180

Ангел

преди 13 години

Аз предлагам на българските политици на следващото заседание на ЕС и НАТО да сложат едно ЕМБАРГО за тази уж македонска *** работя от 3 години с "македонци" (всички имат българско гражданство) тези хора не заслужават нищо нито човещина нищо няма думи в Българският език с които да опиша колко долно нещо са "Те" защото немога да ги нарека с това за което те се мислят

179

Един Българин

преди 13 години

До Билбо: Македонците, Тракийците, Мизийците, Добруджанците са всички БЪЛГАРИ! Целта обаче тук е обратната. Да се създаде изкуствено нация и етнос. Нещо повече няма и македонски език. Има български диалект, бил той и с изкуствено сложени сръбски думи и изрази. това че никой неговори и непише "книжовно" явно непритеснява особено "македонската академия на науките" :) Понеже в Европа се знае че там живеят Българи идеята е като се покаже че в България има "македонци" ето вижте не сме Българи...

178

rumniki

преди 13 години

Македонци ли?.. - или по скоро албанци. :))

177

стефан

преди 13 години

луно луно Земля́ македонска кръв ke ce лее за теб.

176

Билбо

преди 13 години

Добре де, нали македонците били българи, т.е. това е едно и също. Защо тогава е тази истерии ? Като се пишат македонци нали пак ще са българи. Или май вече не е съвсем така. Я вземете да си изясните понятията.

175

Анонимен

преди 13 години

Е това, вече е върхът - къде са службите тук, да ги хванат тия за яката, дето в суверенна държава, се опитват чужди преброявания да правят. Просто срам нямат продажници такива - да си гледат скапаната държавица, дето не я и признават, и като нищо ще се разпокъса на етнически принцип, дошли и в България да ровят и подкупват!

174

Фродо

преди 13 години

Ех, как не намериха тия *** на мен да дадат такава листовка та да им строша *** кофи!

173

короин

преди 13 години

Братя западни българи,македонец-такова животно нема!Македонец това е българин сърбоман забравил род и родина.Срам за дедите му които са умирали с името на МАЙКА БЪЛГАРИЯ на уста!

172

Shark

преди 13 години

Да, те ще ми кажат как да се самоопределям.

171

Мизия

преди 13 години

Македонците са 100 милиарда поне. :))) Те населяват 10-15 планети в нашата галактика и още толкова в други галактики. Всъщност вселената се разширява защото макетата я дострояват !!! :)))))))

170

краен

преди 13 години

Изобщо не ме изненадва активността на македонците.Те си присвояват всичко,а сега искат да докажат пред ЕС,че са мнозинство.Трябва да се търси отговорност от подбудителите,защото това са антибългарски действия.

169

Бабушка

преди 13 години

Спомняте си, че през 1992 година България първа от Европа призна Македония като република. А сега какво - македонците за благодарност ни агитират, че сме македонци в собствената ни страна. Цял живот са били долно племе и такова ще си останат. Който се чувства македонец - вън от България, да си ходят в Македония.

168

Дядо Петър

преди 13 години

Нищо ново! При преброяването след 9.09.1944 г. "вождът и учителят на целия български народ" (известен още като Гошо Тарабата, защото обикновено беше насмукан като тараба) нареди населението на пиринския край да се броят като македонци.Защото така му беше наредил "вождът на цялото прогресивно човечество", сатрапът Сталин.Който искаше да прави федерация между България и Югославия. Слава Богу, не успя.Та сега потомствените ченгета от ВМРО просто продължават делото на Гошо Тарабата.

167

Тут-анк-амон ВТОРИ

преди 13 години

Аз пък съм потомък на египетските фараони. Искам сега след като свалят от власт Мубарак, да се изкача на трона и ще си върна пирамидите, които са собственост на моите деди. На моите поданици, египтяните им обещавам да ги оправя за 800 дни. Така ми каза да говоря един мой далечен братовчед, много връзвало на такива приказки.

166

Алекс

преди 13 години

Ние пък ще се пишем джедаи.

165

БДЖ

преди 13 години

И кръв да серете пак няма да промените съзнанието на мнозинството македонци, Македонците са тук и е време да с свикнете с идеята, че тези хора имат права.Права и Свобода за Македонците и Пиринска Македония

164

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ВСЕ ПАК БАЩАТА НА МЕГАСАЛЕКСАНДРОС Е ОСТАВИЛ ДОСТА БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ ВЪВ ФИЛИПОПОЛИС.....

163

Анонимен

преди 13 години

Македонците стануваат малцинство во Македониа?! В-к 'Курир', Скопие, 03.02.2011Е, че то кога не са били малцинство, след като в БЮРМ има точно 0 /нула/ представители на македонската 'нация'.....

162

Анонимен

преди 13 години

В България може да се говорят всекакви езици, но всички ходят в българско училище и ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК в БГ Е БЪЛГАРСКИ.

161

peter

преди 13 години

Вие нас не ни мислете ами си гледайте шиптърите и се отнасяйте с уважение към тях че до няколко годинки ще сте велика Албания и ако сте слушкали преди това ще са по-добри към г*зовете ви.