147

bogoizbrania

преди 13 години

Както предсказах, атентатора се казва мохамед (сас) !

146

Анонимен

преди 13 години

какво искаш да кажеш ? ) че руснаци с тъмна коса и тъмни очи няма ...това ли искаш да кажеш ...ако да , то ти си на погрешното мнение !

145

Анонимен

преди 13 години

80% от българите са като това момче - тъмна коса и тъмни очи, нищо общо с руснаци.

144

Анонимен

преди 13 години

Писна ми да гледам снимки на трупове по медиите! Каквото и да се случи не бива да се публикуват такива снимки!

143

хахо

преди 13 години

Този свят отива подяволите...

142

Анонимен

преди 13 години

Викнали са баща му да разпознае главата и са направили сравнителен ДНК.Нашият сънародник си отиде без да знае защо си отива ....

141

Българин

преди 13 години

До 23-АтилаМястото ти е лудницата ,а не в "нета"

140

iva

преди 13 години

кое е вярно сега питам аз ? "студент от Ингушетия,Момчето учило три години за счетоводител, но накрая бил отписан заради слаб успех и се оказал единственият, който не завършил техникума с випуска си.Оттогава нито учеше, нито работеше, седеше си в къщи. Беше незабележим, никакви правонарушения" поне проверете статията си хем е студент хем не е .......

139

До 140

преди 13 години

Ами ДНК означава, че въпросното ДНК може да се сравни с ДНК на баща му, братята му, ако има такива, защото са роднини!

138

Анонимен

преди 13 години

Много просто. Първо са ми видяли отпечатъците от пръстите. После са ги сверили с паспортните данни за населението. (в Русия, както и в САЩ въведоха документи за самоличност с цифрови лични данни - отпечатъци от пръсти и др. ...). Така са се ориентирали къде да търсят по-точни данни. След това са взели ДНК от живите му роднини,, след което са сверили данните от ДНК на трупа. Така със 100% точност са установили кой е и от къде е. Това е писано в Интернет (българските "медии" винаги са недостоверни

137

Сахаров

преди 13 години

Едно не ми е ясно, имат труп на терорист, правят ДНК анализ, ок, но после как са го сравнили с ДНК-то на въпросния Евлоев, при положение, че преди това не е бил регистриран като престъпник?

136

до 137

преди 13 години

Да не си се събудил потен и чаршафът да ти е около врата???И се научи първо да пишеш,а после прочети това-мозъчните гънки не се виждат,но липсата им си личи!!!

135

до 133

преди 13 години

Дано да ти отшуми наивността.Най-големият атентат в САЩ/този в Оклахома,почти 190 убити/ се направи от нормален човек,вбесен от бюрокрацията в кметството на града и взриви това кметство с камион силитра и нафта в нея.Помисли какво би направил ученикът,който наскоро уби майка си и братчето си,ако беше се "ядосал" не на тях ,а на целия си клас, примерно- ето ти го "терориста" готов и няма спасение от този вид човешки откачалки- това са дефектите на машината "човешки социум".Болестта рак е същото..

134

Бай Ганъо

преди 13 години

Трябва да се пусне атомна бомба в центъра на Москва

133

666

преди 13 години

Ти си поредното доказателство,че простотията не ходи из гората!Заври си протоплазмените мисли на топло,плюскай и се размножавай-тази дейност,наречена мислене ти е противопоказна и няма материалната основа!!!

132

Анонимен

преди 13 години

Смърт за тъпите руснаци. няма място за комунисти на тази земя

131

Shark

преди 13 години

Пак *** ...................... !!!!

130

anonimen

преди 13 години

nai dobriat terorist e martviat terorist.kgb shte gi ochisti vsichki kavkazki teroristi,razstrel i sled razstrela chervei.tazi prestapna sgan teroristite triabva rusia da gi zalichi ot zemiata.tuk vaji lozunga na stalin - niama terorist niama problem ,ima terorist ima problem.nikoi terorist ne e nedosegaem i ne moje da se skrie ot kgb,teparva shte bivat izbivani kato muhi.tova e agoniata na terorizma v rusia koito kolabira v posledni konvulsii kraiat vi doide usa chechenci teroristi dotuk biahte

129

КуРеЦ

преди 13 години

Няма как това в дясно да му е тиквата , хора ... нямат общи черти !

128

Анонимен

преди 13 години

"36 човешки живота лежат на съвестта на Магомед Евлоев" - колко ли го гризе съвестта според вас, скъпи журналисти? Нали е мъртъв, каква съвест.