13

???

преди 13 години

ЧЕЗ- МОШЕНИЦИ МАХАЙТЕ СЕ БЪЛГАРИЯ ХОДЕТЕ СИ КРАДЕТЕ ВЪВ ВАШАТА ДЪРЖАВА-КАКВИ СА ТИЯ СМЕТКИ БЕ МАЙ СКОРО ЩЕ ПОЧНЕМ ДА ЧУПИМ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ НАРЕД

12

Анонимен

преди 13 години

GPS NA DUPETO NA VSEKI ROM DA NE GI CHUPI

11

anonimen

преди 13 години

9 q ne govori za bezrabotica i dupki ne ste samo vie tova e polojenieto v cqlata strana .Ve4e e taka na koito ne mu ponasq da se iznasq.

10

жжжжж

преди 13 години

В Европа отдавна работят със светлинни релета,не плащат на никого да седи и контролира.Пак сме мнооогооо назад.

9

ани

преди 13 години

Злоба ще има докато положението е такова каквото е в момента!Хората са без работа, без пари, в град пълен с дупки, пък макар и въздуха да е чист!Кажи първо от кой град си и къде те закараха да видиш че е светло и чисто, защото дори и без химически заводи наоколо си имаме предостатъчно прах по улиците за да се замърси въздуха хубавичко.

8

Иван

преди 13 години

Ама много злоба бе - преди седмица бях на семинар в Сливен.Нямам отношение към кмета им но като изключим проблема с разкопания център - разбрах, че е от една година, заради неразбории с фирми изпълнители, вечер Сливен грее.А и от към чистота на улиците не могат да се оплачат.Сливен е чист град, въздуха е без замърсители защото няма химическа индустрия около града.А оплюването е нещо типично българско.Да отричаме всичко.За това и хората по улиците са навъсени ,никаква усмивка - само злоба.

7

123

преди 13 години

Я не занимавайте хората с глупости, за какво ги правят тия лампи-да гледаме да не паднем в някой трап ли ?!По добре като сте решили да харчите парите на хората, направете улиците че станахме за смях - 2 години най - възловите улици в центъра на града са с дупки от по 3 метра, да не говорим пък за кварталните улички!Засрамете се поне веднъж и вземете някакви мерки, хора няма вече в града, не им се занимава да си трошат колите и се махнаха от Сливен!Аман от политици, аман от тая България!!!!!!!

6

Анонимен

преди 13 години

Осветлението в квартал "Даме Груев" е под всякаква критика. Улиците са тъмни имаш чувството, че вървиш като във рог. Да не говорим за многото дупки и липсващите тротоари/ справка улица "Радой Ралин", която тръгва от Орлето към"Д.Груев" от двете и страни липсват тротоарите, а там на воля растат бурени по два метра/. Така че нека да не се заблуждава обществеността, че в Сливен се прави нещо добро за гражданите - просто едно голямо НИЩО.

5

от варна

преди 13 години

Че то улични лампи има ли - сигурно и там са само за фасада - в центъра ....като при нас.

4

Proletina

преди 13 години

На това му викам "платена публикация".

3

Иван

преди 13 години

Един от най-хубавите градове в България в момента е все едно след бомбардировка. Нашите седнали да ми говорят за модернизирано улично осветление? Къде? Данчо Косъма първо да оправи улиците...

2

Анонимен

преди 13 години

ми *** като гепат жицата бате кво ще стане

1

Ясен

преди 13 години

Това е само на една улица която води до хотела на Данчо Лечков всичко останало е разкопано!!!!!!