236

ано

преди 9 години

На фонът на случващото се с българите в Македония такива изказвания са меко казано,нахални!Сърбоманите тук имат своя организация и два вестника от началото на Преходът,българите в БЮРМ-от това на новото хилядолетие и само един вестник от 2011 година!Официалната цифра за бюрмовците е призната международно,сърбоманската за хората с българско самосъзнание там е занижена с десетки пъти!Няма известни случаи на репресии над хора с "македонско" самосъзнание,докато да признаеш че си българин в БЮРМ е!

235

ано

преди 9 години

***,либерасти мръсни ,долни!Който се срамува че е Българин,да се маха от Бългалия!

234

Живко Войников

преди 12 години

Днес в България е модерно да си предател и родоотстъпник. Въпросната статия на лицето К.Кънев го доказва. В България македонци няма и никога не е имало, няма и сега, няма да има и за в бъдеще, няма такава нация нито такъв народ. Има българи в окупираната от Сърбия през 1913-18 г. Македония, на които черз издевателства и геноцид им беше наложено чуждо небългарско "македонско" съзнание! Българският Хелзински комитет, отдавна е доказал че работи срещу България и българската нация.

233

Пътник

преди 13 години

Четейки коментарите тук, всеки безпристрастен читател ще се убеди на какви издевателства са подложени македонците в България, ще се убеди, че констатацията на председателя на БХК е повече от справедлива. Как живеете с толкова злоба в сърцата си и на какво ще научите децата си?Не им завиждам. Жална й майка и на България с такива патриоти...

232

Васил

преди 13 години

Този *** трябва да бъде разстрелян моментално като куче без майка и погребан в необозначен гроб и това е най-лекият вариант като за пред хора лично аз бих си напълнил луканки в червата му докато е още жив да *** мама му предателска *** да *** и на всички подръжници на матриахата ще ви уринирам в трахеите някой ден

231

Анонимен

преди 13 години

Така да си говорят колкото си искат че са македонци. Но ако споделиш че си македонец взимаш си нещата и марш у македония. А не аз съм македонец докато не дойде вереме да се вади български паспорт за да пълзят из ЕС. Нали братя войводи? Македонци сте докато не дойде време да тръгнете на гурбет из ЕС тогава всичките ставате българи? Големи войводи

230

До 237

преди 13 години

"фалшива държава" на 1300 години ???? :))))))))) Я влез в тубата и потърси клипа македонизъм . wmv........ По много интересни учебници учат децата в МК :)))))

229

XXX

преди 13 години

Колко голяма *** трябва да си за да признаваш съществуването на ИЗКУСТЕВНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА И НАЦИЯ, КОЯТО СЕ ОПИТВА ДА СИ ПРИСВОИ И ДА ОТКРАДНЕ ИСТОРИЯТА НА СОБСТВЕНИЯ ТИ НАРОД?! Да не говорим, македонците как репресират всеки, които се нарече българин в измислената им "държава". Кънев, ти какъв си ***!Македония е БЪЛГАРСКА!

228

Кубер

преди 13 години

А ти ми дай доказателство за македонска нация и език, "професоре"!

227

Анонимен

преди 13 години

Gorkite hora. ... kakvi makedonci kakvi 5 leva? Lo6o e kogato 4ovek zagubi svoqta identi4nost ... mnogo lo6o :(

226

Кала

преди 13 години

Колкото и да злобеете и обиждате, историческата истина не може да бъде променена няма никакви исторически доказателства, че през V век българи са дошли в Керамисийското (Прилепското) поле. Никъде в Чудесата на св. Димитър Солунски, единствения исторически извор, в който се споменава за Кубер, няма дори намек, че Кубер е бил българин, кутригур или оногур. Останалото са измислици на българските историци.Ето защо за пореден път отправям призив към Божидар Димитров, Иван Кочев, Пламен Павлов, Петър Добрев, Живко Войников, Иван Танев, Велизар Енчев, Никола Григоров, и пр., и пр. "професори, доценти и учени", журналисти, шоумени, към учените от института по история към БАН, към самодейните историци от тъй наречения Македонски научен институт, към Иван Микулчик, Младен Сърбиновски и сдружението РАДКО от Македония, както и към всички участници във форума:ПОСОЧЕТЕ ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ ИЗВОР, КОЙТО ДА СЪОБЩАВА, ЧЕ КУБЕР Е БЪЛГАРИН!

225

BG_1

преди 13 години

БОЙКО ДА РАЗПОРЕДИ НА СЛУЖБИТЕ ДА МУ ПРОВЕРЯТ БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ТОЯ 100 % СА НАБЪБНАЛИ

224

az

преди 13 години

Kunev 2 miliona da spechelish i vsichkite za lekarstva da gi dadesh tvoita mama

223

ОХРИД

преди 13 години

Kakwa репресия какви 5лева. Лудите се разхождат свободно по улиците, даже пресконференций дават като гледам. Македонец е равно на Българин. Също както Тракиец или Мизиец. Във БЮРМ където и да копнеш земята, излизат следи на Куберовите Българи. Сигурен съм, че това не го пише в техните учебници и в това е проблема. Истината се крие, че сме един народ. Кан Кубер и Кан Аспарух са синове на Кан Кубра това, за тези които не знаят, като този от снимката К.К.

222

Пирин

преди 13 години

Напълно вярно. Потвърдено с петте присъди на съда в Страсбург срещу България. Преди няколко месеца и еврокомисаря за човешките права отново нахули България. Тая фалшив държава трябва да се закрие и Пиринско да се обедини с останалата Македония.

221

До 235

преди 13 години

Гоце Делчев в писмо до Никола малешевски - "Па що да парвим като си сме българи и всички страдаме от една обща болест. "А за "народа на македония и одринско" нещо да кажеш ? Коя е тая одринска нация дето ВМРО се бие и за нея?

220

!!!

преди 13 години

В писмо до Никола Малешевски от 22.V.1897 година Гоце Делчев с болка и възмущение споделя: Надали има народ, който толкова много да е търпел от своите синове ***, колкото македонския!...Пък вие пак си твърдете, че македонският народ бил рожба на Коментерна. Никой не е в състояние да създаде един народ, ако той не съществува.А ето какво пише Гоце за братята българи в същото писмо: ...българските партизанства са такива, че човек отвращава се и от честните елементи, и от привържен[и]ци на правителството, и [от] самото правителство.

219

Ибрахим

преди 13 години

Тоя изменник какво го кара да мисли, че преди 60 години когато са били преброени 187 000 македонеца, преброяването е било по-честно? Значи според светлия ум на тоя плъх отгоре, Сталин и местния му сатрап: Вълко Червенков, са били най-големите радетели за демокрация и са направили най-честно преброяване? Ей заради такива предатели като тоя червей отгоре сме били 500 години под турско! Що народ измря заради тая македония, що хора пребиха... и тоя *** продължава делото на враговете ни!

218

Анонимен

преди 13 години

Абе оставете ги хората сами да си решават съдбините си и националното си самосъзнание. На нас българите някой да ви натяква постоянно, че сме откраднали името си от азиатски народ? Щом искаме да се самоназоваваме българи !!!

217

Анонимен

преди 13 години

A хубаво ни беше както си бяхме към Хитлер, просто да го бяхме помолили да ни прочисти от *** проказа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!