48

Анонимен

преди 13 години

Поставете се на мястото на гадината - този си мисли, че е много голям хитрец, че може да избяга от всяка ситуация, каквато и мръсотия да извърши. Дано да го хванат и дано да го осъдят с ефективна пристъда.

47

Мимоза

преди 13 години

Инциденти и катастрофи стават всеки ден и ще продължават да стават, за съжаление, но ако се спазва ЗАКОНА и ограниченията, дори и да се случи нещо няма да има смъртни случаи, а само по-леки травми и щети.Едно е да се случи нещо при скорост 60-70 км/ч, а съвсем различно при 120 км/ч...Жалко за загиналия пешеходец, а и дано открият този шофьор, за да получи справедливо наказание.

46

онбашията

преди 13 години

доста вероятно е да го хванат, подобни неща трудно се скриват, кръв по колата, парченца боя по жертвата...

45

абв

преди 13 години

Миналата година почина сина на този човек.Невървеж ли да го наречеш или каквото и да е.. Ужасно е.Спрете с глупавите разсъждения. Дано шофьорът си получи заслуженото.

44

Христо

преди 13 години

Помните ли онзи руски ***, който се пързаляше с кънки. Пиян затри 2 млади живота и на практика съдът не го осъди. Та тези наши съдии сега имат наглоста да се оплакват пред Международния адвокатски съюз, че властите ги обиждали! А те милите се съдирали от честен труд в благото на народа. Гадове! И на този изверг нищо няма да му направят. "Ще му накривят капата".

43

dan_crv

преди 13 години

Най-умните хора на планената винаги са казвали, че не са чак толкова умни и винаги има какво още да научат. А за простият човек е ясно - той знае всичко!!! Така са и шофьорите в случая. Кажеш ли, че си перфектният шофьор - това значи само едно... ама да се сетят сами ако имат капацитет разбира се. Ако ли не, няма смисъл! Но поне нека има тежки закони, които да ги възпират поне малко от малко тия "майсторите зад волана"!

42

Анонимен

преди 13 години

Интересното е, че все още някой хора обясняват как пешеходците били виновни и изскачали пред колите. Но ако шофьорите спазваха ограничението на скоростта, такива инциденти няма да се случват и то толкова често.Но в случая, дори човекът да е пресякъл неправилно, кое оправдава тъпия шофьор, че го е влачил 30 метра и не е спрял, дори не се е опитал да му помогне, дори не е почувствал вина, съжаление или някаква емоция?!Катастрофи се случват навсякъде,но такова безочие и нееб*телност - само в БГ!

41

Инструктор

преди 13 години

Реалиста, съдейки по написаното от теб, няма по-селски шофьори от Софийските, повярвай ми.Знам от опит.Никой в провинцията не прилага типичния Софийски номер на гъзетата-шофьори: на червен светофар изпреварваш колоната от ляво , в насрещното, и тръгваш пръв, още на жълто , като се престрояваш в най-дясната лента, засичайки всички останали.Това нещо го има само в София, или го правят и много рядко в провинцията, но предимно коли със Софийска регистрация, стари, не лизингови.Всичко е в главата.

40

mdam

преди 13 години

лоша работа ...

39

Анонимен

преди 13 години

30 метра!!! И ако го хванат, ако вече не е изгорил колата или не я е бутнал в някой водоем, я отнесе 2-3 годинки, я не... Човека и до пенсия не е могъл да изкара.... Стига сте плюли инструктурите. Отделно всички *** в провинцията коли карат, книжки нямат или са фалшиви, защо си затваряте очите?

38

Реалист

преди 13 години

Нормално за град със селски манталитет и шофьорите да се държат като такива...Дай има алкохолче да си пийват и Кристал да свири чак до зори....

37

Анонимен

преди 13 години

34, не са виновни само инструкторите.Едно време курсовете за шофьори кат.В се караха 3 месеца, теория и практика.Задължително полигон.Задължително устройство и обслужване на автомобила, поне колкото да си смени човек резервната гума и сутрин да провери вода и масло.А сега-за 20 дена и теория, а кормуването започва направо с движение в града.Но не са виновни инструкторите, а тези, които одобряват учебните програми и методиката на преподаване и изпитване.

36

Анонимен

преди 13 години

Това е една от най-натоварените улици в Монтана.През нея минават учениците на поне 3 училища,жителите на половин град и един от комплексите му.Като добавим, че от двете и страни има и магазинчета, и винаги има спряли неправилно на нея автомобили, затрудняващи допълнително движението(защото на някоя мацка с подарен джип и е хрумнало да спре пред бутик или друг магазин).Да се кара по тая улица с повече от 35-40 километра си е живо безумие.Но както казаха по-долу-полицията е на кръговото, далече...

35

vlado64

преди 13 години

Аз живея на тази улица. Тя е почти права и тука карат като луди и често стават катастрофи.На полицията обаче и е все тая. Те стоят на края на града и до табелата и джугат пари. Дано поне хванат този ***.

34

Муньо $$$

преди 13 години

Поредния на пътя!!! Когато настъпвате газта до дупка се сетете за него!

33

koko

преди 13 години

G-n umnik , mi ko praim ako corsata ne e s montanska reg.

32

Пламен

преди 13 години

Докато такива копиленца вземат книжка с пари а не с умения така ще е по пътищата.Някога инструкторите наистина те учеха да караш.Сега е важно да си платиш,а дали ще можеш да бъдеш шофьор - няма значение.Тоя *** смотан заслужава да го затворЯт и *** да му се радват ***.ПОЖЕЛАВАМ МУ ГО.

31

дгх

преди 13 години

ЧРЕН ОПЕЛ КОРСА????АБЕ КОЙ РЕГИСТРИРА КОЛИТЕ В КАТ ,НАЛИ ИМАТЕ БАЗА ДАННИ.КОГО ИЗДИРВАТЕ ПРОСТО ВИЖТЕ СИ БАЗАТА И ПРОВЕРЕТЕ АВТОМОБИЛИТЕ ТЕ НЕ СА 1 МИЛИОН.ЕГАТИ ПОЛИЦИЯТА ЕГАТИ ГЛУПОСТА И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ.ХОРА КОИТО НЕ РАБОТЯТ НЕ ТРЯБВА ДА ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ И НЕ ТРЯБВА ДА СА НАРАБОТА УВОЛНЕНИЕ И ТОВА Е...

30

Анонимен

преди 13 години

Ujasna istoriq - pochinal e bez da ima vina.A toq kak moje da ne e sprql verno,che nqma da go sajivi, ama toi dori se e opital da mu pomogne.

29

Nobody

преди 13 години

Тоя при намирането да го гръмнат на място за съпротива при арест, иначе след някой друг месец пак ще трепе по пътищата.