128

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да направят, след 30 години България ще е като втора Индия.

127

цеци

преди 13 години

Това е праавилния начин.Едно ромско момиче със средно или висше образование няма да народи 12 деца,защото нивото и ще бъде друго.

126

Анонимен

преди 13 години

А кондомите къде останаха???То ученолюбиви, ама като се множат като зайци???? И Кондоми към хляба моля!!!

125

лай лай кучка

преди 13 години

А ученолюбивите българчета с какво ще ги дарят ?

124

ТАКА Е

преди 13 години

ЕЛЕКТОРАТА НА БОКО-МУТРАТА И ДАСКАЛЧЕТО ПО ФИЗИЧЕСКО ТРЯБВА ДА СЕ ПОДГОТВИ ОТРАНО ЗА ВОТА. ХВЪРЛИ ЗАД ТЕБЕ ,ЗА ДА НАМЕРИШ ПРЕД ТЕБЕ- КАЗВА НАРОДА. ЗА *** ХРАНА , А ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ СРС-ТА. НАРОДА ИСКА ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА. ЗА *** ХЛЯБ, ПОМОЩИ А ЗА БЕЛИТЕ ХОРА ГЛОБИ И ЗРЕЛИЩА. ГРОБАРИ ОТ ГЕРБ НЕ МИСЛЕТЕ , ЧЕ ДЪЛГО ЩЕ ВИ ТЪРПИМ САМО ЗАРАДИ ЗРЕЛИЩАТА. ВЕЧЕ СЕЕ ЗАДАЛ ВИДОВ ДЕН, КРАЯТ НА ВОЖДА ВИ МУТРАТА -БОКО ВЕЧЕ Е НА ХОРИЗОНТА И СЕ ВИЖДА

123

Анонимен

преди 13 години

ученолюбиви роми(турци)-ТОВА ВИЦ ЛИ Е

122

Анонимен

преди 13 години

Идват избори все пак. Кампанията тази година почва от рано...

121

Айшето

преди 13 години

До ЦК-то на БКП -то И от вас , ще вземем и от вас кото дадете няма да ви обидим сега яяяя , макар, че и вие сте същите маскари

120

от ЦК-то на БКП-то

преди 13 години

ало,айше .ние от позитано ви даваме малко повечко.а вие сега ни обръщате гръб.подготвили сме и малко парички.нали ни дават от бсп-то за изборите ша ги раздадем.нали направихме пари по време на тройката и сега ша ви дадем,обещаваме.

119

!?!?!

преди 13 години

дискриминацияяяяяяяяяяяяяяяяМатериален стимул за изпълнение на законова разпоредба - задължително образованиеПисаха преди месец-два, че спрели детските на родители на гимназисти с много отсъствия - добре! санкцияА на колко "ромски" майки, щото там няма семейства, спряха детските за ИЗОБЩО не ходене на училищеНа семействата на българчетата с отличен успех - какво дават?Личи си че идат избори

118

inatut

преди 13 години

до 113 Вземи прочети малко - МИО, пазари, герб какво - играе на ти с ОПЕК и ги кара да вдигат цените нали.. това да не ти е хефтохима.. Бенза навсякъде е сревдно 1,2 - 1,4 евро в ЕС.Друг е въпросът, че с немски бенз колата ми дава разход 5, а с български - 8,5.. там изтичат парите - а не в цената на бензина..

117

inatut

преди 13 години

Какво лошо има? Децата да се учат, да се интегрират и родителите да бъдат стимулирани по този начин да не ги спират от училище. Същевременно не им дават пари, за да не ги изпият и изпушат.Браво.идея е. стига да се превърне в практика..а не да е единичен акт

116

От ЦК на ГЕРБ

преди 13 години

Като за начало ГЕРБ предизборно дари ученолюбиви роми с тон картофи и брашно.Тази си дейност ГЕРБ, ще продължи до изборите на есен.

115

АЛАГЕН

преди 13 години

Много постно го дават ГЕРБ. А може и да им купуват сега лаптопи,за да ги преброяват по лесно?

114

Анонимен

преди 13 години

Който учи ГЕРП ще го дарява днес с брашно утре с плява предизборно с дюнер.

113

Мюмюн Шакри

преди 13 години

Бате дургарю, не щем вече да гласуами за Бисипету и Диписету , те само кибапчета и бира дават кога има избори. Ей го на - Гербата дава повече, картофи че и брашно ша дава, на изборити и пари ша давало пак, за негу пак ша гласуами. И най-голямуту кючек от маалата, пак за Гербата ша го напраим! Гарънтирану от Асан Маала!

112

Анонимен

преди 13 години

Така трябва! Да нахраним 'илектурата', избори идат!

111

ВОТ

преди 13 години

ДО 113МНОГО ДОБРЕ КАЗАНО.

110

Анонимен

преди 13 години

еййй много ви бърка отзад тоя Герб бе!! явно наистина е разбъркал кацата с 20 годишните лаййна. САМО ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ БОЙКО! ОЛЕ ОЛЕ!

109

Правилно

преди 13 години

Не омразата и бездействието ,а само програма за интегриране е решението .Бил съм навсякъде в ЕС, на повечето места не можеш да ги отличиш от другите , а това е само в наш интерес.