15

Атила Български

преди 13 години

До цялата гнусна еврейска и поюдейчила се малограмотна ужевропейска пасмина, по- конкретно до еврейската мутра с раздвоения език с гадното име- уилър и номер- 12, който хвърля змийска отрова срещу БЪЛГАРИЯ, до т. нар " европеец" с номер- 8, до махащия за привет от лондон с номер- 7 въпрос с понижена трудност към всички вас- как се казва женската на плъха?

14

Елена

преди 13 години

Ха-ха! Веселяшка статия! :)

13

London

преди 13 години

Idiots !!!!

12

George Wheeler

преди 13 години

По тази логика в България изобщо не трябва да има мишки - корабът отдавна е потънал!

11

Анонимен

преди 13 години

Я! Сергей Станишев се преместил на Даунинг Стрийт 10?

10

Въййй

преди 13 години

А нали знаити ко'стаа когато изпълзят плъховете? Корабът потъва :D

9

на 21 години до атил

преди 13 години

всеки със средно обазование и никакви умения ще каже че е гадна ... типичен българин прос и разбира от всичко и аз може да съм прос но поне не казвам на бялото черно

8

Европа

преди 13 години

Това селянче атила сто процента има горчив опит от Великобритания. Напълни набързо форумът с глупости под различни никове. Пазете се от псевдо патриоти, те са жертва на прекомерна чалга и лекарство за тях няма.

7

Привет от Лондон

преди 13 години

Ето че и истинските плъхове изпълзяха. Разликата е че те са алкохолизирани,чалгаризирани вонящи селски плъхове. Предпочитам тези тук в Лондон.

6

ходил бродил

преди 13 години

абе то целия препикан остров го пиши бегал,само студ,мъгли,плъхове и гарги,хора няма,ония там са подобия на човеци,по близки са до плъховете,не се къпят и само пият и се дрогират,не им се работи иначе претенциите големи,жените им и те дебели и некъпани,половината мъже гейзери,пълно с пакистанци и всякаква друга ***,дъжд през цялата година,абе мани мани

5

Атила Български

преди 13 години

Англия ли, че това не беше ли кралството на плъховете??? По- гадна държава от Англия и т. нар. Великобритания няма!!!

4

do 3

преди 13 години

И аз мислех като теб ... че БГ е най-лошото място на света, но след като пътувах доста се убедин, че БГ е цвете.Съвет към теб - излез за малко навън и тогава коментирай пак. Най-лесно е да критикуваш от собствения си хол на диванчето.

3

11

преди 13 години

Ком. 1 "Мрачно, студено, гадно и тъжно място" - реших, че говориш за София. Ком. 2 "По-големи плъхове от английските политици няма" - Има, имаа...Вие и двамата бъркате Англия с България :))

2

Атила Български

преди 13 години

Всяко живо същество се стреми да се събере със себеподобни. По- големи плъхове от английските политици няма!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Лондон е доста мрачно, студено и гадно място ... тъжно място бих казал ...не ходете там освен по работа. Това важи за цяла Англия.