23

Петьо-Еврей

преди 13 години

Много добро предложение подържам го на 100%. трябва в най кратки срокове да започнем да работим нат това нещо.

22

гого

преди 13 години

до Любомирчо , първо искам да ти благодаря че ме наричаш Умнико и за да ти се отблагодаря аз пък ще те нарека Многознайко - естествено на когото някой много усърдно е успял да промие мозъка . Много си ми ясен след като ти защитаваш ТЕРОРИЗМА и и естествено смърта на хора които с нищо не са заслужили това -- Не Политици а Обикновени хора , смятам че ще е по добре да пишеш в Арабските форуми

21

Анонимен

преди 13 години

Абе гого умнико. Палестинците се бораят по-този начин защото само така могат да се противопоставят на еврйските крадци, откарднали държавата има убили над 500 000 и изгонили над 5 000 000.------------------- Лошите евреи са откраднали земята на палестинците, а добрите руснаци са отишли на приятелско гостуване при чеченците, пък тези лоши домакини не оценяват голямата чест и взривяват добрите русначета. Колко добри са чуждите партизани и какви гадове са нашите терористи!

20

Анонимен

преди 13 години

Тов. Путин каза, че атентата няма общо с Чечня и понеже тов. Путин не греши, значи бомбата е била "каменна". Тов. Путин има големи успехи в мирното строителство в Чечня, където с руски средства построи най-голямата джамия в Европа, за да умилостиви буйните планинци.

19

Илиян

преди 13 години

До СфСъгласен съм с всичко, което казваш, освен с разпятието. Защото сектите не водят до нищо добро. Иначе е истина - хората строят, мамуняците - рушат.

18

Любомирчо

преди 13 години

Абе гого умнико. Палестинците се бораят по-този начин защото само така могат да се противопоставят на еврйските крадци, откарднали държавата има убили над 500 000 и изгонили над 5 000 000. Понеже заговори за тероризъм много преди палестинците да почнат да правят това евреите са го практикували. Ами бомбените атентати срещу англичаните селд ВСВ.Ами терористичните Групи. Бен Гурион си е бил чист терорист ама после става ръководител на Израел

17

KALT

преди 13 години

До аз. Само гледай да не ти приложат от техните камъни. Радиоактивна пустиня и скорпион оцелял от радиацията, група муджахидини изпълзяли от укритието и питащи кво правим сега.

16

Килъра

преди 13 години

ФСБ да почне поголвна сеч над тези изверги

15

do 15

преди 13 години

Tova sa mitove ot vremeto na studenata voina, Rusnicate sa pylni vyzduhari

14

KALT

преди 13 години

Не са ти виновни с нищо нещастните пингвини в Антарктида, че да им доставиш това на човките.

13

аз

преди 13 години

Руснаците уж имали най великата техника оръжия и нация пък с камъни взеха да ги убиват.

12

men

преди 13 години

Всичко е политика за да може да си продават оръжията с изкуствено създавани войни... и виртуални терористи като Усама Бин Ладен... с тези модерни технологии никой неможе да ме убеди че немогат да го намерят и заловят ... от сателитите може да се види човек под земята на няколко километра....смешно е че само симулират, а грешното е че загиват много невиини жертви в името на печалбите им от оръжие ( тук става дума за милиарди какво са няколкоси 30-40 човешки живота) в името на тази кауза ...

11

KALT

преди 13 години

До 11 колко десетки процента точно? Ислямски групировки храни САЩ, ако не се лъжа де. И наркокартели, пак ако не се лъжа.

10

сф

преди 13 години

Разпятие за ислямистите му е майката. Хората строят а маймуните разтурят. Да се депортира целия ислямски сват на Антарктида и да си живуркат там в 13 век.

9

mmm

преди 13 години

Другарят милиционер Путин беше предложил Русия да стане член на организацията "Ислямска конференция". След това посрещна в Москва делегация на Хамаз, а в руската армия няколко десетки процента от служещите в армията са мюсюлмани. Закономерно събира трупове сега. Русия дълго време хранеше Хамаз и какви ли не ислямски ***. И сега усеща "благодарността" на исляма. За жалост го усещат обикновените граждани, а не виновните управляващи.

8

Егати

преди 13 години

Това е ГРЕШНА информация, опровергана от официалните власти, не е такава бомбата. Като ползвате БЛОГ-ове за източници, се излагате ... новинари ....

7

гого

преди 13 години

Много ясно че ще има почерка на палестинските терористи , те са майсторите на тероризма и други подобни идиотщини и извратености на терора . Защото това е едно племе което се занимава изключително с терор , като се започне от децата ( с хвърлянето на камъни и други подобни ) и се стигне до управляващите ги . Слава на господа че там е Израел и ги обуздава и спира , иначе представете си я тази *** как действа из Европа и Света . С две думи смърт на тероризма независимо от кого .

6

Петьо-Еврей

преди 13 години

Защото Русия се оправлява от неколко богати хора а те получават много пари от каспииската нефт. там има още и распределяне на свърх влияние и някои други работи но оснавното е парите. ако питаш руснаците то утре няма да остане нито една кавкаска *** в Русия. обаче за съжаление населението в Русия никой ни го пита за нищо даже ако се отнася за собственият ти живот. е това е истината приятели((((

5

Ivan

преди 13 години

Dyrjavi kato Pakistan, kydeto se priemat zakoni 4e ako obidi6 tehnie pedofilski prorok Mohamed, te 4aka smyrt, zaslujavat samo edno: Iztrivane ot kartata na planetata s lazer ili vodorodna bomba

4

Петьо-Еврей

преди 13 години

Това нее истина бомбата нее била каменна това го казаха докторите от болниците които лекуват ранените. това са лъжни слухове които ги пуска правителството за да отвлече вниманието на хората. няма никакви араби нито палестинци в Русия. това сие чисто кавказка работа най вероятно чеченска. обаче правителството не иска повече проблеми и протести и. ащото ако кажат открито истината то пак ще почнат анти кавказки митинги попоища и така нататак.