19

Asen Prodanov, Burga

преди 13 години

Въпрос 1 е: Защо такъв отявлен рецидивист, какъвто е Минчо Фотев е оставен жив и на свобода да продължава безчинствата си. Такива престъпници и помагачите им не трябва да напускат пределите на строго охранявани затвори докато не възстановят заграбеното поне в двоен размер. Само тогава можем да говорим за ред, законност и справедливост. В България цари анархия и престъпленията са ежедневие, а правосъдието корумпирано и недееспособно. Ако това безобразие спешно не се прекрати с цената на каквито и да е мерки (дори и най-крайните са оправдани у нас!!!), способните българи ще продължат все по-масово да напускат страната, бягайки като от потъващ кораб. Само правителство, което въведе драстични и абсолютно безкомпромисни мерки срещу престъпността може да подобри реално живота в България.

18

до 13

преди 13 години

забрави холдинга!:)и е ясно - пак само Лечков ще може да плаща на избори!!!

17

Тоягата

преди 13 години

Ха...!Крадците викат: "Дръжте крадците"!Типичен българо-комунистически модел!Кого лъжат?Утре ще ги пуснат...

16

perdahko

преди 13 години

В момента работя за един , дето са го хвщали за контрабанда и точене на ДДС!Скоро благоволи да ни намали заплатите и да ни увеличи работното време!Има едни лъскави бутици в центъра...Всички са в играта...Понякога не мога да повярвам на очите си, кои пазаруват от него!Тия дето трябва да го вкарат на топло за поне 20-так!Незнам,иде ми да крещя от безсилие и отвращение!Ако скоро не ги почнем - те ще ни свършат!

15

Gen

преди 13 години

След почерпа състоянието е обичайно обикновено ;)

14

Питанчо

преди 13 години

А онези тримата махгали шефове на холдинги дето дължат 450 МИЛИОНА на държавата от надвзето ДДС какво ще ги правим .....а.......?

13

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Браво Цецо... - голям праз, че има *** като аз...

12

аз

преди 13 години

БОЖЕ та кой-незнае какво става в нашата държава ама народа е търпелив за разлика от арабите. В нашия малък град 4 човека продават наркотици 6 човека незаконни цигари 2-3 чеинчаджии 3-4 лихвари целия град ги знае само полицията не . Ама си плащат кадето трябва . Всичко е до време ама те *** пари а народа гладува . Ама за такъв *** такъв ***.

11

Люпчо

преди 13 години

Уф ми тоз Минчо Лисицата колко пъти преди са го фащали ?

10

Анонимен

преди 13 години

Другарю, Цветанов, ай стига с този PR!! ДДС-арите са хора на вашето протеже Лечков. Не ги знаете ли???Ай де бе!! Ок. Ще ти ги кажа бе!! Та: Каракачаните: Батаковци, Кацарикас. Йосковците, дето им даде да ровят реката, Мъндев/концесията му даде кметя на БСП/,подставените лица на др. Гагаузов, зърнените босове от Нова Загора...........Че е изманик Фотето-измамник е..........ама.........те там дребни пари бе, др. Цветанов!!! То тази статия може добре да звучи ама за сливналии е абсолютен смях.Ай ..

9

имам

преди 13 години

неприятното чувство,че това ДДС беше въведено само да бъде източвано от престъпници-крадци,а редовия грежданин да го плаща за всичко което се сетите.От 20г. са започнали да точат и да перат.Милионери станаха под носа на прокуратура и съд.Не се действа от страна на държ. достатъчно твърдо.Не може да се краде и след това да няма конфискация и прибиране на топло за достатъчно дълго време.

8

Dan

преди 13 години

Хайде още един спонсор на БСП респективно ДПС , е аут от играта, много кофти, СРС III -ing soon! Започвам да си мисля, че тези СРС-та са за отклоняване на вниманието и усилията на управляващите от големите далавери, за да се излезе на "чисто",точно както фокусника ни отвлича вниманието с шарена кърпа докато вади гълъбчето от задния джоб на фрака!А Танов не е атакуван случайно,защото сега ако натисне някой,ще излезе "поръчка" и така ситото става по "рядко"!Абе успех от мен пък каквото дойде!

7

Анонимен

преди 13 години

Браво на Цветанов! Мутрите в Сливен са непокътнати и всички сливналии ги знаят кои са. Някои от тях си пият кафето в центъра с вирнати крака нагоре опряни по други столове и имат самочувствието, че владеят града. А мястото им е в затвора.

6

Ежко Таралежко

преди 13 години

"Забранява се краденето!" - Държавата мрази конкуренция !!!

5

Анонимен

преди 13 години

Мда, още едни пишман-далавераджии, дето са 'забравили' да си платят мизата в касата на ГЕРБ. Не може така, не си ли плащате, Бойко и Цецо ще ви врътнат кранчето! Или кинтите в партийната каса, или няма далаверинг!

4

Kovachev

преди 13 години

Nikola Roskov Mixailov (Kolio Debeliat) li e edin ot zadarjanite? Rkaino vreme e policiata ot Veliki Preslav i Sofiya da go natikat kadeto my e miastoto za dalgo vreme na tozi izmamnik na drebno i edro kato DDS izmamite!

3

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ВСЯКА ДЪРЖАВА СИ ИМА ЛОГО....СЛД ПРЕВРАТА....БЪЛГАРСКОТО ТРЯБВА ДА Е....ИЗЛЪГАХ,ИЗМАМИХ,ОТКРАДНАХ....

2

доволен

преди 13 години

Браво на МВР !

1

ВОТ

преди 13 години

КАТО СЕ ИМА НА ПРЕДВИД КАКВА СКРЪНДЗА Е ДЪРЖАВАТА И КАК БАВИ ПЛАЩАНИЯТА ОПРЕДЕЛЕНО Е МНОГО ТРУДНО ЗА КРАДЦИТЕ ДА ТОЧАТ ОТ НЕЯ.ЕДИНСТВЕНИТЕ СМОКОВЕ КОИТО ПИЯТ КРЪВТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ СА БОЙКОВИСТИТЕ.