82

Васил Карастоянов

преди 13 години

Сърбе на върбе!!! Простите и необразовани шумадийски *** останаха само белградски пашалък. Сега и Войводина ще се отдели. За всички ***, които умират за сръбска чалга, да знаят, че най-големите бг предатели - Гошо(тарабата)Димитров, Стамболийски, Ал. Димитров, Райко Даскалов, Тодор Паница, Гоце Първанов и др. са били плащани и със сръбски пари, а септемврийското възстание, преврата 1934г, насилственото македонизиране на пиринско са също част от това. И Цеца е бг. ***-няма Величко в Ср.

81

Александр

преди 13 години

Абе, маймун досаден, какво толкоз ти досадиха тези комунисти? Виж на мен ми е много тъжно, че комунистическото образование е научило такъв калтак като тебе да пише из форумите! Това е огромна грешка на червените - трябваше да оставят *** като теб - неграмотни и да си седят на село да копат нивите, а не да ги докарат по градовете!!!

80

mk:

преди 13 години

DO 79 20 godini demokratiq?a pak ti govoris za komunqgi?ne si prisastval na casovete po istoriq?

79

darcas

преди 13 години

До 1944 г сме били на 2-ро място в Европа по икономически и индустриален растеж след Германия. Сега сме на последно място. Това успяха да свършат *** и продължават - разграбване на България, унищожаване на българското самосъзнание, култура, история. Такава мизерия и по турско сигурно не е съществулала. Докога ще търпим бе хора???

78

Анонимен

преди 13 години

били сме на 25-то място в света по съветските класации. аз си спомням, че при времето на комунизЪма тоалетната хАртия беше дефицит, за цветен телевизор се чакаше с години, а за москвич - десетилетия. виж по стандарт на живот на другарите от Партията с мерцедесите, резиденциите, ловните хижи, банкетите и т.н. - за тях България беше на първо място по стандарт на живот.

77

до 75

преди 13 години

И ти какво предлагаш да сторим?Да вдигнем нова октомврийска революция? Да национализираме земята и заводите? Колко дни ще издържи комунизма като ни блокират ЕС и нато? На чий гръб ще се облегнеш? На Русия не разчитай-там са капиталисти, остава Сев. Корея ,велика помощ няма що!

76

До 72

преди 13 години

Пасианса се реди на друго място. Ако бяхме запазили уедреното селско стопанство, щяхме ли сега да ядем турски домати и грмански салами. Не могат да разберат нашите ***, че целия номер беше да ни ликвидират производството и пазарите. Ония ястрби да позволят една игла да произведеш и един домат да продадеш. Борбата за завладяване на пазарите, това е истината която ни преподавах по научен комунизъм. Всичко което учехме тогава, сега ни се демонстрира нагледно. Бяхме слаби ученици.

75

Анонимен

преди 13 години

А ние при "омразния" комунизъм бяхме на 25-то място света. Но няма кой да чуе гласа на разума.

74

Анонимен

преди 13 години

Изводите от статията:Който изгони всички комунисти от властта и решително скъса с дружбата със Съветския съюз (Словения, Хърватска) и се интегрира в европейското семейство - просперитет и развитие.Който десетилетия си играе на "демокрация" и се оставя на бивши комунисти, защитаващи единствено и само руските интереси (Сърбия, България) - упадък и мизерия.Дружбата със Съветския съюз е пагубна и отровна за всяка суверенна нация.

73

Анонимен

преди 13 години

СДС-ари, Вие също не сте ли национални предатели. През 1993 год., Войслав Шешелръководител на Радикалната партия с 40 процента участие в Югославския парламент, в разговор по БНТ даде ръка за преговори с Югославия, казвайки че в Македония има 20 процента албанци, 200,000 сърби и всичко останало БЪЛГАРИ. Защо не се започнаха преговори. Не само Македония, но и Западните покрайнини, сега щяха да бъдат в Българска територия. Хакнахте се с американците, спечелихме враг в лицето на Сърбите, сега сме н

72

с. до 70

преди 13 години

Е,не е било както сега поради няколко причини!Обезлюдяването не е внезапен процес!Говорим за няколко поколения!Отделно навремето имаше жителство и хората не можеха чак толкова да се местят като сега!Факт е,че българското село беше разбито!Няма нищо лошо в АЕЦ или в тежката индустрия,но трябваше да се запази силното ни земеделие!Общо взето цялата концепция беше сбъркана и сега берем плодовете!Мда!

71

с.до 62

преди 13 години

Баце,тия глупости как точно ги сънува!Еротични мечти на партийно събрание явно!Значи набий си в тиквата едно!Такива като Георги Димитров и Васил Коларов са едни национални предатели и нищо повече!Слуги на Сталин!Колко години България си затваряше очите пред геноцида над българите в Западните покрайнини за да не дразним руснаците и добрите социалистически отношения с Тито!?А!?И щяхме да бутнем Франция и Германия икономически!И на запад щяха да карат застави!Абе ти на колко вида хапчета си бе!?

70

outsider

преди 13 години

до 59: И това не е точно така. Такова обезлюдяване на селата, каквото има сега, никога не е имало. А Белене е сега синоним на многогодишно бездействие без резултат. Абсурдът е, че ако Т. Живков беше останал още поне две години, АЕЦ отдавна да е построен.

69

Апис

преди 13 години

Тоя па, най-голямата военна и икономическа сила на Балканите сме щели да сме ако се обединим с Югославия?!?! В конкуренция с Албания и Гърци ли? ***!

68

ppppp

преди 13 години

Абе индианци,вие няма какво да ядете,партийки сте тръгнали да защитавате.Ами как да ви помогне EC sled kato вие защитавате мафия и корупция.ще видим докога ще издържите на мизерията

67

ds-agent

преди 13 години

po vreme na voinata v kosovo bil klintan kaza na balgarskite politici.ako dadete prez balgaria da bombardirame sarbia v grab az vi garantiram vlizaneto na balgaria v evropeiskiat saiuz i nato.zdelkata beshe skliuchena ot balgarskoto pravitelstvo sas amerika i evropa.zatova sega balgaria e chlen na evropeiskiat saiuz i chlen na nato.iuda predade gospod a balgarin predade levski.zapomnete balgarinat e roden predatel po rojdenie.toi e gotov da prodade i maika si i bashta si za izgoda i blagopoluchi

66

maiorski

преди 13 години

за информация :По БВП на глава от населението България е на 77 място според МВФ...и на 75 според Европейската банка...нямам какво да кажа повече

65

outsider

преди 13 години

И аз съм за това "Да изберем българското" но да се считаме за нещо повече, само защото така ни се иска е като "на гол корем чифте пищови".

64

Анонимен

преди 13 години

Ми къде да е България ,като поне 50-60 % от икономиката ни е на черно .Как да се отчита .А за заплатите в Словения ,не са толкова високи .Има и то много които са на 500 евро.В палнините им / ходил съм поне 10 пъти/ имат места забравени от бога .Шосета в дупки ,срутени къщи и кръчми с цени ,по ниски от БГ .Любляна е найстина много по красива и чиста от София ,но е само 1 град .Цени на цигари в момента са като в България ,хранителните им продукти са на наши цени .

63

EC

преди 13 години

Испания няма АЕЦ и никаква икономика,а заплатите са 100 пъти по високи от БГ.В БГ има много пари но отиват в джоба на политици от всички партии и мафията.Докато комунизма не си отиде начело с гоце,боко,болен,командира,симо т.н. българския народ ще страда,та за вас не ми пука ами за децата ни.Излезте и свалете всички