236

до свиркаджията №51

преди 13 години

Цецко да ти се изсе*е в устата!

235

Анонимен

преди 13 години

Странджа, а ти ми мачкай топките....:))))))))

234

Партиец

преди 13 години

Другарят Цветанов е много красив, умен и много честен.....

233

Анонимен

преди 13 години

Другаря Цветанов се снишава, докато мине бурята. Ама тя няма да отмине. Ще му се наложи да пие една студена вода.

232

айде

преди 13 години

пак се замълча, по традиция - не бил разбирал що го питат дали ще си подаде оставката... ми де мозък да разбере

231

Цецо патлака

преди 13 години

Цуци колкото повече мълчиш толкова повече ще ти се качват на главата. Какви са те да изискват нещо. Или ти или те. Няма ли да затвориш устата по най-недипломатичния начин на всички които се обаждат и знаят по много. Спукай им *** на тия нещастници, да ни те се мотат в краката и да не се врат в неща които не разбират как се правят. Народа плаче за полицейска държава бе момче !!!

230

фют

преди 13 години

Г-н Борисов, какво още трябва да се случи в нашата родина, за да се сетите, че вървите по грешния път с грешните хора. Вие казвахте в началото, че вече нямате приятели. Сега доказвате точно обратното, че всички правите за приятели. Направете нещо и за мен и аз съм ви приятел.

229

Фанети Мазакура

преди 13 години

Цветанов е най-честният човек за мен. Тези думи не са на съпругата на вътрешния министър Цветан Цветанов, а на най-добрия му приятел Веселин Маринов, който огря съботния брой на в. Труд с поредното си култово интервю, посветено на крепката дружба между него и храбрия вицепремиер. Фразата, която цитирахме по-горе, е изведена като заглавие на интервюто, а иначе цялата мисъл на певеца е следната: Аз не познавам по-честен човек от Цветан Цветанов. Само майка ми, която е престъпно чист човек. След като прочетохме това изречение, което се намира в началото на интервюто, разбрахме, че работите между Цветанов и Маринов явно са се задълбочили доста.

228

хм

преди 13 години

"Унищожителен доклад на СРС комисията по случая ТановУстановена е порочна практика при прилагане на СРС. Това е само един от унищожителните изводи, който прави Подкомисията за контрол на специалните разузнавателни средства в Народното събрание в становище относно използваните СРС-та"Любопитно е какво ще последва сега...

227

Екскомунистка

преди 13 години

Хайде, хайде, прехвалените ви комунисти от алчност бяха готови да продадат и майчиния си език преди 3г. само и само да са в мандата на малограмотните турци.Мръсни продажници.

226

На дали

преди 13 години

Цецко пусни "осеретата" ,та да знам утре като ме уволнят заради тоя ми коментар,кого да псувам бре.Не бъди срамежлив!!!!

225

На дали

преди 13 години

"Като комунист мълчал Цветанов"А стига бе! Ба си сеира.Искам да питам аз.АМИ ЗАЩО "КАТО"?????? А?

224

МЕГИ

преди 13 години

Надежда за реформи и борба с престъпността и корупцията всяка оставете!

223

Анонимен

преди 13 години

Мълчал е не като комунист, а както казва народа, като "пукъл". Наглата милиционерска мутра е толкова ***, че не може да говори, и устата му е пълна с ***.

222

Анонимен

преди 13 години

Хора, не бъркайте комунист с капиталист. Първия иска равенство и просперитет, втория иска много пари само за него, и го прави с цената на бедноста на народа. Много е писано и за двете идеологии, не ги поставяйте под 1 знаменател. В момента няма и следа от комунистически възгледи дори и сред хората на БСП

221

do 218

преди 13 години

Вникакваш ли изобщо в наименуванието - Държавна сигурност? разбураш ли значението на това нещо????? Означава - сигурност за държавата в частност на хората. Или си много *** и неможеш да проумееш, че тези хора са работили за родината ни или си човек без мнение който повтаря врази чути по медийте. Милиони пъти предпочитам да ме управляват хора от ДС отколкото мутри и някакви икономисчета дето немогат една фирма да управляват да не говорим за цяла държава - резултатите са вече на лице

220

Грънч

преди 13 години

Този примитивен лъжец и милиционерска издънка трябва час по-скоро да напусне управлението на България. На всеки средно интелегентен е ясно, че всички записи, които излязоха за истински и че в тях грее манталитета на хората от властта, които ГЕРБ и Мутрата Борисов ни натресоха. Край на диктатурата Борисов!

219

Анонимен

преди 13 години

Оригиналът на фалшификата на германската диплома на бившата шефка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева е изчезнал и най-вероятно е бил унищожен в навечерието на скандала, когато берлинският Институт за техника и икономика потвърди, че документът е подправенЦЕЦО ВЪРНЕТЕ ДИПЛОМАТА , НЕ Я КРИЙТЕ, СРАМОТА БЕ ... НАГЛА РАБОТА

218

Максим

преди 13 години

Много ми е чудно Премиера Борисов няма ли Пресцентър в Министерския съвет където да му анализират пресата и електронните сайтове.Във всички коментари които излизат в тях, едно над 75 % са срещу властта му и неговото управление. Ако не го правят и му правят анализ - значи не са за тази длъжност. Може би разчита на анализа на МВР и подслушванията, но и там видяхме до къде го докараха.Краят им се вижда.Въпрос на време е да си умитат крушите и направо за Белене.

217

Анонимен

преди 13 години

В ГЕРБ престъпните ченгета са на "Всеки Километър"!Общо взето са се подредили - Ченте - Мутра - Комунист - Роднина - Ченге - Мутра - Комунист ... За ГЕРБ краденето и лъгането е партиен спорт!А Цецо е шампион - държи пупата на Тиквата!