187

e.t.

преди 13 години

До 184. Научи се да пишеш на кирилица, че от такива като теб и аэбуката си ще эатрием. Научи се че хората са можещи и неможещи, а не млади или стари.

186

Дона

преди 13 години

Шуробаджинащината продължава със сила.Така както се вижда досега се отнемат имотина дребни риби.На никой от бившите" Мултигруп "имотите на бившиминистри и зам.такива, като казина,хотели по морето не се споменава.Има селекция за "жертвите" на Кушлев.Ами щом слушка и ще папка.Ние имаме хубава поговорка"не е луд който яде баницатаами който му е дава."И помнете никой не е случаен на такива постове.

185

наблюдател

преди 13 години

Ами Станишев пак е виновен, щото като Калинка той го е назначил :) Друг е въпроса, че Тиквата го е преизбрал както и Калинка, но той вина за това няма :)))) Както самият той каза - демонстрира приемственост :). А тия баламури дет са ни го натресли да ни кажат каква е тая приемственост и в кво :) Иначе другите отговора го знаем :)

184

Коледна надбавка

преди 13 години

Ако нямаше такова пилеене на държавни пари за такива заплатки-соц помощи и 100мил за подслушване пенсионерите щяха да се усмихнат по време на коледа.

183

Анонимен

преди 13 години

Ама не са 1000 ! Много повече са !

182

Анонимен

преди 13 години

Аз си пиша от утре 7 000 лв - за да не се поддам на корупция, а и не съм чак толкова алчен да искам над 9 000 . Айде сега на 900 човека да им се намали заплатата с по 10 кинта та да ми се плаща моята ! 1000 такива като него и ето ти на 4 000 000 души реално увеличение с по 20 кинта на заплатите !

181

Анонимен

преди 13 години

Не е важно колко му е заплатата- може и 90 000 лв да е , но не е редът той сам да си преценява колко да му е ! Има таван в държавните заплати, има кой да определя за каква работа - колко да се взима. И ако някой е определил 90 000 - нека да ги взима ! А не : дневен ред, точка 1 ,дай да видиме колко да си пишеме заплати за работата ,дето я работиме..... Би трябвало НС да определи кой каква заплата да има !

180

low

преди 13 години

Ako Kushlev beshe 30 godishen...da se 4udish kak e stanalo tova... No tji kato e 60 i kusur godishen e yasno,4e vsi4ko tova go e usvoil ot drugarite ot BKP... Ottuk natatjk triabva da se nazna4avat hora rodeni sled 1989 g. za da zapo4ne da raboti tazi Darjava...

179

Не е верно!

преди 13 години

Е това наистина означава, че има атака срещу БГ! Дори всичко това да е верно, такъв като Кушлев се сменя тихомълком и нещата продължават. Това ОПРЕДЕЛЕНО цели блокаж на системата! Язък за яловата опозиция в БГ. Те затова герберчетата са на власт!

178

Анонимен

преди 13 години

Предполагам че и в други комисии и агенции има такива назначения....къде са институциите?????

177

корунпиран

преди 13 години

Всички трябва да се уволнят и да върнат заплатите години назад.

176

лицемер

преди 13 години

фанали са куклата от SAW

175

хаха

преди 13 години

Аз като гледам повечето всъщност роднини на съпругата му. Май комисията не е Кушлев , а Кушлевица :))

174

ааа

преди 13 години

Гушлев. как ще го освобождават само от поста, ами пандела?

173

? до 333.24

преди 13 години

Дай факти!Кои са хората жертви на политически репресии, на които "това сатаро *** разплака майката"!

172

Марк

преди 13 години

Случаят е много интересен и е тест за способността на правителството и въобще на управляващите да се справят с престъпността изобщо! Неъ говоря за съдебната систе ***, която поради калпавата Конституция може трудно да бъде контролирана!Но комисията Кушлев е зависи от правителството1Дали има мафиотска атака срещу Кушлев или не, е въпрос елементарен за проверка от съответните органи, а като се провери и колко е конфискувала комисията и се даде публично цялата информация за ББ ще е лесно да реши!

171

333.24

преди 13 години

TOVA STARO GOVEDO RAZPLAKA MAIKATA NA HORA KOITO SA JERTVA NA POLITICHESKI REPRESII. SEGA DA VIDIM KAKVI SHTE BUDAT REAKCIITE NA UPRAVNICITE. SHTE PRILOJAT LI KUM NEGO TOVA KOETO PRIOLOJIHA SRESHTU POLITICHESKITE SI OPONENTI. NISHTO V BULGARIA NE E CHISTO I PROZRACHNO,ZAD VSIAKA AKCIA ILI IZZEMVANE NA IMUSHTESTVA STOI INTERES NA OPREDELEN KRUG.OT GERB DA ZNAIAT, CHE S "TEJNITE KAMUNI PO TEHNITE GLAVI".PROKURATIRATA OSTAVA I SLED TIAH, KAKTO I SUDA. OTNASIA SE I ZA KUSHLEV I SIE SUSHTO.

170

справедлив

преди 13 години

ДЕДО,а да си спомняш скандала с Кушлев от началото на неговата комисия по повод заплатата му тогава?И то преди да е запорирал и 1лв.Не разбирам толково много чиновници какво толкова вършат в неговата комисия.Без значение чия рода са.

169

до Марк

преди 13 години

Там е въпроса ,че бившите си го карат по членове на БКП-сега на бивсшите ДС.Същите тия няма да ги засегне ,е са навързани като свински черва.И се създават роднински структори с еднакъв финансов интерес.На запад на това му казват мафия,не антимафия!!!!!!!

168

Марк

преди 13 години

Тази дискусия тук за и против Кушлев е много показателна!Болшинството са против Кушлев!Не съм му адвокат, но това показва колко лесно се манипулира общественото мнение - достатъчно е да кажеш "Тоя взима 9000 лв.!" И готово - хората са готов да го удавят в капка вода!А да се замислим не е ли това атака заради интересите, които засяга /започнаха реални действия за отнемане на имущество в големи размери на престъпни типове/, това май е доста сложно упражнение!Лесно ли е да конфискуваш на Марги