208

булга улс

преди 13 години

Чакаи , да го преместя във другият крачол. А сега е по добре , Гледаи сега ще ти го обясня как го викат в наше село . НА ПОПА МУ ДРЕМЕ НА КИЛИМЯВКАТА ЧЕ НА КМЕТА КУЧЕТО НЕ ЩЕ ДА ГОНИ ЗАИЦИ. Това ми е на мен по темата ШЕНГЕН ,МАНГЕН . По точно казано ,дреме ми на ку.....а / цензура че може да има и деца на около/

207

kk

преди 13 години

Е,как,бе?!Цвъ.Цвъ.нали днес каза,че БГ е готова технически за Шенген до 14 март?Защо не му вервате на човека!Той квот каже,го прави!За разлика от всички до сега,такъв "екземпляр" не бяхме имали!Повервайте му,до като не е излязла следващата флашка!

206

Анонимен

преди 13 години

Няма стена с турците.Троянски кон сте на *** в Европа.Раздавате паспорти.Ами, няма Шенген за вас.Поне в близко бъдеще.Изчакаите готовноста на *** от анадола.

205

mindo

преди 13 години

Относно кадърността - Станишката ли е кадърен? Без един ден трудов стаж къде ги разви тези умения? Или историка? Че Божидар Димитров е в пъти по - кадърен от него. И двамата са агенти, но единия става, а другия си играе да записва за да принуди неопитен министър да каже че сина му няма мезонети в Париж... Еми смешно е! Човек трябва да има малко мярка за да изглежда правдоподобно. Подценявате интелекта на цял един НАРОД!!!

204

mindo

преди 13 години

DO 213 - 215 Ае пич ти да не си 14 годишен? Аз помня зимата на 96г. Хляба стана 1/9 от заплатата на родителите ми! Цигарите - за една заплата 8 кутии! А и ги нямаше... Ами хлебните бунтове помниш ли? Или просто не знаеш щото комунистите наложиха цензура на пресата... Властта я ДАДОХА на Бойко щото усетиха че идва криза и сега по цял свят се опитват да свалят правителствата дето изнесоха кризата защото ситуацията се оправя. *** са ми разни платени драскачи и ми писва от ***!

203

Анонимен

преди 13 години

Отворено общество" - на Сорос СЛУГИНАЖА.Тези по предателство надминават "Българския" Хелзински Комитет - защитниците на ***, хОМО и потурнаците.*** !!!

202

Бавим се

преди 13 години

Дай ваар!!! И боя!!!!!!!!!!!!

201

Анонимен

преди 13 години

Сигурно и за това, че покровителства контрабандата, включитено и с приемането на лобистки закони от машинката му за гласуване, на Мутрата пак са му виновни Станишев и Първанов. Вече става смешен просто.

200

Анонимен

преди 13 години

Това, което наблюдаваме в момента в Родината ни е дива милицонерщина, еднопартийна и еднолична диктатура, урежда не свои хора във властта и покровителстване на контрабандата за лична изгода. Няма да ни приемат в Шенген, докато тези практики не се променят.

199

Анонимен

преди 13 години

Българинът никога не е бил по-беден, по-смачкан и по-ограбен, отколокто при настоящето правителство на мутро-милиционери, генно-модифицираната издънка на престъпнатата партия БКП/БСП. Целта на проекта ГЕРБ беше да се доограби БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. Жалко, че има толкова малко мислещи хора в България.

198

Ей

преди 13 години

Кава заплата, каква работа бе "човек". Кой българин работи днес? Ти на далаверата работа ли викаш?

197

човек

преди 13 години

Предварително се извинявам, но ще повторя коментар 210 още няколко пъти . Защото става все по-зле и по-зле. Цени, Данъци ,Здравеопазване ,Образование, Полиция, Съд, Прокуратура, СРС-та, и какво ли още не. А заплатите ? Може не всички да са зависими от тях,<<заплатите>> но болшинството от хората СА. И интересно....няма смелост да си ги искаме.....Значи,.....работата е лоша..... много лоша!!!!!!

196

човек

преди 13 години

Е???.. И сега накъде??.. Като сме много отворени и се правим на големи разбирачи за проблемите в собствената ни страна защо само се джанкаме а не предлагаме нещо, което ще принуди институциите да си вършат работата?...Ако в този сайт не става, моля кажете в кой се коментира с разум и смислено. Сериозно питам........

195

9999

преди 13 години

Не ги защитавайте ами им потърсете отговорност!За резил сме в европа!С руските ли агенти ще отидем в шенген.

194

do 203

преди 13 години

Ами питайте ги всичките и дори гисадете.Нали това се опитвам да ви кажа че всичките имат общо минало:ти ще кажеш за ама аз ще кажа за теб!

193

Ей

преди 13 години

"Отворено общектво" е лична собственост на Джордж Сорос. Милиардите на тоя проклет старец затриха много страни по света. Сега е ред на България. Явно правителството на ГЕРБ не му изнася.

192

зрънчо

преди 13 години

Гърция иска да сложи бодлива тел по границата й с Турция, защото вече си имат почти два милиона нелегални: ***, араби и др. и все от тарикат нагоре! А ние си мислим, че с едно две капепета ще свършим цялата работа! И ние трябва да изградиме по протежение на цялата ни граница с Турция бодлива тел. В новините току-що казаха, че депотат от ангийския парламент е калал, че мултикулторализма в Англия се е провалил! Най-вероятно затова ни отлагат с шенген, защото не искат повече маймуни!!!

191

PARIS

преди 13 години

Френския европейски депутат каза че няма шенген заради агентите,корупцията на всички нива и престъпността а не заради границите и той не лъже.Няма хората да си отворят централния компютър на агентите и са прави

190

кака

преди 13 години

Чета и се чудя...Народа го е казал много преди да сме си родили-"Пази боже сляпо да прогледа" и още-"Дай на *** власт и му гледай сеира"Актуални са нали!Бих добавила-Боже,пази България от неуспели комунисти-комплексари и параноици.Но, продължавайки в този дух-Господ дава,но в кошара не вкарва-т.е.Такива сме си ги избрали-ДА СЕ ПОУЧИМ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ.ДАНО

189

MAPA

преди 13 години

В България управлението е еднопартийно,водещата партия е комунистическа а опозицията социалистическаСвалете комунизма !!!!