639

Чопър

преди 13 години

Цеци ,протестирай срещу институции и СРС-гейт с оставката си като Председател на НС! Имаш ли смелост на достоен политик ? Другото, което казваш е "ала-бала", "ниско по тревата".

638

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

До 641добавен от: ДО ВСИЧКИ *** . Приетелю първо не крещи, крещенето само показва безсилие и невъзомжност за нормална преценка.Второ какво означава РАЗГОВОРИТЕ ЗА МАНИПУЛИРАНИ. Какво за? Опитай се да си нагънеш малко мозъчните клетки, независима френска лаборатория потвърди достоверността, ти какво очакваше да е манипулирано? Ами не е и колкото и да вярваш на Бочко Борисов пак няма да помогне, той си е мутра.

637

Анонимен

преди 13 години

Вече и децата знаят, че записите са истински. Само Цеце не знае.Управляващите се надяват да се забрави скандала, ама не.

636

Анонимен

преди 13 години

Ау, и тази започна да разбира!!!

635

anonimen

преди 13 години

naistina e obezspokoyavashto!zashto prokuraturata vse oshte mal4i?

634

Анонимен

преди 13 години

Платените клакьори на ГЕРБ са окупирали всички сайтове с коментарни форуми под статиите!Явно приемат нещата насериозно щом хвърлят толкова усилия за информационно противопоставяне в Интернет!Май ще се стигне до ограничаване на достъпа до Мрежата като цяло! Защо ли? Ами защото в учебниците на спецовете по манипулация пише следно:"Едно събитие не се е случило, ако никой не знае за него!"

633

престъпление!

преди 13 години

Мълчанието за сересетата е едно институционализирано премълчаване на престъпление!

632

3-ти март

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който желае да подкрепи правителството на ГЕРБ, да сложим край на опитите за дестабилизацияда изринем остатъците от синьо-червената мафия с куфарчетата и флашкитеподкрепете ГЕРБ ...3-ти март пред Парламента

631

ДО ВСИЧКИ ТЪПАЦИ

преди 13 години

ЩЕ МЪЛЧИТЕ КАТО РИБИ КОГАТО СЕ ДОКАЖЕ,ЧЕ РАЗГОВОРИТЕ ЗА МАНИПУЛИРАНИ

630

Анонимен

преди 13 години

до 629 има и зъболекари

629

Стоян

преди 13 години

ГЕРБ се изложиха именно заради Бойко Борисов (Тиквата от СИК)

628

Анонимен

преди 13 години

Do 613Neznam tochno kakvo ti prevejda Google translatora - ama ako si gradish mnenieto ot prevod s nego i vesnik galeria si go po zakysal i vernite gerberi. :) Che ima zadkulisni igrichki naGerb ima i to se znae, ama da se praviat vsichki che gi e niamalo predi i tova e bolest i to po-losha komunisticheska - i dokato Agent Goce i drugi kato nega sa v dyrjavata oprawia niama da ima - to se znae che sled tiah shte dojdat sinovete im ama dano imat malko poveche moral - Eh jalna Bulgaria

627

Анонимен

преди 13 години

хайде деизлезте да ви видим колко сте?на 3 март ще ви видим

626

ОСТАВКА

преди 13 години

Айде сега да видим герберастите ще твърдят ли още че записите са фалшивиОСТАВКА!

625

Анонимен

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!

624

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно.Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят.ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.:Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра.Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта.Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ

623

Кил Блинтън

преди 13 години

Не! на френските експертизи!Да! на френската любов!

622

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

Ех Тетка Цачева пак се направи на ударена. Експертиза вече има и тя е че ви лъсна ***, скоро нема да се правиш на голяма работа като ви изхвърлим от властта.

621

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

Питам само, всички герболетки, дори сега ли след независимата експертиза, ще кажете, че записа е манипулиран?Погледнах експертизата на френски и да според тях е изключена намеса или добавяне а повечето време е заради презаписа. Аз поназнайвам френски а и има и гугъл транслейтор. Чудя се какво ще каже сега Тиквобойко и Ко.

620

Брях че наглост

преди 13 години

Че те резултатите отдавна излязоха и то от Франция. И защо ЦЦ още не е в затвора?