35

Симов

преди 13 години

Уважаеми другарю Кадиев. Там където има комунисти, винаги има заразни болести. Справка: Трудовата ви книжка другарю Кадиефф. Какво сте работил до сега? Пиявица? Кърлеж? Батман? Пожарникар? Отговорете.....

34

Венелин

преди 13 години

Гласувайте пак за гербистите. *** сега ще се кара в Севлиево,dnes.bg/sofia/2011/02/02/sofiiskite-bali-***-trygnaha-kym-sevlievo.110305ment-newestа догодинаможе и в чужбина...Пък да видим каква ще е такса смет!

33

Емо

преди 13 години

хахахахахаха и забележи:Приемам го донякъде лично, защото може да се наложи да го довършвам този бюджет."пак ще се кандидатира и се надява не че ще вземе повече от 10% ами че ще спечели!!! хохохохохохохохохоохохо

32

AZ

преди 13 години

А бе този след последния разгром с какви очи още се появява и претендира за нещо?????

31

до 123

преди 13 години

Щото другите не ствате бе мухъл,нали се сещаш СОФЯНСКИ как ви понае.а,само лапаше нищо не е направил за столицата.ДАЛАВЕРКОМЕРС ВЪРТЕШЕ,май ти е къса паметта.

30

Анонимен

преди 13 години

Вижте на *** символа Русия. Най-богатата на природни ресурси държава с най-оскотялото и бедно население. На тях само идеологически врагове им дайте на тези ***. Украински гей им е шева гейове са и те, продажни ***.Съсипаха я тази държава.

29

сдг

преди 13 години

"КОМУНИСТ ЗА БОЙ СЕ СТЯГА,МЯТА ПУШКА НА РАМО",точно както в песента.сега трябва да сложи и малко тротил в някоя колона на църквата"СВЕТА ПЕТКА"че да спечели изборите.

28

сссс

преди 13 години

Тоя ***,па кой го брой за човек??

27

даниел

преди 13 години

ДО 28 НА ВСИЧКИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ НА ГЕРБ ПО ЕДНА *** ДА ИМ ИЗВАРТИШ ,И ДА НАДУЕШ БУЗИ

26

123

преди 13 години

охооооооооооооо горките тъпоумни герпедерасти са се развилняли тук, защо бе *** кмета ви трябва да бъде от бсп или герб не може ли да бъде някой независим но способен човек?!Аман от тъпоумни партийци!!!

25

popravka

преди 13 години

докато баща му ни учише колко е лошо в прогнилия капитализъм?

24

винаги гласуващ

преди 13 години

Този на снимката е болен от червената чума, тези всички са за въжето, но отърваха, ще дойде видов ден ! я по-добре да каже с какви пари и кой го прати да учи при лошите капитралисти в америка и то в харвард, докато баща му ни учише колко е в прогнилия капитализъм?

23

Анонимен

преди 13 години

Кадиев току що обясни по тв Европа че ако стане кмет ще избие всички улични кучета.Знаех че е *** ***, но не знаех че е чак толкова ***.Не става въпрос за кучетата, тъпакът изобщо няма представа че избиването им не решава проблема.И този иска да става кмет и да ни управлява....Да не говорим за останалите глупости които издрънка, не даде нито едно решение на проблем, но постоянно обясняваше че всичко е погрешно.

22

винаги гласуващ

преди 13 години

Кадйо червена сатана такава *** на Р.Овч, помниш ли миналите избори ? сега чакай повторение, ще заведа и баба ми дето е на легло да гласува против вас червени сатани.

21

wiktor

преди 13 години

Чиста проба наглост.

20

Боце

преди 13 години

Кадиев,БСП/ръководен елит/ са болни от олигофренски грип и неизличима наглост и клептоманство.БББ-бой със сопата-тия от друго не разбират.

19

Анонимен

преди 13 години

Nali te izritaha ot vsyakade,glupak.

18

Menn

преди 13 години

Няма жорка, няма... няма.

17

Анонимен

преди 13 години

Тия комунисти от къде ги вадят тези млади промити мозъци??!Тоя само като му видя ръбестата физиономия....тръгнал да ми дава съвети и кементари. Ужас.

16

Анонимен

преди 13 години

Тоя е изключително злобен човек !!!!!!!!!!!