33

муспи

преди 13 години

СМЕЛО, ПО ЕГИПЕТСКИЯ НАЧИН, ДОКАТО ВСЕ ОЩЕ МЪРДАМЕ!

32

9999

преди 13 години

Писах ви че номера на Али не мина и на Мубарак няма да мине.Браво на египетския народ а овцете да продължават да спят

31

Патриот 2

преди 13 години

Нещастници - четете темата и не си чешете тъпите промити мозъци с нашите парвенюшки псевдополитици

30

ЕДИН ИЗБИРАТЕЛ

преди 13 години

ТВЪРДО ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ,А АТАКА МИ СТАВАТ ВСЕ ПО СИМПАТИЧНИ

29

Сергей е гей

преди 13 години

Яне с шеф на Митница Свиленград? 7plus7.net Как да има шеф на бариерата от друго, различно от ГЕРБ? Как? Отпадналият Христо Русев е човек на Янето. Как ще дадат на Алексей да има човек долу, та те ще си направят харакири. Айде сега математичето от Харманли, айде да ни покажете как се смята с ***???Изборите са нещо яко и точно. Ами как да сложат Терзиев, който е изрита Асен Асенов, нали той го натопи за контрабандата и бутането на пачки. Карго, Камиони, Китай и т.н. Другите отпаднаха.

28

ВОТ

преди 13 години

БРАВО НА ЕГИПЕТСКИЯ НАРОД.

27

Съселът

преди 13 години

Мили другари,На този светъл за всеки комунист празник - 2 ФЕВРУАРИ, искам да честитя на всички мои интимни другари, които ме подкрепяха през годините, а и не само на тях, и на целокупната комунистическо-гейска общност в България. Специални прегръдки и много горещи и страстни целувки на тази светла дата получават - другаря Вигенин, другаря Меликов и индиректният ни съюзник в борбата срещу идеологическия враг - другаря Янев. Да ни е честит празника и много успехи на любовния фронт!

26

Червената помия

преди 13 години

Както казах и преди-не им завиждам.Чака ги поне 22 години преход, след което ще се събудят един ден още по-бедни и зависими от сега, на колене пред тези, с парите,а американския посланник ще управлява страната им...

25

ВОТ

преди 13 години

МНОГО ДОБРЕ 28 :)ПРИЯТНО МИ Е БОРИСОВФАКТ: ЧЕРВЕНА КНИЖКАФАКТ: ПРЕЗ 1990-ТА НЕ ПОДПИСВА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ДЕПОЛИТИЗИРАНЕ И НАПУСКА МВР.ОХРАНЯВАЛ Е БАЙ ТОШО БЕЗ ПАРИ.E КОМУНИСТ ЛИ Е ИЛИ НЕ?Някога,за да станеш офицер от МВР,какъвто е бил баща му ,а в последствие и самия Бойко,комунистите проучваха всеки род до девето коляно...Как син и правнук на "враг на народа" са станали офицери от МВР..Е ЛЪЖЕ ЛИ БОЙКО ЗА ДЯДО СИ?

24

Анонимен

преди 13 години

Ние няма да си ходим, ще си отидат те!Същото важи и за ГЕРБ.

23

до 23 : Има ли ???

преди 13 години

По-голям комунист от човек, чиито баща е бил милиционер преди 10-ти ноември.По-голям комунист от човек, който е учил в Симеоново по времето, когато за да учиш там трябваше благосословията на ДС.По-голям комунист от човек, който е бил един от най-младите членове на БКП.По-голям комунист от човек, който е отказал да се деполитизира, когато деполитизираха МВР и напуска МВР, за да остане в БКП.По-голям комунист от човек регистрирал охранителна фирма, когато това беше възможно само за хора на ДС.

22

l1

преди 13 години

И аз не искам да си ходя да си ходи тиквата

21

l1

преди 13 години

И аз не искам да си ходя да си ходи тиквата

20

ВОТ

преди 13 години

С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ БОЙКО УНИЩОЖИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛЯРДИ ЛЕВОВЕ И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛЯРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ЛЪЖИ ВИ ГОВОРЯТ.

19

Анонимен

преди 13 години

MUBARAK SE OTKAZAL.

18

Mango

преди 13 години

Ирхал,ирхал,гииит,гит доган тюркие!

17

ВОТ

преди 13 години

България e в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.Постижения Бойкови:АЕЦ - 1,5 млрд нагореМагистрала Люлин - 60 млн нагоре платени от държавата.Инфлация-25%Фискален резерв - 1,7млрд надолуВъншна задлъжнялост - 800 млн нагореДанък "колиба" вместо данък "лукс":)7% отстъпка плюс главниците и лихвите, дължими от държавата за забавяне и фирмите си получават дължимото от държавата:)Без обезещетения за трайно безработните в предпенсионна възраст30 Дек 2010 2011-01-10 И пенсионерите вече плащат 2,40 потребителска такса Фермерите сами ще плащат за екарисажи и ваксини на животните14 Дек 2010ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСТНИ МЕРКИ СЕ ПОРОДИХА В СЛЕДСТВИЕ НА ЛОШОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И НЕРАЗПЛАЩАНЕТО НА БОРИСОВ.Благодарим ти Бойко:Учениците ти благодарят за голямата ваканция!Работещите ти благодарят за пенсионната реформа така те никога няма да станат пенсионери!Пенсионерите ти благодарят за коледните надбавки!Пушачите и шофьорите ти благодарят за новите акцизи на горивата и цигарите!Академиците, докторите, учителите, лекторите, студентите, музикантите, актьорите, те ти благодарят че закри културата, науката, образованието и изкуствата!Бедните ти благодарят за данък барака.ЗАКЛЕВАМ, СЕ ЧЕ ОТ КАКТО СЪМ ДОШЪЛ НА ВЛАСТ НЕ ЗАДЪРЖАМ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ПО БАНКИТЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯТ ТАКИВА КАТО СИ БАНК.

16

revlio

преди 13 години

каквото и да стане народа на Египет заслужава само уважение аз лично смятах че повече от 3- 4 дена няма да удържат а тук се изказаха много анализатори толкова разбирачи че и злобари тъжна картинка е България и си заслужаваме съдбата си

15

sonik_blast

преди 13 години

Абе тука колко ви плащат за да пишете такива коментари? Според мене или сте тотално морално деградирали или ви плащат много добри пари да викате по ГЕРБ я вижте на РЗС имената на депутатите Халиш Ал Хаби , Мохамед Пророк Бебитуф и т.н... искате да ни управляват турците и се кефите на некфи жалки пари дет ви дават да пишете глупости.

14

Анонимен

преди 13 години

Много сте далеч от истината.А тя е,че 80% от ресурсите се ползват от 20% от населението. Отгоре на това останалите 80% от населението се размножава с главоломни темпове.Е! Как да стане?