69

Анонимен

преди 13 години

До "Ченге 72".Целта на снимката е да покаже аспект от ромската душевност - как ромът реагира на всяка инициатива, която не е родена в главите на неговата общност.

68

ЧЕНГЕ

преди 13 години

Каква е целта на снимката

67

до 55

преди 13 години

В момента са 1,180,000 чавета!

66

д-р Менгеле

преди 13 години

Най-лесно ще се преброят "ромите" с малко зарин и после на спокойствие да ги броят по асфалта...

65

Анонимен

преди 13 години

А защо не назначат картечар вместо *** за придружител?

64

ина,т

преди 13 години

Eгаси простащината,ква е таз даржава дето не може да се справи с 1 малцинство?Ок,сама жена, да разбирам да се притеснява,ми да пратят по яки мъже и ако и те се уплашат,е тогава да викат танковете на П. Младенов на помощ :) и проблема решен,кво толкова страх,паника и врява за едни ***.

63

това е дискриминация

преди 13 години

Преброител-ром-преброител! Има доста ***,които вече знаят и да четат и да пишат,поне в нета го доказват!Не може ли двама преброители *** и двама българи?! Само българите искате да получавате заплати,а *** да са без работа!

62

Токай Ихто

преди 13 години

До има едно нещоЩе ти трябват доста установки "ГРАД" Ама дай боже, дай боже

61

ИМА ЕДНО НЕЩО....

преди 13 години

Наречено "ГРАД" .... и повече няма да говоря ! Трябва да го знаете и да го познавате.

60

Анонимен

преди 13 години

до МР42. Има има нужда да та пазя какааа,виж колко са отказаха щото ги страх *** кака,*** ти не съ утказвай аз ща пазя дааа,аии каква си ми киткаа{}{}

59

Анонимен

преди 13 години

Адолф ги броеше най добре.Немаше грешка.

58

Преброител

преди 13 години

Има по лесен, безопасен и забавен начин. докарва се ловната дружинка от съответния регион. Махалата се подпалва от три страни и се стреля по наускащите. После просто се преброяват. Бързо, лесно и най вече безопасно за преброителите. Дори няма да е необходимо да се плаща на ром- придружител.

57

Миротворец

преди 13 години

Нали били хрисими, добри и с богата душевност. Нали ужким били дискриминирани и т.н. Защо тогава се разхождат свободно по улиците и ни крадат и убиват а българин не може да припари в техните махали.Тоя *** на терасата защо ми се струва, че не държи маргаритки н ръка? при тях трябва да се отива с товарищ Калашников, с мистър *** и 150 мм. САУ Климент Ворошилов.

56

poohy

преди 13 години

до 53 - нима виждаш в снимката клонче на мира? Не брадва? За каква етническа толерантност говориш? *** дои обществото ни, не го толерира! Естествено, че ще живее в затворена общност - ние сме ГАДЖО! / нещо като *** през турско/. "Роми" е фалшив термин без научна и историческа обосновка, но тия от БАН спят. Интересно ми е колко от тях ше се определят като българи, не като ***.

55

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

КАТО УМСТВЕН БАГАЖ....ТРЯБВА ДА ГИ БРОЯТ,,3 В 1''...

54

СНАЙПЕР

преди 13 години

Този *** ще го цъкна точно в десетката...

53

нером

преди 13 години

ИНТЕРЕСНОТО Е не това,че роми са преброители,а колко станаха ромите в бегето? Дали имат вече 2-3 милиона или след 5 години ще станат толкова?

52

Т 34

преди 13 години

Какво значи -и не винаги допускат външни лица? Законите за кого важат? Зган ***.И за *** не стават че много ще мирише.Само *** ще свърши работа...

51

Владо

преди 13 години

В този форум нямаше ли ограничение за расистки коментари и подбуждане на етническа омраза?

50

Анонимен

преди 13 години

СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ПОРЕДНОТО УБИЙСТВО Е ИЗВЪРШЕНО ОТ *** МИ СЕ ГАДИ ОТ ТОЗИ ЕТНОС!!!!!!!!! ТАКОВАХА НИ ДЪРЖАВАТА ЕЙ!АМА НИЕ СМЕ СИ ВИНОВНИ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ НА НАШ ГРЪБ!ДА СИ *** Е ПРОФЕСИЯ!!!!! И КАТО НЕ ИМ ХАРЕСА УБИВАТ И ИЗНАСИЛВАТ!