222

Георги

преди 13 години

Не знам защо искат толкова информация от къде да знам че няма използват данните за злоупотреба всеки втори Българин е теглил от банка може изтеглят малка сума и да не разбере човек тях ги вълнува колко члена сме в семейството и имената освен това се запънах на един въпрос колко члена сме в домакинството 2 не дава и 3 не ми дава и не-мога разбера да идват там комисията за мен вече Българско правителство не съществува толкова години все едни и същи крадци

221

Анонимен

преди 13 години

Вероятно сте се регистрирали с вашата лична карта и системата предполага, че втория член на домакинството сте вие, а не баба ви(която се явява втора при попълването).

220

учудена

преди 13 години

Запитах в НСИ и ми отговориха следното: Лица, притежаващи стар зелен паспорт се регистрират за електронното преброяване като се изписват слято серията на паспорта (главна буква на кирилица) и седемцифрен номер.

219

учудена

преди 13 години

Сега да ви споделя какво научих по въпроса за преброяване на едно лице съобщението "Лицето,което се е регистрирало...." и т.н. подобни.Исках да преброя баба ми,която живее сама,следователно е глава на домакинството и не е в семейство. Регистрацията в системата на НСИ трябва да стане с нейните имена,ЕГН, номер лична карта и нейн е-мейл. Направих й поща и се опитах да я регистрирам,но тъй като е със зелен паспорт я отхвърля- дава ,че егн-то не отговаря на новера на личната карта. Запитах в НСИ и

218

Анонимен

преди 13 години

Здравейте!Попълвам на баба и дядо електронните потребителски карти и ми изписва следното съобщение :"Лицето, което се е регистрирало за преброяване, не е записано като член на домакинство."Ако може някой да помага!Благодаря!

217

anonimen

преди 13 години

Добре ние сме 4 членно семейство 2ма родители и 2 деца . И двете деца сме студенти и учим в друг град. Имаме навършени 18 години . Въпросът за домакинствата гласи : Домакинство е :-две или повече лица, които живеят в едно жилище или част от жилище и имат общ бюджет (споделят частично или изцяло разходите), независимо дали имат, или нямат родствени връзки.А моят въпрос е следният . При положение ,че нямаме собствени приходи (ние децата) как се водим всички 4мата като цяло 1 домакинство или .. ?

216

учудена

преди 13 години

Zaza,благодаря ти! Точно така се оказа, трябва човекът,който живее сам да се регистрира със своето егн, имена и ел.поща, за да го приеме системата и да не дава грешка на въпрос 4. Да обаче тука идва другия куриоз - и двете ми баби живеят сами и са със зелени безсрочни паспорти. А системата не приема номерата на тези паспорти - ЕГН не отговаря на номера на паспорта ми казва системата. Абе, нямам думи..

215

zaza

преди 13 години

когато се регистрирахте първоначално сте попълнили вероятно вашето егн и име от там е грешката. трябва да е на името на човека когото регистрирате с неговото егн

214

краен

преди 13 години

Нормално,без проблеми извърших манипулациите за преброяване по интернет.Нищо сложно.

213

учудена

преди 13 години

Абе хора,кажете като броя баба ми и тя живее сама и е глава на домакинството, как тогава ми дава грешка,че не е регистрирана като член на домакинството? Хем я пиша,че е глава на домакинство, хем пък трябва да я пиша какво й е отношението към главата на семейството, при положение, че семейство няма. И после ми дава грешка!

212

Smart

преди 13 години

Ох, не че искам да се заяждам, но къде е този MP42 да отговори на коментари 192 и 210, че и аз съм на същия хал и не ми дава да продължа! На ръба съм да започна да пиша глупости само и само да ми се махне това от главата вече!

211

ДАКА

преди 13 години

дано преброителя дето ще идва в нас да е женаи хубава да е :-)

210

Анонимен

преди 13 години

а пък аз съм сам и ми изписва грешкаЛицето, което се е регистрирало за преброяване, не е записано като член на домакинствои не мога да се преброя

209

Анонимен

преди 13 години

Мен пък не ме е питало кой колко пари получава от семейството

208

Анонимен

преди 13 години

Със Mozilla Firefox се отваря най лесно сайта

207

Chris

преди 13 години

Добре бе да му се не види.Сам човек. Живея сам. Едно домакинство. Няма семейство. "Един човек не прави семейство" Ми като не прави защо ме питате колко човека има в мойто семейство?! Ами нула! И къде да го напиша това аджеба? Никъде! Като ми дойде оня на вратата да му мисли.

206

Пешо

преди 13 години

Е заради това че ти изписва кода директно на сайта МОЖЕШ ДА СЕ ПРЕБРОИШ С КАКВА ДА Е ЕЛЕКТРОННА ПОЩА ...

205

Весо

преди 13 години

Чудна работа!Кода ми го изписа директно при регистрацията, без дори да си влизам в мейла.Къде и как ги чакате тези пароли не ви знам.За 5 минути се преброихме вкъщи на "първи-втори-първи-втори" и готово.Айде чао до другото преброяване.

204

7

преди 13 години

Преброихме се за по малко от 20 мин. паролата е получих веднага на техния сайт.Нека се преброим електронно много е лесно.

203

Пешо

преди 13 години

Проблеми: 1. На мойта поща се оказва че вече се е броил човек? Как става това, как се е регистрирал на моята поща? След като по обед освобождават варианта паролите да се получават веднага, явно не минават през пощите и сега всеки може да се прои на чужди пощи.2. Никъде на сайта не са упоменати кои са имейлите от които да си чакаме кодове? Получавам от този: censusadmin4***nsi.bg ама верен ли е фалшив ли е колко им е бройката - 5-6-100... ? Поне да упоменат имейлите от които пращат.