55

magdalena

преди 13 години

te znayat li kak se darji motika.Nai-dobre e da gi napravat na sapun

54

Анонимен

преди 13 години

Проблемът според мен, че никоя нормална майна не би си пуснала детето в автобус с 20 ***. Много е деликатна работата

53

мариаян

преди 13 години

тия тъпани не разбраха и да я оправят тая съд.***.система.

52

мариаян

преди 13 години

тия тъпани упр.не разбраха ли че всичко идва от съдебната система.или така им изнася.

51

Знаем кой се жалва

преди 13 години

Обикновено са оплакват ромите. Липсата на срам и изключителната наглост изглежда са тяхна важна етнопсихична черта. Все някой нещо им дължи! Те обаче не дължат нищо никому, не носят отговорност за нищо и все трябва да са обезщетявани за нещо си!Предлагам: На всеки ром да се зачисли по една стабилна мотика - за да си изкарва сам хляба и да няма време да се чуди по какъв начин още не е успял да изкрънка пари наготово!

50

Българин

преди 13 години

И стига с тия македонци. Очевидно е, че всеки, роден в пиринският район е македонец, роденият в Северна България е мизиец, в Южна - тракиец и т.н.Македония е само географско понятие, смешно е да се твърди, че имало такъв народ.

49

Българин

преди 13 години

Само 81 присъди - това е защото сме свикнали да търпим и да не си търсим правата. Реално всеки Българин например под една или друга форма страда от расова дискриминация в собствената си страна, в полза на хъхрещите *** ***.Например софийска община осигурява безплатен училищен транспорт, но САМО са *** чаавета !!! ВСЕКИ родител на бяло дете има пълното право и основание да съди *** фъндъкова и цялата община за расова дискриминация - защо търпим и си мълчим ?!?

48

Анонимен

преди 13 години

Може би трябва глобите или част от тях да се удържат от институцията, заради пропуските на която България е глобена. Тогава бързо бързо ще се променят нещата.

47

Баба Яга

преди 13 години

Ето....пак констатации! Искаме вече крути мерки! Щом съдът в Страсбург осъжда държавата ни заради съдийски грешки / а това са съдии на последна инстанция/,тогава ДА ГИ УВОЛНЯВАТ ВЕДНАГА И ДИСЦИПЛИНАРНО! И да направят член в кодекса на труда специално за такъв тип професии - поради НЕКАДЪРНОСТ ИЛИ КОРУМПИРАНОСТ.Тогава да ги видим продажните съдии дали ще си плюят на професията и няма ли да влязат в крак за отрицателно време.Ще ги е страх даже и да сънуват финикийските знаци.

46

Анонимен

преди 13 години

..i protiv upravlenieto na Stanishev !!

45

Анонимен

преди 13 години

Tova sa balgarski dela zavedeni v Strasburg po vremeto na Stanishev....

44

41

преди 13 години

Ако си обърнал внимание повечето присъди са точно за полицейщина.

43

...

преди 13 години

Ми така е след като все едно НЯМАМЕ СОБСТВЕН СЪД и след като цялото ни законодателство не е за да помага а за да пречи, какво да се очаква!?

42

Безработен Българин

преди 13 години

Мисля като събера отнякъде пари да съдя държавата, затова че *** получават помощи, а аз не.

41

ААА

преди 13 години

Крайно време е македонците да получат правата си, все пак 21 век е.

40

сдг

преди 13 години

"Страсбургският съд не е гледал през годината нито едно българско дело за нарушаване на правото на свобода на изразяване, свободата на мисленето, на събирането и демонстрациите или пък заради нарушаване на религиозни права".Обърнете внимание НА НАЙ ВАЖНИТЕ НА ВАЖНИТЕ НЕЩА.А после разправят че в България било ПОЛИЦЕЙЩИНА,НАКОЙ ТРЯБВА ДА ИМ ЗАТВОРИ УСТАТА НА ОПОЗИЦИЯТА И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ С ТОЗИ ДОКЛАД.

39

Анонимен

преди 13 години

DA VI E ZIVA I ZDRAVA SADEBNATA SISTEMA OSTE PARI IM DAITE DA VI PRAVIAT NA MAIMUNI I DA SI PLASTATE

38

Анонимен

преди 13 години

До 31: Ми марш в македония бе? Що дириш тука?

37

ей,

преди 13 години

Дания има над * 100 г * / подчертано/ - законодателатво и ОПИТ. Нашето законодателаство е ВСЕ ОЩЕ модел "сърп и чук" и законите ни са нещо като " Фъррррр, баба Яга с метлата ". Ние може да се сравняваме с Италия... но с Дания моля ви се !!!

36

Анонимен

преди 13 години

Вземете ни отпуските и аз ще ви потърся от Стразбург. Тия пари съм си ги изработил ае ша ва