719

кучето

преди 13 години

Истината е чужбина.Не че се изкарват големи пари но поне имаш работа и като влезеш в магазина не се чудиш какво да си купиш.

718

mestessa

преди 13 години

И защо написахте минусите на 751.Не се ли престарахте нещо...Тук германеца наистина е голям капацитет и анонимния си каза,че прогнозите му са верни. Но кой наистина идва да работи при нас? Огледайте се малко.

717

lewskar

преди 13 години

Според мен тоя германец откри топлата вода,ГН ГЕРМАНЕЦ ТУК ОТ 20 ГОДИНИ ВСЯКА ЕДНА Е ПРОПИЛЯНА,и Иванчо от ЦДГ "Люлин"5микро район ще ви го каже.

716

Анонимен

преди 13 години

Изключение прави само системата за пенсионни осигуровки - и какво му е доброто на вдигането на осигуровките.А пък с прилагането на новия националния спорт - продажба на фирми със задължения към НАП и НОИ, системата с осигуряването е съвсем избушена.Това не са задължения само към държавата а и към отделните електорални единици - които просто след време ще се окажат и без пенсии

715

Анонимен

преди 13 години

Защо сте все недоволни, бе хора? Кой и как искате да ви управлява, че да сте доволни? Чужд акъл нещете /не изпълнявате каквото ви казват и в сроковете които ви поставят/, наш не искате /два пъти не ви сече брадвата на едно и също място/. И как ще стане това което искате, не се ли питате? Топлата вода е открита и вие просто я ползвайте, без да се интересувате как е стоплена.

714

марко тотев

преди 13 години

Всичко е ясно:1. Цветанов държи с компромат Б.Борисов - последният за това не смее да го махне. Това дето излезна за бирата го е знаел Цветанов, но не го е докладвал на Бойко, а го е запазил като "компромат за черни дни". 2. Има и други компромати срещу Бойко за които знае Цветанов.3. Бойко махне ли Цветнов, последният ще извади компроматите и става по-лошо, разкрива се престъпния характер на ГЕРБ.4. До сега не е направена една акция срещу разпространителите на цигари - бойко не желае ...

713

защо..

преди 13 години

..скрихте коментарите ?

712

лай лай кучка

преди 13 години

Тези и другите преди тях,опустошиха ,погребаха България.Тежко/с ударение на "о"/ на поколенията за напред.

711

Анонимен

преди 13 години

Идват в България някакви чужденци и като ни видят, че нямаме много самочувствие и веднага почват да се чувстват като великани и почват да дават мнения и препоръки, а ние каквито сме комплексирани и само чакаме някой да ни поучава от Запад. Какъв е тоя Марк Майнардус? Някакъв дребен чиновник. Тук обаче ще му се клняме понеже е дошъл от Запада!

710

чопър

преди 13 години

Фондация"Фридрих Еберт" от 1989г. косвено участвува в политически живот на България.Доста политици ,сегашни, минаха обучени по програмите й.Така че ,изводите са реалистични и едно предупреждение към управляващите.

709

Анонимен

преди 13 години

Напротив нещата си идват на мястото къде беше този германец когато Масларова плащаше реманти за 2500лв км или Станишев даваше за кризистен щаб 10 000 000мл червени селендури

708

;-)))))))))

преди 13 години

pisatelq, kato ne iska6 vsi4ko tova 6te trqbva da glasuva6 otnovo za gerb.vsi4ki predi tqh dokaraha bg. do tova polojenie.

707

оле

преди 13 години

Да вземем пример от египтяните.Те масово са се организирали във Фейсбук.

706

Флавий Аеций

преди 13 години

"За България 2011-а ще бъде поредната изгубена година. Година, през която няма да се проведат съществени реформи. Това посочва в интервю за радио Дойче веле Марк Майнардус, който ръководи представителството на германската фондация "Фридрих Еберт" в София."Уважаеми Марк Майнардус, Моля Ви да ми предскажете, какво ще е времето на 02.02.2012г ,защото тогава мисля да отида на почивка в Тбилиси на гости на агент Гоце и феотдалните срачета от БАН. А и какво ще дават по ТВ на 05.09.2011г?

705

Анонимен

преди 13 години

Няма спасение за България докато ни управляват неграмотни управници , бивши мутри и мафиоти!

704

Анонимен

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!

703

Реалист

преди 13 години

Реалността е, че от 1989-та година ни управляват все десни демократи, а комунисти няма. Няма и леви и центристки партии в България - всички партии са десни, а БСП е най-дясната партия. Няма изненада, че поредната дясна партия ГЕРБ ще пропилее още 4 години, както ги пропиляха предишните десни партии. За България основния проблем са ниските доходи, от което следват останалите - демографската катастрофа, ниската производителност на труда, липсата на вътрешен пазар, мутризацията на икономиката ....

702

!?!?!

преди 13 години

Защо след всеки парламентарни избори се връщаме в първи клас?Защо на всеки парламентарни избори народът се юрва да гласува за поредния "спасител", без да се запита "Абе тоя какво може да направи, какъв е бил?".. Предишния премиер заяви "уча се от грешките си"! Ей ***, когато премиер сгреши, "грешката" се плаща от цял народ! Няма да излезем от тоя порочен кръг!Може би това е една от 99-те причини да останем в БългарияЗа това - бягайте от тук, деца! Да си останат с *** и бандитите

701

реалист

преди 13 години

БОКО И ЦЕКО-ГЕРБЕРАСТИ В АТАКА! НАЙ-*** УПРАВЛЕНИЕ! ДА СЕ МАХАТ!

700

Анонимен

преди 13 години

Щом като германеца го е казал значи не може да не е вярно. Нищо, че въпросният германец е някакъв чиновник в някаква фондация в София. Ако беше много умен нямаше да е тук в България, а щеше да работи за някой германски концерн и да взема добри пари. Но тук е като цар на село. Дава бомбастични мнения, публикуват го в новините, а ако беше в Германия никой нямаше да му обръща внимание. Аман от западни всезнайковци!!!!