85

леле

преди 13 години

Чета коментарите и се чудя какво ли пушат тия хора....

84

123

преди 13 години

Чудя се защо им се дупим на македонците? Искат български паспорт - изкарваме им; искат български паспорт на кучетата си - даваме им. Ама като ги питаш ни мразят и псуват.

83

Yes

преди 13 години

Колко сме по затънали в ***, толко по се лаеме - и българи, и македонци. И винаги най-важното е на другия да са му до устата, тогава ни е все тая, ако на нас са ни до брадата. И ако ни дадат лопата наи-важно е не да се изровим сами, а да заринем другия. Балканска дивотия!

82

БАЧКАТОР

преди 13 години

Първият коментар под статията във вестника към 13,46 ч. гласи: Дори за кучетата почнаха да вадят български паспорт, по-практично било.. и някой ще прави коментар, че Македония била по-добро място от България. Море, за срам сме, в изолация, което означава не само, че е по-добре човек да е българин, но било по-добро и куче да си, българско да си"===============Поздрав за хОМО-илинден !

81

Българин

преди 13 години

Makedonec то и вие лаете на Български ама се правите на Македонци. Ванга е казала че Македония пак ще е българска и така и ще стане.

80

Анонимен

преди 13 години

ми хората си си българи че ще чакат три месеца голяма работа .

79

Анонимен

преди 13 години

все нас лаят обаче колкото и да лаят политиците им те работят за сърбия и гърция .гърция и сърбия винаги са били дупе и *** но българската история и език не може да се промени колкото и да искате ако ще 3000 нации да създадът всички ще умрът от български коршум ще намерим цаката и пак ще вни е.... майката.

78

Анонимен

преди 13 години

в изолация сте от умът на тия дето ви управляват,от умът на тия които ви промиха мозъците "до дАска",в изолация сте и пред разпад сте само още не са го казали официално затова всеки ден докато дишате ще има по десетина антибългарски статии или предавания по "македонските"телевизии,по които за една седмица дават 10 сръбски филма и шоупрОграми

77

Makedonec

преди 13 години

Eve uste eden komentar od vesnikot: "ги проверуваат ли кучиата дали знаат да лаат на бугарски?"

76

До Никола

преди 13 години

Браво Никола ти не си забравил корените си а може да сте много добре с Майка България,сърбите ви наричат долна банина и само искат да ви асимилират да се отречете от всичко и да си правят каквото желаят с вас,ако се върнете към България ще станете такива каквито бяхте...

75

Маке от България

преди 13 години

От Пиринска Македония съм но не съм Македонец такова измислено географско понятие най напред съм Българин ,опомнете се братя Българи от Македония,тия сърби мамата ще ви е...,България е в Ев.съюз и вие автоматично ставате европейци ако се върнете при майка България,те кучетата вече се осъзнаха време е и за хората ;)

74

Един Българин

преди 13 години

Властта до такава степен се е умопомрачила че неоспорими фкати се изопачават. Знаете ли кой е най-високия връх на балканите в учебниците по география в Македония? Не е Мусала (защото е в България), а някакъв си 27хх м връх в словенските алпи!!! Не им е лесно на братята и сестрите, но българинът за съжаление е свикнал да си трае. Трябва много да го настъпят за да му писне и да скочи. Кога ли ще се случи това "Западна България"?

73

"КОМИТА"

преди 13 години

Луно Луноо землльо македонска и за тебе ли ке тепаме!!!!!

72

Анонимен

преди 13 години

естествено, то и самата макуедонска република е една ДОСАДНА ТЕХНИЧЕСКА ГРЕШАКА!

71

без коментар

преди 13 години

Първият коментар под статията във вестника към 13,46 ч. гласи: Дори за кучетата почнаха да вадят български паспорт, по-практично било.. и някой ще прави коментар, че Македония била по-добро място от България. Море, за срам сме, в изолация, което означава не само, че е по-добре човек да е българин, но било по-добро и куче да си, българско да си.

70

Анонимен

преди 13 години

Хайде пак лайте по България смотани албанофили и сърбофили. Промити мозъци от измислена от болни сифилистици нация сте.

69

Анонимен

преди 13 години

perdahko Не само това. ООН преди време премахна македонски език от документите си - било техническа грешка :))

68

Анонимен

преди 13 години

ZIVELI SA SVOBODNO NE KAT VAS SARBOMANI

67

Анонимен

преди 13 години

AZ SAM BALGARIN A DIADO MOZE DA TI E DIADO TAM E BALGARIA

66

Санде Великиот

преди 13 години

А ке го давуват ли пасошот и за мойто Буцефал? И он веке не сака да е шиптарско муле.