26

.....

преди 13 години

Дайте всички заедно да станем единни и ние да излезем на протест както Египет, Йемен, Гърция. Ние можеби сме единствените които неможем да се протинопоставим срещу наще управници които си пълнят джобовете за сметка на народа.

25

Новия ред

преди 13 години

Един по един..1,2,3 на чичо Сам ти посвири :)

24

някой

преди 13 години

До: нервнаСъс съжаление трябва да призная, че мисля че си права.За повечето арабски или ислямски държави вариантите са два: Диктатура или ислямска революция.Единственият успокоителен донякъде факт е в това, че тази тенденция засяга предимно бедните държави, докато по-богатите арабски държави нямат тези проблеми.

23

Разобличителя

преди 13 години

Няма да има мир на земята докато "вие" не се откажете от вашите дяволски методи на управление господа.Оставете хората да си отдъхнат.Вратата между вас и нас е здраво залостена от ваша страна.Вие сте обречени да живеете с проклятието на всички онези които погубихте с вашата сатанинска политика,с вашите болни амбиции за власт над света.

22

M.

преди 13 години

MNOGO STRANNO KAK IZVEDNAJ MARZELIVITE ARABI POLUDIAHA I OZVERAHA ... E,ZNAEM KAK STAVA...

21

Анонимен

преди 13 години

Европа трябва да си изиграе картите много добре тук, ако не си замълчи където трябва, ако не подкрепи когото трябва - гори. 1 е прав, че накрая ние ще изпатим от грешките на САЩ, защото сме по-близо. То американците не могат непрекъснато да им завземат самолетите - тия които са по-близо тях ще гърмят, първо Западна Европа, после нашествие и към нас. Нашите управници, които често са продажници на българския интерес, ще се втурнат да защитават Европа и САЩ - те дали ще ни защитят нас, обаче?

20

Анонимен

преди 13 години

поредните *** простотии

19

иван

преди 13 години

Поздравления1 Най-после да прочета смислено ,аргументирано, трезво и логично мнение !

18

стнв

преди 13 години

Вярно, е че това е и удар по САЩ. Но после идват ислямистите и..........

17

7777

преди 13 години

Ционистките олигархически кръгове в САЩ губят от тези протести защото след падането на сегашните президенти които работееха за САЩ,Израел,Франция,Англия и станаха милиардери за сметка на народа.Израел ще първата която ще пострада

16

M

преди 13 години

POGLEDNETE GI - I TUK, I V EGIPET ARABITE SA KATO DROGIRANI I ZOMBIRANI. A IMA MNOGO NACHINI TOVA DA SE NAPRAVI.

15

Mango

преди 13 години

Крайно време е ,да се отърси света от това злобно, примитивно, мисилманско робство!

14

Prophet Mango

преди 13 години

Огнения обръч около саудитска арабия и турция,все повече се затяга!Като домино плочки, ще се срутят всички халифати,емирати,султанати и шейтанати!

13

до нервна

преди 13 години

Много си права. Така започна и в Иран някога, и знаем до какво доведе.Ако и тук стане така, ще има отново разделение на света, по-лошо то онова, преди 1989г.

12

нервна

преди 13 години

Въпросът е какво следва след това? Пак светска автокрация или ислямска революция? Изходът май клони към второто.Истинска демокрация по западен маниер в арабските страни никога няма да има,защото масата не е узряла за това. Демокрацията се гради от инициативни и креативни народи, а при арабите водеща е религиозната доктрина,съчетана с ниската образованост и пословичния им мързел.

11

галактика

преди 13 години

Спомнихси, че преди доста време някой е предрекъл, че следващият господар ще бъде жълтата раса ----- Предстои да видим как ще стане това /ако сме живи/ ---- Аз лично съм любопитна и нямам нищо против - само ако може да стане някак си без войни ----- Постепенно начинът на живот да го наложи, нещо от рода на максимата за търсенето и предлагането

10

Разобличителя

преди 13 години

Ционистките олигархически кръгове в САЩ,използват популярните социални мрежи в интернет,с цел всеобща манипулация и подтикване на населенията в различни арабски държави към "протести на гнева",спрямо тамошните правителства.

9

Анонимен

преди 13 години

Много *** много нещо - и все ислямизирани.

8

БУНТ

преди 13 години

БУНТ - позравява целия ЕКИП НА ДНЕС.БГ.нАЗДРАВЕ, ДОБЪР ВИ Е САЙТА МЛАДЕЖИ!БРАВО!УРА!

7

Ивка

преди 13 години

И Саудитска арабия као се разбунтува, хамерика ще загубят вече тотален контрол над региона, а Израел....ще им се наложи да напусснат окупираните територии по не малко да съкратят насилието.