423

lewskar

преди 13 години

ВицРомче,турче и българче получават по една двойка в училище.На другият ден турчето се смее ,българчето се смее а ромчето плаче,и пита турчето:-Махмуд ти защо не плачеш баща ти не те ли би?-Ами тате вика и да учиш и да неучиш накрая при чичоти в Истанбул ще отидеш.Ромче още по-разплкано пита Иванчо:-Иванчо а теб татко ти не те ли би?-А беше се напил и ми вика;и да учиш и да не учиш накрая в Испания плодове ще берешРомчето вече надуло гайдата от къка вика:-А на мен тате ,като ми хвърли един як кютек с колана и викаУчи мръсен *** ,че един ден ти ще управляваш тази държава

422

левскар

преди 13 години

Докато *** вот определя изборите толкова повече ще стават те,истината е че за едни 6-7% да си напълнят гушките,останалите 93%независимо какви един ден ще станат само едни РОМИ.

421

вива

преди 13 години

Имам две деца - на 10 г. и 1 г.Ще направя всичко, което зависи от мен, за да не останат в тази държава и да издържат тази *** *** ***.Така, както виждам нещата, след десетина години Цветелин Кънчев ще е президент, а данъците за работещите българи ще стигнат 90 %, за да има пари за развъждането на мръсните ***.

420

Анонимен

преди 13 години

Значи сме малцинство - ИСКАМ ПОМОЩИ!

419

Не е верно!

преди 13 години

до 446: Абе, ***!!! Какъв нацист си ти, бе?!?!? Поне се научи какво означават думите, коио използваш! Ти си един напълно обикновен, преоценен, ксенофоб!

418

ДА

преди 13 години

СПОКОИНО СЛЕД ТОВА ЩЕ СТАНАТ 75% ДЕЦА ТУРЦИ И ***.СБОГОМ БЪЛГАРИО.

417

haco

преди 13 години

Първо да се наядем после ще правим деца че и те да не умрат от глад.

416

Георги

преди 13 години

Българи, отделете 2 часа и 1/2 от ценното си време ( това са 2 часа ръчкане на фейсбука) и вижте този филм.... Той говори сам за себе си. thezeitgeistmovement/joomla/index.php?option_content&view=article&id=61&Itemid=150Живи и здрави

415

угйхгк

преди 13 години

Аз съм нацист, България на Българите!

414

hkkj

преди 13 години

абе не може ли да ги изнесем към Индия или Румъния?

413

Анонимен

преди 13 години

Криво разбраната социална държава, която ни натрапиха комунистите през последните 65 години дава своите отровни плодове. Защо не погледнем как постъпиха швейцарците с безконтролното плодене на косоварите емигранти, просто въведоха закон, че помощи се получават само за първо второ и трето дете и косоварите разбраха че ако имат повече деца ще трябва сами да си хранят и обличат, крайно време е това да стане и в България.

412

ralf2

преди 13 години

Леко със заплахите към ***, че след 5 години ще сме им малцинството. ;)

411

???

преди 13 години

Bilgarite imat dirjava i turcite imat dirjava, no *** NEMAT.

410

perdahko

преди 13 години

Чакам второто си отроче- БЪЛГАРЧЕ и ако нещо не се промени аз ще ги променям тия *** в парламента с ...Не издържам вече, а и ако така продължават ...какво да губя!Съд и справедливост не ги плаши ето и още една дума започваща със "С" -СМЪРТ! Жалко че ми идват такива мисли...Богатите и силните са за РАСТРЕЛ в България!Предатели и кръвопийци, да се чудиш българка ли ги е раждала!Помагай Боже!Стигнахме да отглеждаме унищожителите си!

409

Анонимен

преди 13 години

Не ни ли стигаше до 2009-а един серГей, та и втори такъв *** го направиха политик! Че и министър на образованието го направиха тоя кухарник! Бог да прости образованието ни, предните не успяха да го доубият, ама този няма да му прости.....

408

franky

преди 13 години

нема страшно, скоро малцинството българи в бг ще са връзкари, мутри и рушветчии.. хайде успех, оправяйте се....

407

sevo

преди 13 години

a za turcia bilgarite sa kato *** gladni mizerniii bilgariiiiiiiiiiiii bedniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahaaa

406

poohy

преди 13 години

Значи трябва вече да се премахне понятието "малцинство" като характеристика на *** етнос и да се замени като обозначение на българския етнос, с всичките придружаващи го облекчения.

405

me4o

преди 13 години

Predlagam stolica Sliven ili Stolipinovo, pak shte e sas S taka che ne vijdam problem :)

404

моника

преди 13 години

Щом догодина ще са малко повече значи сега в предучилищна процентите са равни 50% Възможно е дори малцинството вече ни е изпреварило с 52% в предучилищната възраст.Това защо не се казва ясно ,а само се загатва?Подразбирам го по този начин като чета между редовете.