133

a1

преди 13 години

novi-mneniq.blogspot/

132

marketing-college

преди 13 години

Безработицата откъсна главите на много хора. Фирмите не бяха гъвкави досатъчно да запазят персонала си, които в някои случаи е трениран с години.

131

Анонимен

преди 13 години

Безработицата е в мнго по-голями размери, тъй като има много хора които не се унижават да ходят в бюрата по труда и да се редят на огромни опашки за да се подписват всеки месец сякаш са престъпници. Така или иначе работа от там няма да им намерят и съответно те не са регистрирани, но дефакто са безработни. Журналистите да се надигнат с камерите и да ходят да снимат опашките на които са принудени хората да чакат и ако не се яват на деня започват да ги санкционират. Нямам думи.

130

Килъра

преди 13 години

Стъкмистиката пак лъже ние сме на първо място само дето замазват очите на скотовете.

129

МИЕТ

преди 13 години

Най-лошото за българите е , че липсва стратегия и визия от страна на всички български политици за развитието на икономиката , селското стопанство и изобщо на регионите и населението на България. От това идват и проблемите , част от които е сегашното непрекъснато увеличение на безработицата. Положението по селата и селското стопанство е истинска катастрофа. Точно сега е времето за промяна , защото в света има засилено търсене на екологичните храни и стоки. Икономиката ни е обезглавена , а сега има бум по света на нови технологии и можем да създадем нови съвременни предприятия предоставящи нови работни места. Никой от управляващите и останалите политици не мисли за съживяването им , защото се занимават със собствените си скандали , които започвам да си мисля , че създават нарочно , за да отклоняват вниманието на хората от тоталния спад на равнището на живота и отдалечаването ни от цивилизованите страни. Далече сме вече и от Полша , Чехия , Словакия , Унгария , а дори и от Румъния.

128

e

преди 13 години

TOVA SE NARI4A GENOCID. SPORED PLANA RAN-AT, V MUTRESTANIQ TRQBVA DA OSTANAT POD 4 000 000 DU6I. NO KAKTO VARVQT NE6TATA VE4E SA OKOLO 3 000 000. VSI4KO 4ITAVO I KADARNO SE IZNASQ OT MUTRESTANIQ. SAMO ZA POSLEDNATA GODINA I POLOVINA, SA SE IZNESLI NA 500 000 4OVEKA. V MUTRESTANIQ SA OSTANALI. MUTRITE, MUTRESITE, BABI4KITE, STARCITE, BOLNITE, SAKATITE, I TEZI KOITO AKO OTIDAT V 4UJBINA, NQMA DA MOGAT DA SE REALIZIRAT.

127

до126

преди 13 години

от такива като вас нема нужда стоите си там тука за съжаление има към 300 000 хил от вас разбира се не е пречка но и останалата част е в дълбог сън

126

баи ви ган.

преди 13 години

kwo искате политиците са едни от вас тоест нема разлика помежду ви а тва че заплатите са малки на тия дето бачкат ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО В БГ Е ВИНОВНО тикви и папагали тва е населението на бг доказателства много ....

125

разтревожен мениджър

преди 13 години

127Държавата не е неучастваща, но участието й е незначително. Трагедията е в ниската съзидателност и икономическа активност на населението, упорития отказ от поемане на лична отговорност за собствената съдба и от здрава работа! Вместо това - чакане държавата да те нахрани и крадене!Просто матряла е много долнокачествен! Тоя факт докато не се признае, анализира и контраатакува, подобрение няма да има!

124

7777

преди 13 години

За дойдат инвеститори в БГ,например Цитроен,те трябва да са сигурни че народа ще купува колите,както са в Китай,да ама народа е беден,няма пари за нова кола,затова те правят заводите там където има консумация Китай.А защо сме толкова бедни,попитайте политиците,къде ходят парите,при положение имаме средна икономика която спокойно ще нахрани 7 милиона българи.

123

Българин

преди 13 години

124: 1. напротив - през цялото време обяснявам, че най-голяма е вината на престъпните политици и корумпираната администрация, но ти си твърде глупав, за да разбереш дори най-простите тези на събеседниците си.2. Нямам нищо общо с Геро или какъвто и да е там в този форум никога не пиша с друг ник.3. Познавам собствениците на сайта, но не работя за тях, напротив, твърде често ме банват тук.4. Би трябвало да знаеш, че пишенето с големи букви е равносилно на крещене и е невъзпитано.Това от мен

122

до разтревожен менид

преди 13 години

Това днеска в училище ли го учихте?Правителството (държавата) прибира ли ни данъците? Кой решава как да се харчат ? Значи не е неучастваща.Управляващата партия прави партиен подбор на коя община колко ще се отпуска и коя фирма ще спечели дадена поръчка. И повярвай ми, когато могат пречат. Даже и с некадърност.

121

do 124

преди 13 години

Народа не е вновен за нищо,проблема е в корупцията и мафията.Инвестициите зависят от политиката на БГ,ама с тия корумпирани политици на никoй не му стиска да дойде у нас.Да си свалят правителството и президзнта и да си извоюват демокрацията ако искат децата им да имат коректен живот

120

LONDON

преди 13 години

Няма да се разбереш с тия промити мозъци,на тях думата демокрация не им do 121говори нищо а и няма откъде да я знаят.Те страхуват от боко,гоце,полицията,режима,иначе кой народ в европа ще ти мълчи за турски новини по националната телевизия.И най интересното е че те поддържат политиците които ги крадят.Български феномен

119

емигрант !!!

преди 13 години

до ----> 120добавен от: LONDON преди 3 минути ей, ЛОНДОН, тука има един ***, ПИШЕ СЕ : или 65 или Българин или GEro ИЛИ НАЙ-ВЕРОЯТНО Е НЯКОЙ НА КОЙТО СЕ ПЛАЩА ДА ПОДДЪРЖА ИНТРИГАТА , ТА ...... той каза , че не били виновни политиците или администрацитя ( което е едно и също ама той е НАРКОМАН и не знае какво говори ) а КОЙ ТОГАВА АКО НЕ ДЪРЖАВАТА ( ПОЛИТИЦИТЕ ) И АДМИНИСТРАЦИЯТА, ОБИКНОВЕНИЯ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИН ЛИ ? ТОЙ ЛИ Е ВИНОВЕН , ЧЕ РЕНО НЕ ИНВЕСТИРА ТУК ! Дядо Господ !

118

Българин

преди 13 години

И да - тук няма условия за инвестиция, няма ред и сигурност.Решил си да инвестираш - да построиш фабрика.1. Искат ти цяла бала с документи.2. За всеки документ чиновника иска да му бутнеш нещо под масата, за да ти позволи да работиш.3. Преборваш се, правиш фабриката - почват данъци - Дянков всеки ден нещо ново измисля.4. Работиш все пак... идват банда ***, разграбват ти фабриката. Викаш полиция, ушевите стоят отстрани и гледат как грабят частната собственост.Е, КОЙ ЩЕ ИНВЕСТИРА ТУК?

117

Българин

преди 13 години

120 - много точно го каза.118 - много е просто - защото тях ги интересува да крадат, за да си купят и следващите избори. Никой в това правителство няма виждане на държавник. Костов също крадеше... ама и градеше. "Царя" и той крадеше и тия край него също. Ама поне част от тях си разбираха от работата - а способният крадец е за предпочитане пред некадърника с власт.

116

емигрант !!!

преди 13 години

ДО -------------> 118добавен от: галактика преди 3 минути ( АХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ, ЧЕ НЯМА ГОЛЕМИНА НА ШРИФТА , ЧЕ ДА ТИ СЛОЖА "Tahoma 100" ) чети бавно, препиши и запомни : ЗАЩОТО НЯМА КАДЪРНИ ПОЛИТИЦИ , НЯМА РАЗБИРАЧИ , НЯМА КОМПЕТЕНТНИ , НЯМА РЕЖИМ А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ПЪЛНО СЪС ЗАВИСТ И ЗЛОБА. НЯМА ЯКА РЪКА НА ГОЛЯМА СИЛА ( ДЪРЖАВА ) КОЯТО ДА СМАЧКА И СЛЖИ племето *** ВСЕКИ НА МЯСТОТО СИ !

115

LONDON

преди 13 години

80% от Рено се произвежда в Азия,Румъния защото работната ръка е по евтина и печелят печалбата е по голяма,това е само един пример.В БГ няма да дойдат инвеститори защото БГ се свързва с мафия и корупция на висиките постове,(политиците).Дори туристите ги е страх да дойдат на почивка.Това се говори за БГ в чужбина.Свалете и забранете всички партии зад които се крият комунистите и инвеститорите ще дойдат.От вас зависи бъдещето на БГ

114

емигрант !!!

преди 13 години

до ------------> 117добавен от: зоро преди 36 секунди ааа тези дето са на работа щото пък и те толкова на работа или пък нормални заплати сигурно вземат а ????????????? наблъскаха целия Булгарстан с ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ една до друга, ХИПЕРМАРКЕТ ДО ХИПЕРМАРКЕТ , сложили там едни мрафки-бачкатори на 400 лв заплата , ЦЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЛ МЕСЕЦ ЗА 400 ЛВ аз ако бачкам - ЩЕ СЕ ОБЕСЯ, НЯМА СМИСЪЛ ДА МЪРСЯ ВЪЗДУХА.