14

жител

преди 13 години

Само се чудят откъде да заграбят и да се налапат повече, щото предишните окрадоха тлъстия пай! Още по-вече, че никой собственик на апартамент не получава пари от наемите - те отиват за поддръжка на сградата, за ремонта на асансьр, за консумераната еленергия. Нямат никакво право! Не плащайте! Договорете се с наемателите и да си плащат без документ! Уж, че са пуснати благотворително - както предлага един от по-долу коментиращите! Действайте! Не допускайте да ви ограбват!

13

Анонимен

преди 13 години

Чудя се къде ca откраднатите злато, платина и други принадлежности от летище София

12

Анонимен

преди 13 години

алооооо държавата отпусни малко колана че не мога да дишам вече а не е лошо и данък на оная ми работа да сложите защото искам да ви го забия

11

хазаин-филантроп

преди 13 години

Намерих му цаката.няма повече да пускам наематели. Ще си предоставям благотворително на семейства и фирми апартамента и магазинчето за безвъзмездно ползване. С нулев наем. И нулев данък приход. По Конституция не е забранено да си предоставяш безвъзмездно имота за убежище на добри хора , следователно никой няма право, чрез никакъв закон да ме натиска да искам да печеля от имота си.

10

Анонимен

преди 13 години

Бравос! Държавата гледа да налапа каквото си може а вие там наематели, наемодатели оправяйте се както си можете.

9

Конституция на РБ

преди 13 години

Всеки иска да му се спазват ПРАВАТА по мен, но никой не иска да плаща данъци и такси, според СВОИТЕ доходи и имущество! Резултатът при това положение е, че нито права ще видите, нито държава ще имате...

8

Мургина

преди 13 години

Бравос! Я елате пиленца при кака.....

7

Андрешко

преди 13 години

Преди векове в стара Англия за да се пълни хазната бил въведен данък-слънце, който се плащал върху броя на прозорците на сградите. Резултатът бил, че хората започнали да зазиждат прозорците си, а приходите от този данък били ... никакви. Настоящото малоумие в облагането на доходи от наеми ще има същия ефект. Наемателите ще се договорят с наемодателите да декларират нищожни наеми върху които съответно ще има нищожен данък, а наемите между частни лица изобщо няма да се декларират.

6

Анонимен

преди 13 години

Това само ще повиши наемите с 9% и то под прикритието на закон.

5

jena

преди 13 години

***, *** държавата

4

Анонимен

преди 13 години

Това не е лошо, при Станишката имаше много сива икономика и значително по-малко приходи от данъци, за което Вие уважаеми българи в момента страдате!

3

с.

преди 13 години

ГЕРБ какво ли не затегнаха!Надомния труд и не знам какво си!А,че всички скача злокобно не се говори де!СРС-та са по-важни!Нещастници!

2

Анонимен

преди 13 години

Ох, чудя се кога най-сетне ще сложат данък и на въздуха, който дишаме, за да имам причина да напусна държава ШЕ!?? ( Шиб....-еб..на)

1

Ох, Боже

преди 13 години

Данъците трябва да се плащат.Макар че ми е жал за старците с мизерни пенсийки и двустайни жилища,които от икономическа принуда са дали под наем едната стаичка.Търпят някой не много чистоплътен и невъзпитан квартирант,за да оцелеят - нямат друг избор.Да им вземеш по 9% е чак грехота,но ако се направи компромис за един,и други ще искат компромиси. Бедата е там,че най-трудно се хващат укритите данъци на тузарите.Бедата е и другаде - когато бюджетът разчита най-вече на глоби и данъци от кокошкари.