210

щирлиц

преди 13 години

Бре, да му се не види-учен човек,пише с латински букви български слова!Ашколсун!

209

elya

преди 13 години

Нашите политици гледат на сериозната политика, така както един баничар разбира от сериозен бизнес.

208

outsider

преди 13 години

Приказките на Бойко Борисов са образец за това какво представлява чалгата в политиката. Какво да се прави, какъвто си го избрахме, такъв ще ни представя пред света.

207

Анонимен

преди 13 години

и на теб къде е баба ти

206

Зайо

преди 13 години

Ей тъй както съм седнал, мога ли изям една круша...?Можеш, Бойко, можеш...Само да си имаш предвид, че в Япония медиите те представят като мафиот, иначе круши, кожички, каквото мамериш там набивай, лошо няма.

205

tais

преди 13 години

kam napisanoto ot chipi: Ti si negramotnik!! Napisal si: ''... tisi goliam *** be B.B.''. Kato si mnogo umen,poglrdni kakvo pishesh!!!A osven tova,ne mojesh da si pozvolish da se obrashtash kam balgarskia premier s ''be''..S tozi rechnik stavash za padar na stado ovtse,a kogato se ogramotish nyakoi den i mojesh da komunikirash s hora,dobre si doshal sred horata i tsivilizatsiata!!!

204

Яна

преди 13 години

До всички които желаят завръщането на безродниците Доган,Гоце,Станишев и Сакскобурготски на 3-ти март на площада,аз не ги искам по вече и на 3-ти март ще празнувам.Весели празници,днес отивам да празнувам Трифон зарезан.

203

До pich

преди 13 години

Какво означава според теб "алтернатива" ? Да кацнат некви марсианци, за които да гласуваш ? Айде стига глупости! Въпросът не е да се търсят нереално чисти и неопетнени хора. Въпросът е да имаме конкретни искания към тези, които се готвят да ни управляват. Като например: ясен и точен план как да се повишат реалните доходи!!! Не празни приказки за 800 дни или закани към някакви торбаланци (комунисти).

202

До 3-ти Март.

преди 13 години

***, точно правителството, което се опитваш да подкрепяш, ЗАБРАНИ митингите в София. Освен че си нагъл и ***, си и глупав!!! Откъде на къде трябва да се стабилизирате такива *** като теб, с цената на дестабилизирането на целия останал народ ???? Освен това 3 ти март е на ВСИЧКИ БЪЛГАРИ. Не само на герберастите, гърбави!

201

До ттт

преди 13 години

Не ви мислим за късопаметни. Мислим ви направо за много глупави и/ или лицемерни. Защото като казваш "червени ***" трябва да уточняваш кого имаш предвид. Самият Крал Слънце на Българската Демокрация - Бойко Борисов е бивш член на БКП. Българска Комунистическа Партия. Партията, която прецака България. Днес новата партия на подставеното лице ББ също е на път да прецака България. А вие, герберите, ще сте виновни. Или поради глупост, или заради личното ви облагодетелстване.

200

Анонимен

преди 13 години

Гъливер в страната на червените лилипути!!!

199

Пламен

преди 13 години

жалко псевдоинтелектуално усилие на никому неизвестния гражданин Георги Савчев срещу селянина Б. Б. - дискурси, антропология и политология на храненото..., айде стига де! Всичко било "сложна социална дисциплина", недостъпна за недораслия ни премиер, но за и недораслия ни народ, който тъпо продължава да го харесва... За Савчев, вижда се, *** сме очевидно всички, дето не сме учили в АОНСУ, дето ни писнало от кукловодите на прехода - ега ти аристократа, егати интелекта - ай бегай да пасеш ***!

198

Винету

преди 13 години

От човек прочел за целия си живот една книга (Винету) какво друго да очаквате?

197

monopol

преди 13 години

Ако много говориш, все ще кажеш нещо глупаво.

196

ттт

преди 13 години

На всички червени *** ще бъдат раздадени шпатолки да си изтържа оаканите ***.Незнам защо ни мислите за толкова късопаметни?Б.Б. ви е намерил цаката и за това сте в паника.Ама вече и компромати не можете да правите като хората. Като ви затвори още някое и друго кранче ще ви видим тогава. Някога ГЕЙЧО им викаше циркаджии ама нещо не му хареса цирка.

195

chipi

преди 13 години

Tisi goliam *** be B.B.

194

3-ти март

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който желае да подкрепи правителството на ГЕРБ, да сложим край на опитите за дестабилизацияда изринем остатъците от синьо-червената мафия с куфарчетата и флашкитеподкрепете ГЕРБ ...3-ти март пред Парламента

193

1

преди 13 години

Бай Бойко е класи над бай ***! Машала! Искам за се гордея, но ме е срам, че този човек ни представлява по света.

192

pich

преди 13 години

Loshoto e, che nyama alternativa. Vsichkite sa edni aiduci - mnogo lalat nishto ne vurshat.

191

Анонимен

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!