91

баш Касапин

преди 13 години

Продавам крадени домашни наденици,от месо от село Кости/Странджанско/.Изследвано е за шап.Вервайте ми?!п.п. ..то онова Ирландско,двайсет годишно лопнахме,че сега ще ни оплашат....

90

kastRat0Ra

преди 13 години

Ако мого да Ви успоя ще кажа, че по - добре няма да стане!

89

м

преди 13 години

Ми пак *** работа. Преди около 6-7 години на мен и моето семейство ни откраднаха по един чифт маратонки и един чифт ботуши, които бяха на външна тереса на къща и то при положение, че външната врата беше заключена и оградата ни не е много ниска. Такава наглост просто няма! *** скапани! Яд ме е да ги гледам вече. Калпово семе такова!

88

Анонимен

преди 13 години

*** спирачка нямат - не подбират какво крадат и често се насочват към храна - само на тях не им пука, че могат да лежат в затвора заради луканка, пък то поне и да ги хващаха... И какво става - на свобода ги храни тая женица, в затвора - ги храним ние, все са на кирия...

87

Гацко

преди 13 години

Като правите суджуци, слагайте в един, два силна отрова, ама само вие да знаете, кои са. След това, ще се разбере, кои са крадците !

86

Хорст Весел

преди 13 години

Подигравателните коментари са неуместни. Женицата е разчитала на тези колбаси. Бог знае дали има близки и с каква пенсийка е принудена да живее...А някакви гнусни *** са излапали запасите й за една вечер. С парите от продадените съдове са си купили ракия - пак за една вечер. Крайно време е да започнат да ги разстрелват на място, защото онова, което вършат е нечовешко.

85

Поручик Лукаш

преди 13 години

Голямо нещо станало ! В замяна на това след няколко години бабата ще може да кара по ударно строящите се магистрали новото си мазерати.

84

Braun

преди 13 години

Ризова е толкоз смешна, , че просто как може да има такива журналистки??? Мисля, че скоро ще й бият шута след днешното й участие !!

83

Анонимен

преди 13 години

Прав си,обаче върха на всичко е ,гледайте в момента Яне Янев при Цветанка Близова,е няма такава журналистка.

82

луканката

преди 13 години

умни са апашите, нали трябва да се сервира в нещо, може утре да пишат , че са забравили да вземат и печката...

81

filipova

преди 13 години

az obi4am sudjuka ,ama da e po mek,4i nemam zabi da dav4a

80

Анонимен

преди 13 години

абе като продават *** по магазините така е на някой му се е хапвало нещо домашно :)

79

Анонимен

преди 13 години

Кво да правиш Социално слаби и от мнозинствата - всичко прибират. Натиска над работещото бяло малцинство ще се увеличава в прогресия.

78

Цицосмуков

преди 13 години

родната полиция не ни пази ....

77

sas

преди 13 години

За голямо съжаление на бг-журналята, днес няма заклани, удушени, убити и изнасилени. В ден като този те наблягат на страшните заглавия. Жалки клоуни, а не журналисти. В България журналистика няма. Има цирк, наречен медии.

76

галактика

преди 13 години

Много точни думи в първата част на заглавието ----- Само не разбирам от къде идва високото самочувствие на нашите политици

75

най-страшното...

преди 13 години

предстои:Ще изчезнат луканките

74

торбалан

преди 13 години

Ауууу, това е нищо да знайте!Още по-страшно ще стане кат започнат да отмъкват и картофите, боба и хляба!!!

73

преди 13 години

истината / повечето гласове бяха от жени но и те пострадаха много

72

ALO

преди 13 години

на ли гласувахте за мъж/ не за ред/ а честито / следващия път като отивате да гласувате помислете ама много помислете да не стане пак ойт