85

american boy

преди 13 години

Така самонареклите се (ги) "македонци" са изродени българи, целия цивилизован свят го знае. ***, накратко. Нищо българско в тях не е останало. Проблема е, че процеса е еднопосочен и необратим. Не бъдете наивни да си мислите, че ще ги разчувствате на тема "родни братя", Гоце, Яне и т.н. Те като общност отнесоха най-тежките последици от дебелашката антибългарска югославска "култура".

84

Анонимен

преди 13 години

Ой ти Юпитер-земьо македонска!

83

лая

преди 13 години

хахаха ти пиеш или ти се отдава да си ***

82

осведомен

преди 13 години

Естествено, че такава народност македонци няма. И докато се правеха българите на македонци и доказваха измислената си самоличност и националност, затънаха до гуша икономически! Цялата им история е българска. И Александър Македонски е БЪЛГАРИН! Като затънат още повече и останат гладни- ще клекнат и ще се присъединят към България -иначе ..олелелеле мале.... -не ми се мисли, ако ги претопи Албания и станат фесове!!! Ако бяха отделна нация, щяха да имат поне цар!!! Кой им е царят!

81

aso

преди 13 години

ti kuche ako si bugarin od skopsko jas sum kamerunec od shangajsko

80

gr

преди 13 години

Как тези от сайта знаят да ви привлекат вниманието.. лепете се като мухи на ***

79

Анонимен

преди 13 години

БЮРМаджийте скоро ще бъдат налазени от шиптърите и ще голям смях.

78

КНК

преди 13 години

Не се занимавайте с измислени хора.В историята е написано ясно и точно: БИВША ЮГОСЛАВСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ СЕ НАМИРА В ГРАНИЦИТЕ НА БИВША ЮГОСЛАВИЯ.,А ТЯ СЕ НАМИРА В СТАРИТЕ ГРАНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ.Както и да го въртят все българи излизат.Затова не се хабете.Да к..р,да му го набуташ,а акъл не можеш да му набуташ.По-разумните хора в БРЮМ се чудят къде да се скрият от тези смехории,а *** там говорят и пишат глупости,с които се затриват сами.

77

цар Самуил

преди 13 години

В България има всякъкви българи,турци,***,арменци,евреи,руснаци,румънски власи,но няма измислени и фалшиви народности като македонци.

76

Анонимен

преди 13 години

Да ви *** *** майна на FYR macedonia и на шиптърите!

75

Тц

преди 13 години

Аре стига с македония, такава държава няма. Има област с такова име в Гърция, има и македонско северноелинско племе в античността. Последните потомци на северноелинското македонско население са преселени от византийските императори в беломорска Тракия в 4-5 век. Оттогава в нашите Скопски, Струмишки, Охридски и Битолски окръзи - между София и Преспанското езеро - се заселват славяни. Нататъка е ясно.

74

до58

преди 13 години

Лъжеш,като фиромец- нагло.Няма ден в които във Вашите форуми да не плюете по Българите и България.За пресата Ви да не говорим.

73

Анонимен

преди 13 години

КИМ МЕХМЕТИ - ЧИСТ МАКЕДОНЕЦ ОТ АЛБАНСИ ПРОИЗХОД! БАСИ ИЗМИСЛЕНАТА ДЪРЖАВА, ТОВА Е НАЙ-ИЗМИСЛЕНАТА СТРАНА В ЦЕЛИЯ СВЯТ. А ТОЗИ *** ЧЕРВЕЙ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ БЪРЗАШЕ ДА Я ПРИЗНАЕ НАЛИ Е ИЗВЕСТЕН ГЪЗОЛИЗЕЦ-ХРАБЪР. САМО *** НИ УПРАВЛЯВАХА В ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.

72

АХМАК

преди 13 години

Първият коментар под статията във вестника към 13,46 ч. гласи: Дори за кучетата почнаха да вадят български паспорт, по-практично било.. и някой ще прави коментар, че Македония била по-добро място от България. Море, за срам сме, в изолация, което означава не само, че е по-добре човек да е българин, но било по-добро и куче да си, българско да си.

71

Анонимен

преди 13 години

фИРОМСКИЯ *** ЗНАЕ КАК ИЗГЛЕЖДАЛ ХАН АСПАРУХ ХАХАХАХАХАХАХА ТИ ДА НЕ СИ ЯЗДИЛ С НЕГО БРЕ СРЪБСКИ ***

70

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** прилича на оня социолог *** Андреи Раичев...

69

koroin1980

преди 13 години

'anonimen ' ти пък кога видя Хан Аспарух?!Като се напушили?*** сърбоманска!Дядовците ти се обръщат в гроба!Те са умирали с името на МАЙКА БЪЛГАРИЯ на уста!Днешните им наследници са промити мозаци,сърбомани и родоотстъпници!Срам ме е че сте българи.Срам ме е от вас!Събодете те се!'

68

срам!

преди 13 години

Само като му прочетох името и паднах. Ким Мехмети. На някой да му навява определени асоциации?И това е най-изявления интелектуалец во Македония?Кой ке е втория по класация, молим ви, да не е Сталин Мусака? Тябва им на българите в западните покрайнини един сценарий ала Египет. Докога ще им промиват мозъците?!

67

outsider

преди 13 години

Засега Македония е "държава на македонския и албанския народ". След 50 години ще стане държава на "албанския и македонския народ" а след още 50 години т.н. македонци може и да се сетят за българската си народност. Но ще бъде късно.

66

НЕЗНАЕЩ

преди 13 години

КАКВО СЕ ОЧАКВА ДА СТАНЕ 2013Г.МОЖЕ БИ ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ АЦЕ ВИЛИКИОТ?ИЛИ ФИРОМ ЩЕ СТАНЕ ГАЛАКТИЧЕСКА ИМПЕРИЯ?