69

Джулиан Мантъл

преди 13 години

Андриана Лима е най-голямата сладурана от публикуваните снимки.

68

яро

преди 13 години

да е жив и здрав Кристиано ,със здраве да си я ползва:)

67

peterash

преди 13 години

Няма красиви жени-има добре заложени капани.В тях попадат по-често млади ,мъжки жертви.ВИСШЕ ИЗКУСТВОМалко остана, да вляза в капана,в който блъскат се всички край мен.Да се впиша в схемата,Да се включа в систематаи да бачкам десет часа на ден.Живота си кратък да раздам без остатъкна съпруги и деца мързеливи.И с искуствена става и бай-пас отлявода се правя, че живял съм щастливо.Да прекарам живота без кредити, имотии смъртта приближаващи чувства!Да не любя и мразясвоетоАЗда опазяСпоред мен си е ВИСШЕ ИЗКУСТВО.

66

hhh

преди 13 години

ами на снимките не се вижда добре, но в ютюб има клипове с нея и сам ще се убедиш, че има защо да е най-секси :D красива смесица между Джесика Алба и Адриана Лима :D

65

Joro

преди 13 години

Е, тази ли е най-секси? Боже, боже! Сигурно за най-секси иа е избрал некой дартак дето е спал с нея и е финансирал конкурса.

64

..

преди 13 години

Противна ми е, но ще кажа, че нашата Николета Лозанова би била реален конкурент на доста от тия фръцли. Дано пробие, поне да се гордеем с красотата й, ако не друго..

63

до европееца

преди 13 години

е много си проээ навярно си и толко гроэен мисля 4е женка ти е на договор в един такъв бордеи а ти и носиш атрибутите *** ***

62

Sabrax

преди 13 години

ей молоумни истории край нямат

61

hristo_bsh@abv.bg

преди 13 години

става за едно коолено ама чак пък най-секси !!!!!!

60

jana

преди 13 години

I DVAMATA SA UJASNICHESKI...

59

Анонимен

преди 13 години

Нашите са по хубави...

58

бай Шано

преди 13 години

???? абе тя в първия момент е пълно копие на приятелката на касияс ----роналдо пак втори ще е

57

xaxaxa

преди 13 години

тия от изследването да вземат да хвърлят едно око на някой playboy парти там и сервитьорките са по-сексапилни хаха

56

Анонимен

преди 13 години

GOLQM PRAZ

55

dedo

преди 13 години

Моята жена без грим изглежда в пъти по-добре от тая изрусена овца на снимката.

54

Тц

преди 13 години

И аз да споделя. Не разбирам какво толкова се прехласвате по известни личности, футболисти, модели, певици и др.подобни. Първо, без грим изглеждат по-зле от нормален човек. Второ, с грим и фотошоп и аз съм най-сексапиланата на света. Всеки ден на улицата виждам толкова красиви жени и мъже, без грим, без толкова пари в сметката и без силикон. Това да си известен в днешно време те прави автоматично сексапилен? Да бе да, известните нямаше да са най-красивите без парите, които имат.

53

georgi44

преди 13 години

пс. Иначе за мен най-сексапилната жена е Kate Beckinsale :D

52

georgi44

преди 13 години

Няма такова нещо най-сексапилна жена. Това е измислено понятие, за да могат мъжете да си правят реклама.. Нещо като колите :-). Почти всеки път като изляза на дискотека виждам поне 2-3 момичета, който със сигурност ще са по-сексапилни от тази, ако ползват такива козмети, дрехи и фризьори.. Винаги съм го казвал - женската красота е въпрос на пари :-).

51

хасан

преди 13 години

Хей калъфи, кажете ми има ли по сексапилна от Бихтер от "Забраненият плод" дето всяка вечер я гледате ?

50

Анонимен

преди 13 години

Кой знае кви космясали дебели бичмета оправят всяка вечер повечето писали по-долу, ама нейсе. Да ви *** и селските коментари