22

Владо

преди 13 години

В европейската история албанците имат най-голямо влияние, в сравнение със всички други балкански народи. Именно те по времето на Скендербег спират вълната на османското нашествие и победата на християнския свят при Виена до голяма степен идва заради изтощението на османската военна машина в албанската кампания. Не случайно наричат Скендербег спасителят на Европа.По отношение на културата - те имат Кадаре, писател и нобелист, с какъвто ние не можем да се похвалим.

21

pissed off

преди 13 години

тия два символа трябва да се включат в учебниците по геноцид.

20

musaria

преди 13 години

polumeseca dobre no krista za kakvo

19

ДА

преди 13 години

АМА МНОГО БОИ СА ЯЛИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ВОИСКА И ДА СИ НАТИСКАТ ПАРЦАЛИТЕ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА Е ДОБЪР ,НО ЗА БЪЛГАРИЯ ,ЗА РОД И РОДИНА Е ГОТОВ НА ВСИЧКО,МНОГО ВОИСКИ СА БЯГАЛИ В СВИНСКИ ТРЪС,ДАНО НЕ СЕ НАЛОЖИ АЛБАНЦИТЕ ДА ВКЛюЧАТ НА ПЕТА ДИРЕКТНА С ЛОША ,*** ГАЗ,ТАКА ЧЕ ПЕТИТЕ ИМ ДА СЕ УДРЯТ В МИРИЗЛИВИТЕ ИМ ***.

18

mailman

преди 13 години

толкова ли ти е мизерна вярата, че се нуждаеш от символ, за да ти я напомня? всичката ***, наричаща себе си "вярващи" християни или мюсюлмюни, сте един дол дренки. вярата не иска символи нито поклонение, а само живот угоден на Бог и на човека - нещо, което малцина признават, а единици практикуват

17

Мен

преди 13 години

Направо всички религии да бъдат забранени. Който иска в 21 век да се кланя на измислени герои от преди 1500-2000 години да ходи в пещерите и да рисува по стените.

16

Анонимен

преди 13 години

ЗА АЛБАНИЯ ЛОША ДУМА ДА НЕ СЪМ ЧУЛ А ТЪПИТЕ СРЪБСКИ *** ДА МРЪТ ДОЛНАТА ЗГАН ДАНО НЯКОЙ ДА ГИ ЗАЛИЧИ ОТ ЛИЦЕТО НА ПЛАНЕТАТА СКОРО АЛБАНИЯ НА ТРИ МОРЕТА!!! SHQIPERIA E MADHE!!

15

САЛИ БЕРИША

преди 13 години

Албанците са едни планински диваци.Те са пришълци от КАВКАЗ от 1270г. идват на Балканите след Монголските нашествия и унищоваването на Византия от 4-я Латински кръст.поход в 1204г...ТЕ единствени нямат никакво влияние и гордост от това че са странно изостанало племе.Които е чел за тях знае че ИЗВЕДНЪЖ СЕ ПОЯВЯВАТ В ИСТОРИЯТА-СТРАННО И НЕОБЯСНИМО..НИКОГА НЕ СА НИЛИ ЗНАЕНИ С КАКВОТО И ДА БИЛО!!!!

14

972

преди 13 години

ZA6TO DA NE OTIDEM DOKRAI,LI4NITE RELIGIOZNI SIMVOLI SA BADAT ZABRANENI,KAKTO I OB6TESTVENITE.CARKVI,DJAMII I SINAGOGI DA IZGLEJRAT KATO KLUBOVE KADETO VSEKI HODI DA SPODELJ SVOITE DUHOVNI UBEJDENIA S SEBEPODOBNI.DARJAVATA DA NJMA NAMESA V RELIGIATA.DA NE SE PROKLAMIRA V ISLAMSKITE STRANI ISLAMA KATO DARJAVNA RELIGIA,A V HRISTIANSKITE SA6TO.DA NJMA DARJAVI SAZDADENI NA RELIGIOZEN PRIZNAK.RELIGIOZNATA UMRAZA DA SE NAKAZVA PO ZAKON.DA AMA NE-ZA6TOTO NJKOI HORA 6TE ZAGUBJT KONTROL NAD NAS!!TAKA LI

13

M.

преди 13 години

NE RAZBIRAM ZASHTO TOCHNO ATEISTITE SE PROIZNASIAT NAI - VECHE PO TAZI TEMA.

12

m

преди 13 години

а ще накарат ли всичката мюсюлманска *** да си остави Черните покрила и мизерните си *** шалвари шапки и подобни атрибути тези *** и мизерни шиптърски албански мизерници *** лей ви майку лвй ви йебем Шиптърска

11

tarbuh

преди 13 години

Абе ти наизуст ли говориш? Там са по-малко религиозни отколкото ние тукКакъв ислям, какви 5 лева

10

M.

преди 13 години

NE OBIJDAITE SVESHTENIZITE, A POGLEDNETE SEBE SI.

9

M.

преди 13 години

VSEKI PRAVOSLAVEN TRABVA VINAGI DA NOSI PRAVOSLAVEN KRAST. NE ME INTERESUVAT ZAKONOPROEKTI,VINAGI MOGAT DA SE ZAOBIKOLAT.

8

Галилео Галилей

преди 13 години

Всички попове и оджи на кладата-разделят и крадът хората

7

измамници

преди 13 години

Прави са ...тия попове са големи измамници ..заблуждават така наречените миряни да вярват на пълните тяхни тъпотии.обърнали са църквите на магазини.

6

ioannidis

преди 13 години

Браво! Прави са си албанците. Тоя ислям направо им изпиваше мозъците

5

Перо!

преди 13 години

В Северна Албания населението преди нашествието на Труция са били католици!Не случай президента на Косово преди да почине си върна католическата вяра!!!!

4

Анонимен

преди 13 години

някои манипулират,че някъде нещо става ,кво стаа в нашите Българки училища

3

Анонимен

преди 13 години

Имайте предвид, че Албания е била християнска държава допреди няколко века, а също така че по-късно комунизмът там е съвпадал с идеологията на мнозинството, така че в тази държава религията, въпреки че е ислямска, религията не се разглежда като на идеология. Съвсем нормално е ходжата да си пее, а в кафенето до джамията да се пие алкохол.... от друга страна са в целия свят известни как отвличаха сръбски деца и им продава органите в чужбина.