727

Анонимен

преди 13 години

***.Жалко чучуло.В него прозира безсилието на комунистите.Страх ги е ,че властта им се изплъзва завинаги.Ми крайно време е.До 10 ноември ни клатеха бащите им ,сега синовете им ни довършиха.Стига с тая омразна комунистическа пасмина ,дето взима властта с лъжи и нищо не направи за 20 г.досега.Ама боже господи как да не направиха.Оправиха себе си завинаги.Парите им са в офшорки.Тук Докараха фалити на банки,станаха кредитни милионери за една нощ.Докараха ни пирамиди -и ни лук яли ни лук мирисали

726

Анонимен

преди 13 години

Яне, Яне !Дъ тъ ... който те хване!

725

ЯНЕТО ПЛАЧЕ......

преди 13 години

КАКВО МУ ДОЙДЕ ДО ...!!!!!

724

Socialisto

преди 13 години

@766Ние... сме единствената, неизбежна, алтернатива.

723

Алтернатива

преди 13 години

Само плюете по тия форуми, ту Герб, ту всички останали. Никъде не прочетох някой да предлага алтернатива, ако правителството подаде оставка, кой ще ни управлява? Аз не искам никой, който през последните 20 години е бил във управлението да продължава да бъде там. Кажете Българи кои са тези които да изберем?!

722

Волф

преди 13 години

Олеле - Яне - какъв си ми чувствителен. Ми то политиката не е за госпожички и меки китки. Като те е страх от вълците, недей да ходиш за гъби, че току виж си налетял на Бойко. Или пък точно това искаш? Кво стана с финансите от Трактора? Да не ти спря кранчето и флашките. Скоро не съм чул да размахваш нещо. Скучен ставаш. Хайде, че е време да си отдъхнем от теб. То е ясно, че няма да се ожениш ами поне се омъжи за някого да те закриля от лоши вълци, да те обича и да те гушка и да те "уважава"

721

Мародер

преди 13 години

абе нещо чувам че на Янето май са му клъцнали финансирането откъм Октопода

720

Курти

преди 13 години

почини си малко,събери сили ,шпоркай булката 4-5 пъти на ден и през свободното време ,ще си готов за подвизи пак ,вече двама осъдиха по твойте доказателства и сигнали има време до края на годината .успех ти желая

719

шшш

преди 13 години

Леле, Янеееееее!

718

11111

преди 13 години

Яне вземи се скрий на село и спри да ревеш като мома за ..р ,дръж се малко по мъжки /ако си мъж/взами за пример Станишев СОФИЯ НЕ ВЯРВА НА СЪЛЗИ

717

M.

преди 13 години

ZA SAJALENIE, IANEV E MNOGO , MNOGO PRAV. TAKA E.

716

kf,k

преди 13 години

По добре"герберастки комунистически тикви",които правят нещо реално да се промени в тази държава,отколкото чисто червени нищо не правещи тикви!Ако бяхте толкова умни,колкото се изкарвате-след хвърлени милиони за реклама по вашите вестници,щяхте да разберете,че ако бяхте свършили нещо хубаво за тази държава-народа щеше да каже:"Ако това е комунизъм,искаме комунизъм"!И добре,че не сте толкова умни...бих казал аз!За да изчезнете от живота ни,завинаги!

715

Венелин

преди 13 години

Ако на някой му хлопа дъската, това са онези поддръжници на герб, които не са деца на пожарникари, не са си купили поне но 6 апартамента или не ритат топка с шефа!

714

перко

преди 13 години

На Янето да не му се е насълзило и дупето ...

713

ВОТ

преди 13 години

ЯНЕТО ИЗОБЩО НЕ ГО ИМАХ ЗА НЯКОЙ НО СЛЕД КАТО САМО ТОЙ ОТ ДЕСНИТЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ НА ВОТА ГЛАСЪТ МИ ОТИВА ЗА НЕГО.И НЯМА ДА ГО ОБИЖДАТЕ ВИЕ ГЕРБЕРАСТКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТИКВИ :D

712

ВОТ

преди 13 години

ХЛОПА ЛИ МУ НЕ МУ ЛИ ХЛОПА РЗС ЩЕ ВЗЕМЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ УМРЕЛИЯ ГРОБ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ.ЗАТОВА Е И ГОЛЕМОТО РЕВАНЕ ОТ СТРАНА НА ГЕРБЕРАСТИТЕ.И КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ГЕРБ ДА НЕ СЕ ОБАЖДА, ЧЕ Е МНОГО СПОРНО ДАЛИ ЩЕ ИМА И 10% НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ.

711

Анонимен

преди 13 години

Eeey edin 4ovek izleze da kaje istinata i vie go pluete raya ste i robi 6te ostanete

710

do Az 752

преди 13 години

Ima..Stanishev !!

709

Аз

преди 13 години

И НЕМА ЛИ КОЙ ДА МУ ИЗБЪРШЕ СЪЛЗИТЕ?

708

Анонимен

преди 13 години

Е няма да се занимава с политика повече по простата пречина че няма да съберат и 1%,НА КАКВИТО И ИЗБОРИ ДА Е,а пък и хората разбраха че му хлопа бая дъската.