14

Kрис Бъртон

преди 13 години

Все още има хора,които не се съобразяват с това геополитическо състояние на нашата планета,и продължават да правят по над 1-2 деца,като ***,евреите и разбира се нашия велик ***-министер на М В Р то Цветанов , който се празни все вътре без да мисли.Това е доказателство че е ***.

13

ас

преди 13 години

пренаселване, ако не можеш да се изхраниш от земята по която ходиш, кой ти е крив, независимо то глобалните болести и епидемии, населението расте,но не върви ООН да разправя как населението трябва да намалее поне 10 пъти, че да може да се ихранваме природосъобразно, а не с индустриално земеделие и животновъдство

12

инж.Бъчваров,Казанлъ

преди 13 години

Ох,съграждани,тази фатална 2012 година не е посочена случайно в Календарът на Маите:те не казват дирекно,че Човечеството ще изчезне от някакъв Апокалипсис,аче един цикъл на Земята от около 12000 години ще свърши и ще започне нов,с напълно различни климатични и физико-химични параметри.А Човечеството или ще еволира или няма да оцелее и Земята ще продължи да си живее без Човешкият род.В моментът оста на Земята се клати и екваторът се приближава към ЕО,а Арабските страни ще ги погълне постнята.

11

narod

преди 13 години

nqkoi da nie pital, nie ot koga gladuvame

10

До №4

преди 13 години

Какво ти нормално хранене!То добре че са "примоциите" по големите вериги,че успяваме да купим елементарни неща,пък било то и от по-лошо качество!

9

Анонимен

преди 13 години

Много шокиращо ми прозвучаха снощи думите на уважавания от мене Тома Томов, че нашето поколение го очаква война. Като ги гледам тия физиономии в Египет, голяма част от тези ще тръгнат към Европа в най-скоро време.

8

бай Шано

преди 13 години

ще ви прозвучи много соц. но проблемът за пореден път не е в липсата на благата а в преразпределението им......спомнете си "гладната "криза в бг от 90-те изнесе се зърното и после се върна обратано НО на 3-на цена

7

Анонимен

преди 13 години

BRAT ,BASHTA,VSE MAIMUNI SA

6

Анонимен

преди 13 години

тоя на снимката на Обама баща му или брат му е.

5

3456

преди 13 години

От изброените страни - Китай, Индия, Индонезия имат проблем с пренаселването. Не може да се плодиш и множиш, да унищожаваш всичко по пътя си. На съсипеш местните земи от алчност, да сеналага да внасяш от друго място, където най-вероятно има същия проблем, и после да претендираш да е на аванта. Не става!А в БГ е друго положението. Земята ни е много плодородна, може да изхрани 20 милиона население, ама... който трябва да я обработва е в София !

4

Реалист

преди 13 години

То и сега при нас е глад но ако дигнат още малко цените ще настъпи мор.На тия цени в момента е трудно човек да се храни нормално.

3

рационалист

преди 13 години

Като са се наплодили като плъхове,да почнат да се ядат един друг точно като плъхове

2

>>>

преди 13 години

Как па веднъж некой не предупреди за нещо хубаво. После се чудиме що ходиме навъсени. Щот наще журналисти черпят челен световен опит. Май ще отказвам медиите въобще!

1

***

преди 13 години

Не да предупреждават, ами да направят нещо по въпроса!!! Като нищо могат да не влагат толкова много пари за отбрана, че ако народа е нахранен и задоволен, няма да се бунтува толкова!