6

НЕЛИ

преди 13 години

ДАНО ДОЙДЕ РЕДА ЗА ОДОБРЕНИЕ И НА МОЯ СИН,ЧАКА ВЕЧЕ 5 ГОДИНИ ЗЪ БЪБРЕК У НАС.ДАНО ПРЕЗ НОВАТА 2011 ГОДИНА ИМА КЪСМЕТ ТОЙ И ВСИЧКИ НУЖДАЕЩИ СЕ И НЕКА ДА НЕ СЕ РАБОТИ САМО ЗА ДЕЦА ДО 18 ГОДИНИ,А НАД 18 КАКВО ДА ПРАВЯТ??

5

compaq

преди 13 години

Траян Пандаров, Наташа Такова, Ботьо Зозиков, Светослав Чаначев. Секция Урология, Пирогов.

4

Анонимен

преди 13 години

Одобрени 17 и 17 не са заминали,защото Тези Лекари са некадърници искат пари."НЯМА ДОНОРИ,ТО ЗА ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ УМРЯХА 5 ЧОВЕКА ТАКА ЧЕ..." това е отговора на доц.Владов от ВМА.Той участва в съвета към Фонда за Трансплантация.Е затова не са усвоени толкова много пари и са върнати в бюджета.И тази година ще бъде същото!

3

10%

преди 13 години

Тези Лекари са Мистър Лекар 10%.Това не го пиша от злоба ,а от Призивите по Радио и телевизия за помощ на Болни хора Нуждаещи се от лечение в Чужбина.

2

Хм

преди 13 години

През 2010 г. се оказа, че фондът не е похаричл близо 10 млн. лв., които бяха върнати в общия бюджет на държавата и изхарчени за друго. Оказа се, че е пратил само 6-7 човека за лечение за ЦЯЛА ГОДИНА, а в същото време десетки хора умряха, защото не можаха да бъдат трансплантирани. Оправдаха се с безумното твърдение, че в цяла Европа донорите били намалели. Сега ръководството на фонда явно се е взело в ръце и още януари е уредило 7 човека за трансплантация. Ако продължават така този път ще помогнат на достатъчно хора. Но да не бързаме с изводите, че некадърността на управление може да се прояви още през февруари

1

Анонимен

преди 13 години

Да ги прашат!Всички нуждаещи се да пратят!Лекарите останали в родната здравна система не могат да различат здрав от болен крайник!!!