16

14 до 15

преди 13 години

Да, това за полицията и аз го чух. Но това се знае от няколко дни. А както вече споменах, случва се в града, за който ти си отговорен, по време на твоя мандат. Има известни етични норми, обаче явно други слагат точките си за пенсия на по-преден план...Но това е мое лично мнение, въпрос на гледна точка :-)

15

Jindo

преди 13 години

@14 - Вината е в полицията, а не в кметството и това вече е доказано на 100%, затова няма оставка на кмета.за съжаление още един човек е починал ;(

14

до #8, екс

преди 13 години

Нали видяхме след "love parade" колко хвърчаха глави?... пресконференцията в неделя, после една две седмици главна тема в новините и после какво? кмета на дуйсбург да си тръгна случайно? Прав, крив, в неговия град става. По негово време. При все, че цял град го плю в лицето, още си е там. така че "ще хвърчат глави" е relativ.

13

Ананас

преди 13 години

До ДимитриевичЯвно пияните мужици са виновни,нали странджа?Или атила, или калин? Избери си някой от персонажите, всички те умряха от кеф, когато промитият мозък се взриви на летището!Червей.

12

до GLEN

преди 13 години

искали са да кажат изпепелени, ама нали толкова са и журналисти в тоя сайт....та с речника имат проблеми

11

Анонимен

преди 13 години

Иситата са сгазили лука. 45 години руска окупация лесно се не заличават.

10

Анонимен

преди 13 години

Малко повече инфо:Станало е събота вечер в 22:30 часа, пътническият влак се е движел с 80 км/ч и в него е имало около 50 пасажера.

9

Димитриевич

преди 13 години

Това в Русия никога не може да се случи. Скапани капиталистически демократи!

8

екс

преди 13 години

@ GLEN, станало е през нощта и слава богу не е имало толквоа пътници.@ дфсдф, спри наркотиците! Това е ДНЕС а не ДИР.БГ. Катастрофата е станала снощи !!! Да, сега ще хвърчат глави в Германия - това тук е СИГУРНО !

7

А

преди 13 години

Мноого е умно да се проявява дебелашко чувство за хумор при подобни новини. Десет човека са мъртви! Десет човека, чийто ден е започнал нормално, но са имали лошият късмет да се качат точно на този влак. Така както може да се случи на всеки от нас и на всеки ееин от нашите близки. Тогава пак ли ще ви се струва майтап?

6

Анонимен

преди 13 години

В Понеделник транспортният им министър ще подаде оставка.И тук народа се изпотрепа по влаковете ама оня даун си стои.

5

Анонимен

преди 13 години

Станишев е виновен ! Може и Трактора ... :)

4

KARADJALOVSKI BIKK

преди 13 години

BOG DA PROSTI UMRELITE___Ias na vremeto pasqf bivuletu+kravite v selo KARADJALOVO(du PARVUMAY) I tagavana SELSKIA(kooperativen) BIK zastana na relsite sre6tu 4ERVENATA MUTRISA i katu sa odariha i vlaka izlqna ot relsite.Ubarna sa.Setne prayfme kayma i ede tcqloto selo bis pari.. ES IST SOOO SCHADE UM DIE VERSTORBENEN-RIP

3

GLEN

преди 13 години

Не мога да повярвам,че във влака е имало само 30 човека!Останките от двата влака са опожарени!???

2

дфсдф

преди 13 години

АБЕ ДИР.БГ ПОДЛОГ ПРОСТИ ТАЯ НОВИНА Е ОТ ОНЙЯ ДЕН БРЕ БЛЕЙКОВЦИ ПЕДЕРАСТИЧНИ !!!

1

Коминочистач

преди 13 години

Ужасна трагедия !