64

геро1

преди 13 години

преди повече от година откриха градини безплатни за военните сега и за другите кърлежи на българия-***

63

Българин

преди 13 години

62 - ние и без това се грижим за т.нар. "трайно безработни" и за фалшивите инвалиди. Пряката издръжка на *** ***, отказваща да работи, ни коства над милиард годишно !!! ОЩЕ какво да направим за тях, според тебе? "Трайно безработни" а в същото време трайно незаети свободни работни места, и то основно за нискоквалифицирани, аре стига вече с тия грижи - всеки е длъжен сам да се грижи за себе си, освен старите и НАИСТИНА тежко болните и истинските инвалиди.

62

Българин

преди 13 години

ГРОБ обвиняват кметът в предизборен популизъм - а те какво правят, като се опитват да отпуснат привилегията безплатна ясла само за своите вече единствени поддръжници - ***?"Социално слаби, самотни майки, "хора" без доходи..." - като нямат доходи, няма да се плодят !!! Децата са ОТГОВОРНОСТ, а не средство за получаване на помощи и безплатни привилегии !!!

61

Разумен хуманист

преди 13 години

Израснах в семейство на свестни хора.Възпитаха ме да съчувствам на беззащитните,бедните,болните.Възпитаха ме в дух на толерантност и демократичност. После ме поеха днешните български реалности.И,колкото и странно да звучи,започнах да проявявам човечност избирателно.Ще се радвам, ако гореизложената идея може да се осъществи - младите хора,които създават и отглеждат деца,заслужават подкрепа.НЕ СЪМ РАСИСТ! Но не съм съгласен подобна безплатна соц.придобивка да се ползва от ***! Ще е нечовешко!

60

Анонимен

преди 13 години

Безплатен обяд няма! Някой го плаща, а в случая не са родителите. Няма нищо по-хубаво от социалните екстри, но като социална държава трябва първо да се погрижим за инвалидите, трайно безработните, старците и чак тогава да осигурим безплатни ясли. Защото 15-20 лева няма да "прерънат" бюджета на едно младо семейство, но няколко стотин по същата сума си е бая пара! И после се чудим защо унищожават културата. Евтиният пиар на кмета ще излезе мноооооооого солено на пловдивчани.

59

галактика

преди 13 години

Какво значение има дали ходът е предизборен, или не ---- Важното е това, че идеята е добра, прекрасна бих казала, останалото са подробности

58

do 58

преди 13 години

SGlavcho beshe izbran ot dogovorkata mejdu Karakachanov i Borisov prez 2005. Toj posle posledovatelno predade i Borisov i sobstvenijat si nachalnik vyv VMRO - Karakachanov kato napravi opit da go svali. Ina4e za Gergov si prav - toj e istinskijat kmet na plovdiv, a slavcho e samo poslushnik.

57

НИЕ

преди 13 години

Да, вярно е, че Славчо и неговите поддръжници в Пловдив не са членове на ВМРО вече, но Славчо и хората му измислиха нова партия НИЕ към която добавят ВМРО, което е незаконно.

56

Гергов

преди 13 години

Славчо е лакей на Георги Гергов-Свинаря, който е председател на БСП в Пловдив. Сега се опитват чрез АБВ-то на Първанов и БСП пак да го оставят да кметува. Славчо беше изключен от ВМРО и сега си има нова партия - НИЕ. ВМРО се дистанцира от Славчо заради обвързаността му с Гергов и БСП.

55

kaligula

преди 13 години

ГЛАВЧО ГЛАВЧО ЗАЩО С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВИШ МАФИЯ -БСП-ДПС-НДСВ -РЗС-НИЕ САМО ПОСРЕДСТВЕНИ СЕЛЯНИ И *** НАГАЖДАЧИ В СТАРАТА УПРАВА НА ПЛОВДИВ-НОВИ МЛАДИ И НЕОПЕТНЕНИ ХОРА ТРЯБВАТ НА ИЗБОРИТЕ

54

родител

преди 13 години

детските градини трябва да са безплатни за всички, и това не са коминистически идеи. Така е в Австрия, и други наистина европейски държави. Необходими е защото всички деца имат нужда от образование, но все повече не могат да си го позволят в България. В никакъв случай не трябва да се допуска определяне на таксите по доход на семейството, защото всички знаят че най големите богаташи декларират най ниският доход, така както и те получават семейнни.

53

Българин

преди 13 години

А и помислете какво би се получило, благодарание на тая идея - всичките гнусни *** ще си пратят изчадията в яслите - да ги хранят и обгрижват безплатно - тогава родителите на белите деца ще са поставяни пред дилемата или да оставят децата си сред някакви същества, у които няма нищо човешко освен анатомията, които ще ги напълнят с въшки и ще ги научат само на гнусотии, или да спрат да рабатят (ако няма баби) и да си ги гледат в къщи.

52

Анонимен

преди 13 години

Бербавите в Пловдив да спрат да защитяват ***!Верно, че това им е верния електорат (контрабандните цигаро-разпространители!).менТа Стоянова да не се вестява в Пловдив!

51

Българин

преди 13 години

Аз бих предложил обратното - БЕЗПЛАТНИ ясли САМО за децата на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. *** да си глеедат *** в катуните - като не работят и не желаят да работят, значи си нямат занимание.

50

Българин

преди 13 години

Само погледнете предложението на престъпниците от ГРОБ - "Ако има социална придобивка за безплатни ясли, то от нея би трябвало да се възползват само социалнослабите семейства, самотните майки и хората без доходиТОЕСТ БЕЗПЛАТНИ ЯСЛИ САМО ЗА МРЪСНИТЕ *** ЧААВЕТА - а хората, които работят и плащат данъци да плащат и ясли !!!ГЕРБ - МРЪСНИ *** ЛАКЕИ !!!!

49

Анонимен

преди 13 години

Vav Franciq detskite gradini sa bezplatni, zaplashta se hranata na firma koqto dostavq hranata v detskata gradina, i cenata na obqda se iz4islqva na vsqko dete v zavisimost ot dohoda na semeistvoto i tova se pravi v kmetstvoto

48

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ - Геури за Европейско Развитие на Башибозука

47

Герберист

преди 13 години

Гласувайте за ГЕРБ и ще Ви дигнем данъците. Обещаваме!

46

Анонимен

преди 13 години

Сега безплатни а след изборите двойни такси за да наваксат безплатния период.

45

Анонимен

преди 13 години

TVA E NEKAV LIAV NE SAM AZ