234

Анонимен

преди 11 години

абе тоше я вие елате по малки сте

233

Македонски Българин

преди 12 години

Няма държава Македония. Това е все едно шопите да си направят държава "Шопландия". Ясно е, че един ден Македония ще бъде завзета от албанците, но въпросът е, дали ще България ще позволи? Много ще е жалко, ако тия албанци ни отнемат тази малка но богата територия...

232

Иво

преди 12 години

...значи нищо не знаеш в крайна сметка !

231

Тоше

преди 13 години

Нема нешто такова като бугарска държава, вие сите сте македонци, буграски народ нема, елате присъединете се към нас, ше станем силна държава

230

простия

преди 13 години

Територията Македония е българска, но малко българи живеят там повечето са смесени албанци сърби и т.н.

229

До 239

преди 13 години

Да даже и Аце е говорил славянски и е писъл на кирилица. :)))))))))

228

Реалист

преди 13 години

Както вървят нещата до 20-30 години въпроса с Македония ще е напълно разрешен. Албанците ще са 80-90% от населението там и най-вероятно вече ще са направили Велика Албания от сегашните Албания, Косово и Македония, освен ако мафиотските кланове управляващи албанците не се изпокарат. За българите в Македония /македонците/ ще има голям избор - да останат в макодения под властта на албанците или както от векове става - да се преселят при останалите българи в България, ако България все още я има.

227

18 1 81

преди 13 години

Според мен Македонците са нацията от която са произлезли днешните българи. Много преди Аспаруховите българи в тия земи са живеели македонците и са говорели славяномакедонския език. С време византийците и турците започнали да ги наричат българи защото тия земи ги взели от прабългарите и така тукашните хора мислят че са българи.

226

black sea

преди 13 години

Коментарите на фиромците в 90 % са от болни хора. Каквиа омраза, какъв език срещу българите. Един пък ще освобождава с пушка Гръцка и Българска Македония. Не, тези са напълно луди. Разбрахме, че кумирът им е Сърбия.Една бедна държавица без излаз на море имала късмет на времето да се нареди на страната на победителите в двете световни войни.Европа гледа и малкото което им даде ще им го отнеме. Как - както стана 1940 г. с разделянето на Добруджа и размяна на населението.

225

morski

преди 13 години

Шо е " маке " все е унак , за *** да го трампиш все си на кирия !

224

Анонимен

преди 13 години

македонските управници са хора с огромен комплекс за малоценност, изразен в свърхекспониране на положителните черти на една малка етническа групичка, никому неизвестна в световен мащаб, колкото и молко да са те, за съжаление. това продължава от началота на тяхната история - от преди няколко години. мъничка държавичка с мъничка историйка и с мънички по отношение на национален идентитед представи на мънички по съзнание хорица.

223

Александър Йорданов

преди 13 години

Че Македония е Българска е безспорен факт, към който центровете за изследване на демокрацията нямат никакво отношение. Колкото до омразата и провокациите, то от Българска страна броим една проява на ВМРО, а от Македонска десетки, само за последната година от присвояването на българска история до присвояването на национален идентитед. Последните прояви са агитациите в Пиринския край, българите да се идентифицират като македонци при преброяването. Какво казва по този повод ЦИД Скопие?!

222

Vlado

преди 13 години

do 221Bravo Lubkoo, i az mislq taka :) Sveta e kru4ma - neka sednem na ednam masa

221

do Radyo Skopje

преди 13 години

Dobro ytro byrmadzistanski mastiii ot skoplandia

220

хех:) до 150

преди 13 години

Абе, пич, кой се изказва неподготвен, не знам, ама това което ти казваш е мнооооого далеч от истината. България е тук от 13 века, а в същност Българии е имало и на други места(по-рано). Не казвам, че сме най-древния народ('щото това е същото като македонските глупости), а че сме от мноооого отдавна на тоя свят. И тия други държави, за които говориш-вземи им прочети държавното управление какво е било. Пък после ми говори, че сме от 1878г. самоуправляващи се.

219

Анонимен

преди 13 години

DOBRE PISES NO PROCHETI NESTO NE SE IZLAGAI MAKE

218

Анонимен

преди 13 години

I TAA DARZAVA STE ZAGUBIAT

217

Radyo Skopje

преди 13 години

Sboruva radjo Skopje za vulgarite ot bugaro-tatarskijot anklav

216

Анонимен

преди 13 години

Българските политици чувстват по близки турците отколкото македонците...Ходят често да им сапунисват задниците в Турция, еле Бойко, еле Сидеров.Всички са ***!!!

215

Истината

преди 13 години

Кой македонец си взима БГ-паспорт? Този който е разбрал, че с Македония е свършено.