24

Анонимен

преди 13 години

РЗС има твърдо и категорично намерение да покаже истинския образ на мутрокомунистическата групировка ГЕРБ и на тартора й Бойко Борисов, се казва в изявление на РЗС. Този футболист, джудист, охранител, доктор на пожарникарските науки, мафиот, необразован *** още ли не си е подал оставката - след всичко, което излезе за него. "Онзи КЪДЕТО рита с мен..." Той не прави разлика между който и където! Всяко негово изречение е белег за най-ниско ниво на култура. Най-долният уличен жаргон е неговата естествена среда. Нека се махне от политиката и от управлението на една държава, в която може би има и образовани хора!

23

Анонимен

преди 13 години

номер 11. Така е с тия *** (внуци, синове) тръгват по лош път.Дядо ми е бил нацист. Аз все още съм в Бг. Некрада и не лъжа и т.н. ....Кой от какво тесто е замесен ...Това е!

22

BG

преди 13 години

Какво ли не правят предателите български !? Малко му са две години за оскверняване на детето от една страна и името българин от друга...

21

stranno

преди 13 години

Не е толкова лесно един чужденец- младеж, да вземе самоличност на умряло дете.Представете си тук един кестеняв или рус сириец да го открият, че 15 години е живял като Иван Петров, починал.Може ли този човек САМ да си осигури документи и "легенда"????И хубава работа?Има служби, които знаят колко е трудно това.Явно момчето не е случайно.Жалко, ако са го готвили за "Щирлиц".

20

щирлиц

преди 13 години

Роден в СССР , комунистическо семейство , възползвали са се от добрината и наивността на американците и са втъкнали отрочето си на капиталистическа хранилка ... и при първа възможност - различна самоличност и американска държавна служба - що ли ми прилича на ДС / КГБ история...Анка Чапман ... и други ...

19

.!.

преди 13 години

Да бе замислих се , сигурно се е подхлъзнал и е забравил кой е и е намерил картата на умряло дете до себе си. Изказването ми е най-малко брутално , то отразява , това което мисля , айде да не си казваме какво и как да мислим и дали да го казваме както в доброто старо време, когато бащите на такива като тоя учеха хората , че на запад живее самия дявол , а пратиха лъжливите си синчета все на запад. Ти си пийни хапченцата ... и не хапи чашата.

18

kotarak

преди 13 години

До 17 .!. ---> Пи ли си днес хапчетата? Тоя незнам дали е *** ама като чета написаното от теб ти със сигурно си.Аман от такива като теб които започват веднага да плюят всичко. Не се ли замисли дали не е имало други обстоятелства или някой не го е поставил в това положение. Никой не споменава тук мотивите и причините а само последствията. Нямаш право на такова оплюване и брутално изказване.

17

.!.

преди 13 години

Тоя *** е много далече от Франк Абагнеил Джуниър , героя на Ди Каприо в Хвани ме ако можеш. Този е глезено комунистическо синче , решило че може да надхитри някой и май му е вързало донякъде , но не е там работата , пращат те в Америка , приема те американско семейство ,имаш шанс да се изучиш там и да работиш нещо нормално , *** не синковеца трябва да мизерства и забележете ЩО ЗА НЕБЛАГОДАРНО *** ? Да не каже на собствените си родители къде е , а ония хора да го търсят с детектив.

16

ЛИЛИ

преди 13 години

ЕТО ТОВА ОЗНАЧАВА ДА ИМА ЗАКОНИ И ДА СЕ СПАЗВАТ В ДАДЕНА ДЪРЖАВА !!! ТУК КРАДАТ САМОЛИЧНОСТ / ЛИЧНИ ДАННИ / И НИЩО КАТО НАКАЗАНИЕ - *** НЕГРАМОТНИ СТАНАХА ДЛЪЖНИЦИ С МИЛИОНИ ОТ ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА ТЯХНО ИМЕ ИЗТОЧЕНИ КРЕДИТИ НА ФИРМИ. В АМЕРИКА ПРОСПЕРИРАШ АКО СПАЗВАШ ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ.......ИНАЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ СЛИВА Е НЕИЗБЕЖЕН КАКТО И ЗАТВОРА,А СЛЕД ТОВА СИ ВЪН ИЛИ В КАЛТА - НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА КАТО РАБОТНИК ЗАЩОТО ПРАВЯТ СПРАВКИ ЗА МИНАЛОТО ТИ !!!!!

15

Анонимен

преди 13 години

Напомня ми филма "Стъклен дом".

14

Анонимен

преди 13 години

Защо комунистическите издънки родени в СССР драпат към САЩ, а не към родината си?

13

Анонимен

преди 13 години

Баща му Динчо Кръстев е математик и директор на централната библиотека към БАН. Майка му - Краси Байчинска, е един от известните изследователи на Юнг в Източна Европа.Дядото на Дойчин се бил срещу нацистите, подчертават американските медии.

12

Анонимен

преди 13 години

Може би му е писнало от известни семейства и е желал да има обикновен живот.

11

Анонимен

преди 13 години

Дядото на Дойчин е бил генерал и антифашист. Баща му е уважаван математик и директор на централната библиотека на БАН, според орегонското издание. Майка му е един от известните последователи на Юнг в Източна Европа.

10

Анонимен

преди 13 години

Имаше специална политика на САЩ ,при която се отказваха на визи на обикновени граждани и се приемаха с отворени обятия бандити, мутри, мултаци ,комунисти , десари и ченгета. Таже в случайната лотария Зелена карта едно цяло село с помаци спечели зелени карти......

9

kaprio

преди 13 години

Хвани ме, ако можеш ...

8

Анонимен

преди 13 години

В САЩ Е ПЪЛНО С БЪЛГАРСКИ МУТРИ,КОМУНИСТИ И ***.САЩ Е ГЕТОТО КЪДЕТО СЕ ГОВОРИ ЗА ЗАКОНИ ,А В СЪЩОТО ВРЕМЕ Е РАИСКИ ОАЗИС ЗА МУТРИ,БАНДИТИ,МАФИОТИ , КОИТО ЖИВЕЯТ ТАМ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ДОРИ СА И БИЗНЕСМЕНИ.

7

Анонимен

преди 13 години

И кое е това известно българско семейство Кръстеви?

6

kiri

преди 13 години

A az si misleh, `e tova e Kamen Kasabov

5

Анонимен

преди 13 години

А вие знаете ли че има някой който вярва че е тато?