81

Анонимен

преди 13 години

Костов е велик!

80

Анонимен

преди 13 години

Станишев премахна държавния резерв на зърно?

79

Анонимен

преди 13 години

трябва да се възстанови държавният резерв за зърно

78

Анонимен

преди 13 години

Браво на Костов!

77

Анонимен

преди 13 години

Костов ми е най-отвратителния политик. Но в случая е прав. Спрете да мислите, че дясната политика изключва всякакви мерки за стабилизация на икономиката. Модерното дясно по света не е това, което се нарича пазарен фундаментализъм и доведе до световната криза. Това дясно, фундаменталистичното се подкрепя само от спекулативния капитал, който не създава работни места, не прави бизнес, а само сделки, като Сорос. И именно този капитал доведе до кризата. Само простаци вече са фундаменталисти.

76

Анонимен

преди 13 години

това е поредното двуличие на Костов спрямо правителството. Ако му се вържат на блъфа и вземат зърно, той години наред ще тръби, че е спасил България от нова зърнена криза. Ако не му се хванат на номера, около един-два месеца, докато се стабилизира пазарът ще вие че иде зърнена криза. То бива егоизъм, бива, ам чак дотам не.

75

Фyyyyyy

преди 13 години

Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София

74

Анонимен

преди 13 години

дАВАЙЙЙЙ ИВАНЕЕЕ МАХАЙЙЙ БОЙКОООО

73

р

преди 13 години

Слагай си чалмата и се хващай за палците тогава

72

r

преди 13 години

откъдето са минали ***, за крадене не остава. като *** са.

71

r

преди 13 години

А Виденов какъв е. И един въпрос. Гледам, много ги разбираш нещата. Та въпроса е, защо съборихме правителството на Виденов и избрахме Костов. ??????????????И не е зле да си пуснеш малко записи от парламента от правителството на Виденов. Най- ме кефеше кога точно Костов вземеше думата . а ти сигурно тогава си позеленявал. И още те държи, щом плюваш човека, който ни спаси.

70

блонди

преди 13 години

Много злоба и малко мозък! Вишински

69

баба ВУНА

преди 13 години

Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !

68

МЕГИ

преди 13 години

Неслучайно Костов е известен с прозвището - командирът! Той знае как се командва експертно държава в криза,без да посяга на демокрацията. Затова е черен дявол както за червените ***, така и за сегашната некадърна милиционерска власт!Това, че някой политик има 2% подкрепа не означава, че не е прав.Нагледахме се на такива с подкрепа по 70-80%. Направо я втасахме с тях - крадливият цар, Гоце Путинодоносников и сега Св.Батман Банкянски

67

Анонимен

преди 13 години

Братя Православни Християни ,не вярвайте на телевизия и други медии(Папата е мислел,че ще оглави религията на "новия световен ред"),която е ГЕНОЦИД НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,

66

Рот фронт

преди 13 години

До-селянинАбе ти виждал ли си комунист да осъди друг комунист?Тя партията когато греши пак е права.

65

до 62 - Костов мълча

преди 13 години

...защото тъпия БГ народ реши да гласува доверие на един цар, който нямал претенции към държавата и я *** 8 години съвместно с други добре известни лица.Идваш на власт 1997(аз още помня как майка ми и баща ми нямаха пари, за да ми купят обувки и не ходих на училлище) , успяваш да стабилизираш държавата и получаваш големия среден на изборите, понеже за 800 дни некъв ти обещава да те оправи. Какво да кажеш.

64

ПРОСТО Е....

преди 13 години

ОТ АСОЦИАЦИЯТА НА ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, СА РЕШИЛИ ДА ВДИГНАТ ПЕЧАЛБИТЕ ---И ДА УДАРЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, ......ВЪПРЕКИ ИЗЛИШЪЦИТЕ НА ЗЪРНО!ТИПИЧНА ПОЛИТИКА НА ---МОНОПОЛИСТИТЕ ОТ БРАНША!!ЕТО ЗАЩО Е НЕОБХОДИМ-----ДРЕБНИЯ ,ПРОИЗВОДИТЕЛ!

63

dido

преди 13 години

gluposti kadesa tiq desni ako doidat neka mi gi pokajat ,4erveni bokluci

62

Анонимен

преди 13 години

Евреите са братя по кръв с мюсюлманите от Палестина,истинските виновници за катаклизмите по света са "евреите -ешкенази(не истински,от земята Палестина),а хазарско племе,приело Юдеизма като религия,те са със дългите носове,да сте видели арабин или евреин от Палестина с дълъг нос?.......искат да наложат нов световен ред и да ни управляват,да потопят всичко в кръв,докато населението на земята не стане 2 МИЛИАРДА!!!!!,обаче не са познали-БЪЛГАРИНА и православието са по силни,заедно с Русия!!!!!