382

Анонимен

преди 13 години

E то беше ясно че е истински ама ся ко праим ? УВО!

381

анти-галерия

преди 13 години

Дачков,овчарче лъжливо, кой ще ти повярва, *** мръсен? Ти не си предал само тоя, на който още не си служил....

380

Анонимен

преди 13 години

До 14 "Сътрудничеството на двама отделни експерта (независими един от друг) на български език, който благоприятстваха езиковия подход, необходим при определянето на зоните, които да бъдат очертани по-конкретно, засилва тази позиция." - извадка от експертизата

379

социалист

преди 13 години

точно по време на комунизма , са били забранени със закон други политически формации освен бкп , в която е членувал Вожда и дори е напуснал работа за да запази членството си в нея . очевидна за вас демокрация означава , всички да мислят сато вас . затова БСП си остава най демократичната партия в България . забележете , че напусналите я ренегати , създават партии от тоталитарин тип .

378

Анонимен

преди 13 години

Hа 3 Mapт пpeд Народното събрание Xopa ..който нe жeлаe правителството зa ОСТАВКАTA СЕГА И НЕЗАБАВНО!!!!!!

377

Анонимен

преди 13 години

Съществената.

376

галерист

преди 13 години

Любопитен съм коа част от разговора е истинска. Първата втората или третата?Защото "Галерия" май е срестила тази подробност. Иначе не се съмнявам че разговорът е автентичен!!!!

375

do MIKI-MAUS385

преди 13 години

МИКИ,МИКИ,ПРОМИТО КОМУНИСТИЧЕСКО МОЗЪЧЕ,ЗАЩО ВИ МИРИШЕ ТОЛКОВА ГАДНО НА**АНИЯ ВИ КОМУНИСТИЧЕСКИ **З?НЯМА АВАНТА ЗА ГАДНИТЕ КОМУНИСТИ,НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ-ИМА АВАНТА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ.МРЪСНО КОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ.ПАК ЛИ ЩЕ ПРАВИТЕ ЛАГЕРИ,ПАК ЛИ ЩЕ ВЗРИВЯВАТЕ ХРАМОВЕ,ЧАКАТЕ ЛИ ПАРТИЗАНИТЕ?СЕГАШНАТА ВИ ДИВЕРСИЯ СРЕЩУ ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ИЗРАЗ НА ГЕНИТИЧНО УВРЕДЕНИТЕ ВИ МОЗЪЦИ.БСП ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН!

374

Kuko

преди 13 години

Преведете си експертизата :-)Тогава коментирайте :-)Галерия продължава да манипулира, и така като гледам има защо :-)

373

Анонимен

преди 13 години

2009 година - по време на един от поредните митинги на новоизлюпената партия ГЕРБ, един *** оркестър решил да отиде да свири на проявата. Изпратили човек при Б.Борисов, Ц.Цветанов и Ц.Цачева да се разберат за парите.След 10 минути оня се връща."Ни става казаха ми щом си свирил идно времи на червенити, на нас не мой""А бе,м***ал, ти що не злъга бе""Как да злъжа, бе те същити, познават ***"

372

Медия

преди 13 години

"От вестника изпратиха до медиите експертната оценка на LIPSADON на френски език, както и представяне на лабораторията."Ден първи - нито една "медия" не е публикувала оценката...Броенето продължава...

371

Шизофреник

преди 13 години

Бойко е Бог, а Цецо е неговия пророк в консултантските услуги!

370

Мики

преди 13 години

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, че по форумите вече рядко можете да срещнете фенове на ГЕРБ ! Тези дето са гласували за комуниста Мутра сега са увесили носове и се скатават в миша дупка!Тези "масови" многоникови ГЕРБаджийски атаки по форумите, са от един/двама дежурни на смени! ХИЧ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ЧЕ НАРОДА Е СЛЯП!!!!!

369

Предсрочни избори!

преди 13 години

Предсрочни избори! Веднага !!!Всичко друго означава, че сме съгласни да ни управляват престъпници!

368

Анонимен

преди 13 години

Ако ГЕРБ не бяха авторитарна партия,щяха да свалят премиера и да си сложат нормално правителство.Сега падат всички заедно с държавата.

367

Анонимен

преди 13 години

Наистина"изглежда,че се опитва",а всъщност направо си ги пази далавераджиите

366

читател

преди 13 години

Браво бе - "акъл да крият далавери"! ББ не ми е идол, просто изглежда се опитва наистина да спре част от далаверите и да накаже част от измамниците. И колкото повече го плюят, толкова явно по-добре се справя. Щом и престъпния *** Костов се е наежил, значи ББ е на съвсем прав път.

365

Анонимен

преди 13 години

Читател,точно твоят идол ББ отказа да хвърли партйния си билет,той е кои *** е .Предишните поне имаха акъл да крият далаверите си ,на тези и за това не им стига

364

Анонимен

преди 13 години

Някой беше казал-ББ и дете да убие пред очите им,пак ще го хвалят,че е убил един бъдещ терорист.Толкова затъпял и опростял народ едва ли има.Очите им да извади,пак за тях ще грее като слънце.Срам нямате ли,всички вече ни се подиграват ,а вие вместо да си затраете,че вождът ви се е н.....л,вие даже му ръкопляскате.Родителите ви мизерстват,децата ви умират,това малко ли ви е

363

Анонимен

преди 13 години

*** от всички страни - Съединявайте се! Настана момента, когато трябва да изобличим и продажните французи, хвърлящи петна по кристално чистото житие на Вожда!