45

bg

преди 13 години

NAI DOBRE ZA NEGO E OBRATNO V PANDIZA

44

bg

преди 13 години

nemu trjbva zaplata Toi e dostata4no OTKRADNAL SMRADLIV FESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Mery

преди 13 години

Вие обърнали ли сте внимание какво си говорят съдиите преди произнасяне на присъдата,когато си заслонват лицата с НК: -Колко плати? -5 хил.лв; -Малко са.10 години затвор; - Може да плати още 10 хил; - 5 години затвор! ; -Ще го накараме да плати 30 хил.! - Добре. Значи е невинен!

42

Точно така

преди 13 години

Трябва цял месец, да може да има време да се договорят колко ще плати Ахмед Доган за една или друга присъда- пълно оневиняване и чист като сълза, пострадал от Цв. Цветанов и лошото правителство на ГЕРБ. 1.5 мил. лв.- прокуратурата не е подготвила ясни доказателства 1 мил. лв.- има конфликт на интереси, но не може да бъде осъден по този казус 500 хил.- до 2 г. условно -- 250 хил.- 4 г. затвор - Доган не ще да плаща -- този последния сценарии не е вероятен тъй като Милен Велчев ще плати

41

Анонимен

преди 13 години

ДОБРИ СА СИ НЕМЦИТЕ.....ТЕ СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА ......А НИЕ В ..."***"!като в оня виц:Стара ***-бивш партизанин отишъл на Слънчев бряг, да се разходи по времето на Бай Тошо!Върнал се на село, и го питат,приятели:-Кажи наборе ,как е на Слънчев Бряг...?Старата *** , мисли дълго ....па им отговаря:--Като едно време ....преди 9.09.44Г.,бе....нема разлика!!!!-Защо бе, наборе ...?-питат го.-Ами кво да ти кажем.....Германците са пак по хотелите ---а ние... у шумата...!КОМАЙ , ПАК НЕМА РАЗЛИКА ....!!!

40

Червената помия

преди 13 години

44,Не бъди толкова сигурен, всички *** в едно гърненце, както каза преди време някой тук във форума.Ако е така, както казваш, от 89-та до сега, при всяка смяна на властта щяха да висят обесени пред народното събрание по стълбовете, но-уви!

39

BAC

преди 13 години

АТАКА- 1 ! ВОЛЕН-ПРЕЗИДЕНТ! ATAKA+ГЕРБ Пожарникар Бойко Борисов / ***, СИК Участвал е във корупциони схеми.Участвал е във Мутренски бригади.Не само, че ще гласувам за БСП, но смятам да стана и техен член, въпреки, че никога досега не съм им симпатизирал.ГЕРБ така ме отвратиха, че предпочитам БСП да ни управляват.Станишев е интелигентен и благороден човек. Въпреки, че Борисов постоянно го плюеше и се оправдаваше с него, Станишев се държи коректно.Крадял бил ... Точно Станишев едва ли е от най-големите крадци ! А, днешните са чисти като кристал сигурно ... :)

38

Анонимен

преди 13 години

Брей какво страшно престъпление е извършил-казал на предизборния митинг в Кочан ,че разпределя баницата.Естествено ,че който управлява той разпределя.Сега бате ви Бойко какво ви говори всеки ден-аз строя магистрали ,аз правя спортна зала,аз пратих самолета и т.н все АЗ.Само да вметна ,че ако не бяха пуснали въпросното изказване на Доган сега ГЕРБ щеше да има не повече от 80 депутата и Бойко щеше да е коалиция със Станишев и ДПС

37

АНОНИМЕН

преди 13 години

България - принос към моралния разпад на Европа. От присъединяването на България към ЕС изминаха 4 години. Дали през този период българите станаха по-европейци? И какво значение има моралът за европейския статут на един човек или една цяла страна, пита Еми Барух.И още: какво съобщава страната за себе си в така нареченото европейско семейство: относно обществения морал, правосъдната система, корупцията и мафиотските структури

36

Василев

преди 13 години

Скоро Гоце и Доган ще бъдат съкилийници!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

35

Ахмед Доган

преди 13 години

Ако ме признаят за виновен ще ме глобят с невероятната сума от 3000 (ТРИ ХИЛЯДИ) лева. От къде ще ги взема ...

34

Чингиз хан

преди 13 години

Висшият Амнистиращ Съд (ВАС) ще оправдае Доган, защото парадигмата на съдийското съсловие в българия е "да оставим баровците на мира, те си плащат", да съдим честно и справедливо само кокошкарите и декласираните елементи от обществото на привилегированите касти в България.

33

Боб

преди 13 години

Тъй като Доган не им е правил консултация, значи парите са дадени като подкуп което е подсъдимо. Или просто са му подарили 2кк за дето ги е развел?

32

Продажници

преди 13 години

Българите са продажно и робско племе. Затова Доган ще ни разиграва още 20 години и ще си прави бизнеса за сметка на всички български турци и на всички турски българи.

31

АНОНИМЕН

преди 13 години

ПОВТАРЯМ: Това е "най-великия" политик - милиардер на всички времена в историята на българия. Това е "най-великия" философ на всички времена в историята на философията надминал дори Платон, Диоген, Цицерон,Сенека, Джон Лок и др. Дори и най-големия му враг от Атака Волен-долен публично го защити и призна като най-достойния лидер на "съвременна" българия ! Той е за разстрел, а не за съд защото ще се измъкне под чадъра на управляващите !

30

Анонимен

преди 13 години

Получих "Дежа Вю".. Съдят Доган за конфликт на интереси, не може да бъд.

29

Келешчо

преди 13 години

Проблемът на Доган не е ВАС. Истинският проблем на този *** е Касим Дал, който го обвини публично в предателство, мошеничество и в още какво ли не. Истинският съд за Доган ще е онзи, в който всички български турци ще бъдат съдебни заседатели и който ще го изхвърли от политическия живот на ДПС.

28

АНОНИМЕН

преди 13 години

Това е най-великия политик - милиардер на всички времена в историята на българия. Това е най-великия философ на всички времена в историята на философията надминал дори Платон, Диоген, Цицерон,Сенека, Джон Лок и др. Дори и най-големия му враг от Атака Волен-долен публично го защити и призна като най-достойния лидер на "съвременна" българия !

27

ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ЛИ

преди 13 години

Някой да е виждал Доган в близките години,по медии или на живо.Той е като Дух от миналото.Съмнявам се да е жив или да се намира в България.

26

Ганчев

преди 13 години

Има една поговорка,-" Пази ме Боже от приятелите,- от неприятелите сам се пазя!"В този аспект на нещата, най- вредни за държавата са Доган и Костов,- първият да привлече гласовете на турците, вторият,- да разбие СДС!