33

Венелин

преди 13 години

В цял свят, когато МАЖОРИТАРНО избран депутат напусне, се правят нови избори в съответния район!Гербистите са първите в света които измислиха замяна на мажоритарен с кандидат, за който НИКОЙ НЕ Е ГЛАСУВАЛ!

32

Анонимен

преди 13 години

"През това време Петрова щяла да се върне при избирателите си в Бургас, където по думите й имала много работа."-- а дали ще смее да се върне!Как ли я очакват?

31

Истината

преди 13 години

Истината е, че от 21 години ни управляват все десни демократи. В България леви и центристки партии няма, а БСП е най-дясната от значимите партии в България. Някои много бъркат и като не им харесва нещо в съвременна България, все плямпат като побъркани за комунисти, каквито няма от 21 години.

30

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До 30-я гном, тоест norm.Аз не съм от БСП, но ще ти обясня като на малко детенце. Нали си чувал как мама и тати се карат, но пак се обичат. Е същото е и с ГЕРБ и БСП. Ти си избери кой е мама и кой тати.

29

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

А МОЯ НЕ ЩЕ ДА ФАНИ....

28

norm

преди 13 години

27,обясни моля те,ако ГЕРБ е фракция на БСП,защо комунистите непрекъснато и яростно ги атакуват за щяло и нещяло.Питам,въпреки че се съмнявам,че нещастното ти количество червен мозък може да се справи с този въпрос.Винаги ми става интересно,когато комунист се самообвинява,че е такъв.

27

Динко

преди 13 години

"Обикновено човек става депутат, когато го избере народът." Де да бяха изцяло мажоритарни изборите в Бг. Гласуваш за партия и вкарваш 100-ина имбецила, които навън биха се редяли пред бюрото по труда.

26

КауБойко

преди 13 години

Няма, другари, няма . . . И капитализъма няма да го построим. Тези 240 хрантутника може да са лекари, учени, бизнесмени, финансисти, стругари и всякакви други тюфлеци, обаче със цялата си ученост не са и не могат да бъдат никакви държавници. Възможностите им се изчерпват с това да откраднат някой друг милион или милиард и толкова.

25

Не забравяйте!

преди 13 години

ГЕРБ не е ли фракция на БСП? Някой да е чел или чул някъде дали Бойко е върнал партийната си книжка? Някои забравят, че няма бивш комунист; забравят, че ГЕРБ беше основан от червени кметове.

24

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Пак шменти-капели, пак циркове, пак тъпотии!

23

До 23

преди 13 години

23, абсолютно си прав. Освен медийте това недоразумение ЦЦ го пази и прокуратурата. Време е да дойдат египтяните.

22

Анонимен

преди 13 години

Подкомисията за контрол на СРС-тата излезе с унищожителен доклад за извършените от МВР закононарушения при подслушването.ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ НИТО БТВ НИТО НОВА ТВ НИТО КАНАЛ 1 А ОЩЕ ПО МАЛКО НЯКОЕ ИНТЕРНЕТ ИЗДАНИЕ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ТАЗИ НОВИНА

21

19 20

преди 13 години

Е така де - да си ги наречем престъпници!

20

до 18

преди 13 години

БСП нали се обяви за наследница на БКП, оттам им идва и наименованието, иначе че са далеч от идеологията на комунизма, а са просто едни мошенници живеещи богато на гърба на народа е ясно. Комунисти е просто наименование, както и Бойко не е Батман.

19

Вече съм информирн

преди 13 години

Да бе верно, как не сме се сетили досега. Добре че има такива прозорливи информирани драскачи, та да запалят лампата. Само дето махнаха член 1 от конституцията

18

да бе

преди 13 години

до 17знаеш ли какво е комунист - беден работник или селянин, който изкарва пари колкото да не умре от гладкъде виде такива у парламентяа, не занам!

17

Анонимен

преди 13 години

Кьорави ли сте да видите че ви управляват едни и същи комунисти скрити зад различни цветове.Всичките долу

16

Азъ

преди 13 години

Ми джитка с таблета.

15

Анонимен

преди 13 години

Кога Цецо *** ще подаде оставка? Разбрах, че днес в НС е казал, че няма да подава. Ми да му помогнем да я подаде.

14

9999

преди 13 години

Не им се връзвайте,всичкитите партии са комунистически.Младенов при боко е племенник на Младенов на тато които в 89 викаше танковете срещу народа си.Така че комунизма в БГ не е падал никога,затова и от 20 години прогрес няма