24

real time

преди 13 години

Колкото и да плюете-това е положението - Стоичков е велик ! И ще остане такъв!

23

Анонимен

преди 13 години

искам да съм "***" като Ицо, защото не е ***.

22

Анонимен

преди 13 години

Ако самочувствието му не беше високо, и с основание, той щеше да се стряска пред французи, немци, аржентинци, като сегашните ни кюскачи, комплексари от националния, а нямаше да ги дрънка и то по график - 10 гола във вратата на световни шампиони. Евала, майсторе!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21

Анонимен

преди 13 години

Веднъж на Гигс, когото сега обявяват за най-великия на Манчо, така го финтира, че му блокира двете полукълба на мозъка, че с единия крак закачи другия си и сам седна на терена и цял Олд Трафорд се скъса от смях. А помните ли как скапа цялата румънска защита, които го съпроводиха до мрежата на Евро,96! Това, ако не е интелект, кое е. Много футболисти са като машини, тичат като табашки коне, но не и той.

20

Анонимен

преди 13 години

Има ясни признаци, че Ицо е интелигентен играч. Пасовете му бяха ювелирни. Това може да направи само човек с шахматно мислене, в перспектива. И не само да го помисли, но и да го направи. Тича на 60 метра Костадинов и Ицо му мята топката право на коляното... Логическо мислене в миг. Класика. Скоро беше телевизионен водещ и беше много на ниво. Вижте го в различни ситуации как се държи точно на място. Стадионът е арена, не е театър. Какво да каже на мафиота съдия освен да му тегли една тънка дълга.

19

Анонимен

преди 13 години

Това че някой псува не го прави по-нечовек от някой интровертен перфиден извратеняк и ***. И Хемингуей псува, но как пише. Айде чао интелигентни бездарнико. Ицо, велик си.

18

Анонимен

преди 13 години

Него го оцени най-гениалният футболист - Марадона. Ако някой не го оценява, да се запита дали малко поне разбира от футбол. Като скачахте по улиците ви беше добре, а? Наскоро гледах филм, в който сравняваха отиграванията на Диго с други футболисти и се оказа, че най-близко до него е Ицо. 1. Няма пропусната дузпа в официален мач.2. От фаул са безмилостни.3. Далечни пасове на коленце, по конец.4. Демараж по образец.5. Единствено в дрибъла Диего е открояващо по-добър.6. Спортен хъс и дух.

17

Анонимен

преди 13 години

Ицеее, ти какво си направил за България, всички ние едва ли ще направим. Евала майсторе! Да си жив и здрав и да ти върви във всичко. Прости на бедните хора, които те охулват. Те не знаят какво вършат. Защо не пуснат твоето изказване преди световното, когато каза, че народът ги задължава, и че обещава че ще газим наред и спази обещанието си. Евала майсторе!

16

БОТЕВ от ПЛОВДИВ

преди 13 години

И аз не го харесвам.Като него съм фен на Ботев Пловдив.Но като отидеш в Каталуня и кажеш че го познаваш лично ти отварят врати.В Кастиля ти ги затварят пред носа.Факт.Това е може би най-известният по света българин.Факт.

15

Eтрополец

преди 13 години

Евала! Градчето се е посъживило, децата напредват в спорта! Мерси, Ицо!

14

От българин

преди 13 години

Да... светът е бил в краката му, защото е бил 1, защото поне 100 хиляди души /много пъти по 100/ са ставали на крака за да го аплодират! Единствения български футболист спечелил "Златната топка", и сред 50-те в света, затова заслужава уважение. Кажете друг българин, който е бил като него. Затова може да има самочувствие. Парите, които е спечелил не ги е откраднал и си ги е заслужил. Това е. Ако не е бил с такъв характер, хъс и спортна злоба, може би нямаше да ги има тези успехи, като футболист.

13

До Българин

преди 13 години

"Имало е моменти, в които светът е бил в краката му!"- Това е вярно. Но при всичките си тези успехи той си остана псуващ на майка *** с огромно самочувствие и никаква самооценка."Затова заслужава уважение."- Поради горе-изложените доводи заслужава пълно презрение. Щеше да заслужава уважение ако беше се издигнал и като човек.

12

vanzan

преди 13 години

Да им е честито на Етрополци,тоя ***!! Паметник да му вдигнат,наречен ......Да живее простащината,во веки веков!!

11

Българин

преди 13 години

Най-големия играч и най-големия рогач ;)) Жив и здрав да си Ицо !

10

Българин

преди 13 години

Ицо е най-успелият български футболист. Неговите успехи едва ли ще бъдат повторени скоро от друг. Имало е моменти, в които светът е бил в краката му!... Затова заслужава уважение.

9

Анонимен

преди 13 години

The King.....ако и да е ***.

8

анонимен

преди 13 години

хм..абе не че им се иска на общинарите...ами няма как

7

Анонимен

преди 13 години

И него ли оплюхте ?

6

Анонимен

преди 13 години

Абе, ти чуваш ли се как да няма покритие? Ритал ли е добре? Ритал е, факт. Защо да няма самочувствие. Човекът е футболист важно е да е добър във футбола, няма да става научен сътрудник в БАН, я.

5

Анонимен

преди 13 години

Абе с няколко милиона зад гърба си ,си има достатъчно основание за самочувствие :))