48

Аз

преди 13 години

Румънците не си ли разстреляха Чаушеску ? Като го утрепаха , тяхната ДС не се ли покри и някой видя ли я и усети ли я след това ?! Мислите ли , че тези неща се забравят ?!

47

Анонимен

преди 13 години

Ако не ме лъже паметта,2001-ва година всички признаваха,че водим на Румъния с две обиколки.Какво се случи оттогава?

46

pesho

преди 13 години

Srbijaaaa tia sa carete nikoi ne e... zivejat jako i sa po dobre 100 pati ot nas seka sabota i nedelja sam tam nema 6engen nema poboista nem a cigania i 4algia ima ro6tilj i pleskavici a vie 4ekaite 6engen i jazte 6kembe 4orba

45

бупси

преди 13 години

спред мен единствения извод от всичко това е - *** не притесняват ЕС но мутро-дс-то притеснява много.. нещат мутри, с *** ще се справят. разбираемо някак си.

44

Анонимен

преди 13 години

Сакън да не излезне някой положителен доклад, русофилските продажници веднага извадиха "записи". Не вдявате ли, че ако зад това стоят хора с честни намерения, щяха да излязат и да си защитават каузата, а не да се крият зад жълт весник. Целта е съвсем прозаична, изнервяне на властта, за да сгреши или да ги смачкат и да ги накарат да подпишат каквото им сложи на масата Путин.

43

Анонимен

преди 13 години

Ето Румъния е винаги по-напред ,те се справят добре.------------------- В Румъния НЯМА РУСОФИЛИ. Румънците си дават сметка, че само Русия има интерес от провалени балкански държави, но у нас петата колона рубладжии е с гранитни глави и никога не могат да го осъзнаят. Ей, ***, Русия вече е от другата страна на барикадата, тя има интерес да сме болни, гладни и недоволни. Не САЩ. И не ЕС. Защото с тях сме съюзници. Между нас и Русия има фронтова линия, събудете се.

42

ринго

преди 13 години

по малко да се хвалеше Бойко а да ги риташе министрите по кокалчетата да бачкат .Мамалигите се оказаха по подготвени от наште управници контрабандисти футболисти и пишман финансисти.

41

Барозу

преди 13 години

Конгратюлейшътс, Борисоф! Ела утре да ритаме футбол.

40

Анонимен

преди 13 години

политически проблеми т.е. комунистическите ни агенти които работят за Русия-френския депутат го каза.Корумпираните ни политици,мафията която управлява БГ,но EC niqma da ни помогне защото демокрацията и свалянето на комунизма се извоюва от народа,но народа е овца.Боко е комунист бре ***,правят ви на луди,подиграват ви се в очите

39

Анонимен

преди 13 години

И кой ще пусне мафиоти управляващи БГ в шенген?Българина ако е *** ES ne sa.

38

9999

преди 13 години

Ами ние сме частично и членки на ES ama vnskite ни са пълни.Ако и в шенген искат да ни пуснат частично а границите и контрабандата да ги хващаме напълно,по добре да се откажем от шенген и ЕС.Не ни пускат защото още комунижмз в БГ не е паднал (агентите) и европейците няма да отворят централния европейски компютър на мафия и корупция

37

Калин

преди 13 години

В Румъния знаят как да се разправят с комунистическите .. перверзии, Бг си остана единствената болшевишка страна в Европа.. с Такива управляващи .. премиер ..президент .. служители и представители е така.. всичките до един с марка Бекапе... обвързани в порочни схеми... и ползващи мафиотски методи.

36

Недоволен

преди 13 години

ЕС иска да се спазват определени права,ттези права не се спазват и скоро в ШЕНГЕН няма да ни приемат.Ето Румъния е винаги по-напред ,те се справят добре.В България първо има голяма корупция и тя е по големите етажи и с тези срс-та направо са ***.Нищо хубаво нямаме даже живота на Българина от година на година става по-труден ,а управниците мислят само за своите интереси и на никой не му пука за бедния човечец.България не е само СОФИЯ, огледайте се и вижте живота в провинцията,живеят в стрес.

35

Леля Плумка-гледачка

преди 13 години

Когато си оправим границите за да не влизат не само имигранти ,но и болни от шап биволи,когато намалим до минимум контрабандата през границите ни и спрем да шашваме европейците с вътрешната борба между институциите ни,можем да се надяваме за покана в Шенген

34

Аспарух

преди 13 години

Български политици, отсейте плявата от зърното и работете всички заедно за най-важните цели пред държавата! Докато се дърлите в парламента, корабът България отива на дъното!

33

Анонимен

преди 13 години

Ако продължаваме да правим и говорим глупост след глупост и от ЕС ще ни шкартират- елегантно, но решително и задълго. Или ще се държим сериозно и отговорно, с достойнство, или ще станем за смях и пример за държава-недоразумение.

32

Българин

преди 13 години

Ако управляващите ти имаха поне малко достойнство, правителството би си подало оставката още в понеделник. За нещастие има един-единствен начин Боко Кратуната и Цецо *** да бъдат свалени от власт - да вдигнем революция и да ги убием. Но понеже не сме народ, а *** и не ни стиска, ще ги търпим, озовавайки се на дъното на Европа... вече и албанците и косоварите ни се смеят сигурно...

31

Анонимен

преди 13 години

Някой да каже нещо за Румъния?

30

Анонимен

преди 13 години

Цената на тикбите в БГ се срина. Сега за да си купиш тиква, ти плащат. ПП - Чудя се само кой е виновен сега - то не беше Станишев, Президента, Трактора и т.н., сега май е ЕС

29

Анонимен

преди 13 години

Казано по-просто - де факто ни разделиха от Румъния.Щото не сме си написали домашното.По-точно Цецко не си го е написал и сега в последния момент е пуснал резултатите от "юруша" та да не утече и Шенгеня като Еврозоната. И ще натискаме, натискаме по тънката политическа струна. :)Дали един от аргументите ще е "Спортна зала ви напрайхми като слънце?" :)А Румъния като влезе си има връзката към Шенгенското пространство. Няма нужда да чакат нас само заради моста и към едничка Гърция.