО-СКОРО,ПО, ПО-СКОРО.ЕВРОПА НЕ ВЯРВА НА ПО-СКОРО

639

ТЪП И УПОРИТ ГЕРБЕР

преди 13 години

И да не ни приемат у Шенгену ние пак , ще улезиме

638

Анонимен

преди 13 години

Представяте ли си - 1500 бандити ,нежелани в Европа си живуркат спокойно в България! И това не са българи ! А още 3000 български бандити,нежелани в Европа ? А колко са тия ,дето Европа още не ги знае ,че са бандити?

637

Чичо от село

преди 13 години

Някакъв си Лоран Вокиез - френско министърче по европейските въпроси, се осмелява да противоречи на легендарния Цецо Цветанов!!!Непростимо!!!